Kto Wygra w PvP [Necromancer vs Sorcerror]

Zaczęty przez System, Listopad 30, 2005, 06:03:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kto wygra w PvP ?

Necromancer
15 (71.4%)
Socrerror
6 (28.6%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Listopad 30, 2005, 06:03:02 PM

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Ryltar

Necro jezeli bedzie spamowal bsps i Death spikiem(rzuca sie go szybciej niz promenance sorca).

PrzemekPL

necro moim zdaniem ma dzuo dobrych skili mase klatw i sailence( czy jak sie pisze) czyli przeklenstwo wszystkich magow a na dodatek ma bardzo dobre summony

System

Necro ma zaje..... skill zwany anchor ... haha gdy to wejdzie to przeciwnik nie ma juz co ruszac myszke ^^ necro moze z kazdym wygrac po przez np. anchora [paralize]  :lol:  8)

PrzemekPL

w ogóle slyszalem ze to bardzo dobry skill ale co on tak własciwie robi? ten anhor oczywiscie :D

System

Anchor paralizuje przeciwnika.... :) trwa ok. 30s nawet min. (zalezy od servera)

Lachman

Anchor paraliżuje przeciwinika, wydaje mi się że koleś po tym stoi tylko i nic nie może zrobić (nawet atakować) ale poprawcie jeśli napisałem coś nie tak.  :wink:

Edit:Sry system, napisaliśmy posty równocześnie :)

System

Tak przeciwnik nic nie moze zrobic...dlatego napisalem ze jak to wejdzie to moze juz myszke i klawiature nie ruszac bo i tak zgienie :D

GlooM

Uhm i ile Necrol wie co robic na pvp (summon + transfer pain) to nie ma bata zeby sorc wygral =]
Ale wszystko i tak wiekszosc zalezy od umiejetnosci...

A jezeli chodzi o Anchor to rzuca sie cholernie dlugo...
I tak na pvp najlepsza klatwa Necrola to Curse Gloom XD

System

eh no ak anchor troszke sie dlugo rzuca ale mozna pierw sleep potem anchora ^^ =]