Outcasters - pytania, odpowiedzni, opinie

Zaczęty przez Sebal, Grudzień 01, 2009, 07:54:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sommer

krotkie info:
2 const 76+
2 const pod 76
eido niemusisz martwic sie o nas :P

www.outcasters.info zapraszamy
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

tytusDeZoo

Cytat: Eido w Marzec 29, 2010, 03:14:18 PM
O co Wy znowu dramę robicie heee ? Mnie dziwi w Oc tylko 1, w sumie to już trochę jesteście na tym serwie, ale z expieniem Wam słabo idzie :p. Pisze bez żadnej złośliwości, oraz rozumiem ze nie każdy ma dużo czasu by siedzieć w grze 12h, ale analizując wasz staż na serwie większość powinna mieć 76+,wyexpienie postaci  do 76 bez większego wysiłku i czasu to troszkę ponad miesiąc(w obecnych czasach), a jak ktoś włączy tryb nolife jak u nas 2 nuków :P w 1,5 tygodnia są już pod 70 lvlem. Tym bardziej ze ceny setów i broni A grade nie są tak kosmiczne jak za czasów kiedy to my zaczęliśmy tu grac.Mi przynajmniej zależny żeby klany w ally rosły jak najszybciej w sile, bo to tylko z korzyścią dla pozostałych jest,ale w tym punkcje sadziłem ze OC będzie się szybciej rozwijać:)

Wiekszośc mojego const zaczela grac 2,5 miesiaca temu . Mamy sredni level 77 i poza 2 osobami s grade weapony . Nie zamiezamy expic szybciej i wlaczac tryb no life jak ty dlatego ze juz wyroslismy z takich dziecinnych zachowan . Mamy prace , dziewczyny i fajnych znajomych a gramy tylko dla przyjemnosci a nie dlatego ze musze wyfarmic ten a ten level albo sprzet .
Chcemy grac w milej atmosferze ze znajomymi bez pro no lifow dracych sie na vencie ze ten lub tamten sa nobami w momencie w ktorym sami totalnie lamia ...
Moze tez to kiedys zrozumiesz ze ten wariant gry jest lepszy i daje wiecej przyjemnosci .
Btw jako jedyny w ally pomogles mi bezinteresownie z pewna duperela czego nie moge powiedziec o twoich kolegach z klanu i mozesz liczyc na moja pomoc jak bedziesz potrzebowal .

Pozdro i bez napinki ;)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Eido

Małe sprostowanie co do mnie, i ilości siedzenia przy L2 i trybu nolife, ja gram dziennie max kolo 4 h wieczorami miedzy 18-22, wcześniej mnie w grze nie zobaczysz(chyba ze jako boxa :p) z tym ze, czasem zdążają mi się przerwy kilku dniowe od L2. Tylko na początku jak tu zacząłem grac poświęcałem grze troszkę więcej czasu. Przypuszczalnie nie siedzę w l2 częściej niż Wy,pomijając już fakt ze gram na tym serwie równy rok( - 3 miesiące łącznej przerwy) i wyprzedam Cie  o 3 lvl...

netheril

Cytat: Eido w Marzec 29, 2010, 05:32:14 PM
Małe sprostowanie co do mnie, i ilości siedzenia przy L2 i trybu nolife, ja gram dziennie max kolo 4 h wieczorami miedzy 18-22, wcześniej mnie w grze nie zobaczysz(chyba ze jako boxa :p) z tym ze, czasem zdążają mi się przerwy kilku dniowe od L2. Tylko na początku jak tu zacząłem grac poświęcałem grze troszkę więcej czasu. Przypuszczalnie nie siedzę w l2 częściej niż Wy,pomijając już fakt ze gram na tym serwie równy rok( - 3 miesiące łącznej przerwy) i wyprzedam Cie  o 3 lvl...
to w koncu za wolno koksamy czy za szybko?  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

seken

Cytat: netheril w Marzec 29, 2010, 07:09:25 PM
Cytat: Eido w Marzec 29, 2010, 05:32:14 PM
to w koncu za wolno koksamy czy za szybko?  :oops:
Jedni tu sie chwala ze maja duzy lvl, inni sie chwala ze wolno expia wiec niewiadomo  :oops:
Jak dla mnie za wolno koksacie ;p

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Gorthall

Koksacie i za wolno i na dodatek gracie więcej niż eido więc jesteście no lifami! Jeśli dojdziecie do niego do klanu i pogłaszczecie magnusa eido po uchu dostaniecie od niego certyfikat -_-'istości i nie ważne czy 76 wbijecie w rok czy w miesiąc będzie w sam raz.  :bump:

ps. co to za głupia dyskusja, każdy gra ile może, chce, lubi, czas mu pozwala etc. I co innego jest wzięcie do full support party 78+ z top eqip 2 low lvli i wylevelowanie ich na trainach w fog a co innego złożenie od podstaw party w nowym klanie gdzie ciągle dochodzą nowi ludzi i nawet ciężko od kogoś te kilkadziesiąt kk na A graty pożyczyć bo każdy na coś zbiera coś składa etc. I tak uważam, że OC sprawnie się organizuje a dzięki temu, że jest dużo low lvli przyciąga nowych ludzi, którzy w innym przypadku na ruoffie by nie grali.

Oby tak dalej, GL w rozwoju klanu.
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Alarion

Miło, że ktoś ma zdrowe spojrzenie na temat ;)

Pozdrawiam

Cat Drama Maker

DonK.

Cytat: Gorthall w Marzec 29, 2010, 08:32:52 PM
Koksacie i za wolno i na dodatek gracie więcej niż eido więc jesteście no lifami! Jeśli dojdziecie do niego do klanu i pogłaszczecie magnusa eido po uchu dostaniecie od niego certyfikat -_-'istości i nie ważne czy 76 wbijecie w rok czy w miesiąc będzie w sam raz.  :bump:

ps. co to za głupia dyskusja, każdy gra ile może, chce, lubi, czas mu pozwala etc. I co innego jest wzięcie do full support party 78+ z top eqip 2 low lvli i wylevelowanie ich na trainach w fog a co innego złożenie od podstaw party w nowym klanie gdzie ciągle dochodzą nowi ludzi i nawet ciężko od kogoś te kilkadziesiąt kk na A graty pożyczyć bo każdy na coś zbiera coś składa etc. I tak uważam, że OC sprawnie się organizuje a dzięki temu, że jest dużo low lvli przyciąga nowych ludzi, którzy w innym przypadku na ruoffie by nie grali.

madra wypowiedzia popsules caly sens tego forum QQ
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

netheril

Cytat: DonK. w Marzec 29, 2010, 10:04:36 PM

madra wypowiedzia popsules caly sens tego forum QQ
:(
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

Cytat: DonK. w Marzec 29, 2010, 10:04:36 PM

madra wypowiedzia popsules caly sens tego Działu QQ

/fixed ; p

Cat Drama Maker

Delios

O co Wy znowu dramę robicie heee ? Mnie dziwi w Oc tylko 1, w sumie to już trochę jesteście na tym serwie, ale z expieniem Wam słabo idzie :p. Pisze bez żadnej złośliwości, oraz rozumiem ze nie każdy ma dużo czasu by siedzieć w grze 12h, ale analizując wasz staż na serwie większość powinna mieć 76+,wyexpienie postaci  do 76 bez większego wysiłku i czasu to troszkę ponad miesiąc(w obecnych czasach), a jak ktoś włączy tryb nolife jak u nas 2 nuków :P w 1,5 tygodnia są już pod 70 lvlem. Tym bardziej ze ceny setów i broni A grade nie są tak kosmiczne jak za czasów kiedy to my zaczęliśmy tu grac.Mi przynajmniej zależny żeby klany w ally rosły jak najszybciej w sile, bo to tylko z korzyścią dla pozostałych jest,ale w tym punkcje sadziłem ze OC będzie się szybciej rozwijać:)

NO FEAR ! I AM HERE NAO ! :3
Archeage <3

Alarion

Cytat: Delios w Marzec 30, 2010, 12:22:02 AM

NO FEAR ! I AM HERE NAO ! :3

aaa on ukradł mi title! ohh noes >>.<<

Cat Drama Maker

Eldalote

Cytat: Alarion w Marzec 30, 2010, 12:31:17 AM
aaa on ukradł mi title! ohh noes >>.<<

Najpierw nick, potem title, a jutro postać? :P
Changed forum acc => Bubacz

Alarion

kurde,  faktycznie... Co ja teraz mam zrobić, aaaaaaaaaa :((((((((

Cat Drama Maker

Delios

Archeage <3

Alarion

What's the .... ?  :shock:

Czuję w tym robotę BIELAKA  :o

Cat Drama Maker

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Alarion

I tak zabrał mi najbardziej pożądany przeze mnie nick xXxAlarionPLxXx   :<<<

Cat Drama Maker

Azella

tak btw Wampirowo CH mają Fame może by tak się wybrać tam w piątek?:)

Alarion

hehe wczoraj spróbowaliśmy na ich fort ; ) Szybko było ^^

Ale spoko, gadaj z Lempem, bo to nie głupi pomysł :>

Cat Drama Maker

Azella

właśnie nie wiem o której jest ten siege. Albo o w tym samym czasie co nasz albo godzinę później. Jak wszystko dobrze pójdzie to zapiszemy 3 alty więc tylko 2 orki od nas skoczą na siege i gienek.

jak się zwalimy całym ally odpowiednio wcześnie to nawet nie podejdą pod ch. Tylko trzeba by im dać war i to najlepiej jak by to oc zrobiło bo wam może oddadzą :)

Nawet jak nie wy to tau mogłoby spokojnie zabić RB zwłaszcza że to idealna lokacja dla eido (dużo nieruszających się mobków) :D

Alarion

Jeszcze jakieś ambitne plany taktyczne na publicznym forum...? ; p ; p

Cat Drama Maker