L2Draconis mid x12 - Start 30.01.2010

Zaczęty przez Zarkan, Styczeń 22, 2010, 09:10:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

x3nomorph

Cytat: kamalgi w Marzec 24, 2010, 05:51:53 PM
Dostaną po d*** i zrobią quit  :P

Tutaj? Watpie, to w koncu l2j masters /confirm
new future.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kamal

Klan no-lifów, that's all. A jeżeli zawitali to:
- serwer się sypie i/lub jest mały online atm,
- brakuje większych klanów do konkurencji.

Rickert

700 online, w tym jakieś 100 duala, i 50 offline shopów. Na HB prawie non stop pvp, na wyższych lokacjach, czy też w GC war też cały czas. Gram tam od wczoraj, od godziny 16, z dużymi przerwami do teraz, i już mam DC light seta, SS i carnage commonki, i 76 lvl. Na serverze idzie się bardzo szybko wyfarmić.

Gandam

na x5 RPG bmf calkiem calkiem sobie radzili :) nie wiem ile ludzi z tego sobie zdaje sprawe ale wysoki online to tez atuty tych "PRO" klanow z offa [tego prawdziweg] :) fakt online maja ladny ^^

co do braku konkurencji dla nich, nie przekreslajcie nas jeszcze ^^

fakt ze BMF tu przyszlo, oznacza ze moze byc tu ciekawiej :) + dodam ze klan FrozenEMpire [cos takiego] klan grecki gra tu od tygodnia, rozmawialem z ich CLem poki co jest ich 30 ale sciagaja juz grekow ^^ zawitali tez Rosjaine do nas :)

poza tym ze ludzia na HZ nie chce sie glosowac, zapowiada sie ciekawie ! :> a na brak pvp na prawde nie mozna narzekac :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

Gandam

grasz na servie i nie wiesz ?:P ja cichy na zadnym serverze nie bylem nigdy :P

TB :*

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

Kwadrat

Cytat: Gandam1989 w Marzec 26, 2010, 11:48:55 AM
grasz na servie i nie wiesz ?:P ja cichy na zadnym serverze nie bylem nigdy :P

TB :*
w sumie to wbilbym zeby sprawdzic czy wciaz lamisz tym sk :D

Rickert

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

Drax09

Kwadrat

Gandam

mine przecierz wszedzie feeduja :(( ale nie o tym topic ^^

Aeore Healer 97 Lilith

Duo

Gandam na exie mieliscie mejora, a nie gnata :P To tak prostujac. Ale swoje pokazaliscie, napewno jestescie duzo bardziej ogarnietym klanem niz illuminati czy zeszta tych forgotenow. Mogli byscie zawitac na epilog, wkoncu graja tam wasze ulubione pretki.

Uploaded with ImageShack.us

Gandam

ostatni siege pokazal roznice miedzy nami a reszta ^^ w 55 osob w cc bilismy sie na 95 wara! :> i zabraklo nam 30s do utrzymiaa zamku :(((
ofc AM to pokory nie nauczylo, szczekac dalej szczekaja :) do tego juz zwergowali na swoja strone all klany jakie sa :) po prawie calkowitym rozpadzie aureus jestesmy sami vs rest of serer! co mi nie przeszkadza wcale ^^ na epiloga poszlibysmy gdyby byly wieksze raty :) u nas nie chca sie meczyc na takich niskich niestety :P
zreszta tu nie mamy na co narzekac :) pvp w sumie nom stop sie jakies znajdzie jak sie chce ^^ zwlaszcza na hb :)
polecam server! pomimo iz nowi mieliby 2 miechy zaleglosci, z latwoscia da sie to tutaj nadrobic, zarowno lvlem jak i sprzetem

Aeore Healer 97 Lilith

chmielo-przebudzenie

Gandam ależ Ty się pucujesz.
Cytatw sumie to wbilbym zeby sprawdzic czy wciaz lamisz tym sk
Cytatsprawdz monument
Tak nie ma to jak cieszyć się hero z doty :> O ile pamiętam Krańcu miał hero sk a Ty byłeś kamaelem?;> Później w magiczny sposób zmieniły się Wam nicki i profy więc nie pucuj się tak tym, że przez pół miesiąca miałeś hero :]
Cytatw 55 osob w cc bilismy sie na 95 wara! :> i zabraklo nam 30s do utrzymiaa zamku
O ile pamiętam zamek przejeliśmy spowrotem jakieś 15 min przed końcem więc jakie 30 sec?;> A do tego gdzie Ty tam 95 osób widziałeś? ^^ Skończ wymyślać historie o Waszej świetności misiek :]

seken

Cytat: Gandam1989 w Kwiecień 03, 2010, 05:03:19 PM
ostatni siege pokazal roznice miedzy nami a reszta ^^ w 55 osob w cc bilismy sie na 95 wara! :> i zabraklo nam 30s do utrzymiaa zamku :(((
ofc AM to pokory nie nauczylo, szczekac dalej szczekaja :) do tego juz zwergowali na swoja strone all klany jakie sa :) po prawie calkowitym rozpadzie aureus jestesmy sami vs rest of serer! co mi nie przeszkadza wcale ^^ na epiloga poszlibysmy gdyby byly wieksze raty :) u nas nie chca sie meczyc na takich niskich niestety :P zreszta tu nie mamy na co narzekac :) pvp w sumie nom stop sie jakies znajdzie jak sie chce ^^ zwlaszcza na hb :)
polecam server! pomimo iz nowi mieliby 2 miechy zaleglosci, z latwoscia da sie to tutaj nadrobic, zarowno lvlem jak i sprzetem
Exp x5 dziala vit system ,nie trzeba q na profy robic, wiec zrobic pare porzadnych pt i naprawde szybko sie expi

Gandam

seken ja to rozumiem, ale sam nie jestem.

chmielo misiu, nie wime jakim masz nick na draconix ale jestes z tych ktorzy gonow widzieli, gowno wiedzieli :) wykloscac sie z Toba nie mam zamiaru :)
co do waszego online to mowili mi ze bylo was wiecej bo ponoc samego INF bylo 50 na CC XD 95 online to mialem na controlu [tutaj myslcie co chcecie] ale chcialem zobaczyc ilu was jest i pokazalo mi przy wyjsciu z miasta 95 czerwonych kropek :* zastanawiajac sie dluzej moze faktycznie was bylo bo widzialem tam 2 klany :** nie masz co szczekac bo po siegu okazalo sie ktory klan to czysty zerg a ktory cos potrafi :)

15 min przed? 10 dokladnie, z czego 5 potrzeba na przejecie monumentu, dlaczego 30s? bo doszlismy do sali krestowej, ale [tu brawa dla tego kto to wymyslil] rzuciliscie flames, i to wam wystarczylo :) nie bylismy w staine przerwac krestowaina :)) a w 5 min po tej akcji nie bylibiscie w stanie wrocic w dosc duzej ilosci zeby nas wyciac :**

Aeore Healer 97 Lilith

jh0ri

Strona servera jak i forum nie działaj, chyba że ja mam coś nie tak.
Тихий!!! Тихий!!!

Genesiss

Rabambo

Opłaca się tu zaczynać czy już 50% serwa to ludzie w S/S80 ++ ?

Genesiss

opłaca się a czy 50% to nie wiem ;p. s80 łatwiej złożyć niż S Magia epilogue'a

Ryane

A ja za to slyszalem, ze serwer co chwile pada. A TB podobno zastanawia sie nad innym serwerem. Wiec Genesiss chyba ten serwer nie jest taki super i nie jest lepszy od l2epilog.