Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kwadrat

5 razy gorsze niz 20% pdef/mdef

PuFF

czy ja wiem ja zawsze bralem spirit/haste/ud

Kwadrat

to nie znaczy ze jest to najlepsza opcja. dobry tyrant zawsze stawia hp/p def/m def ponad wszystko, bo to dla niego jest najwazniejsze. dobry dmg zadawalby nawet z 0 p ataku, dla tego spirit jest przecietny

PuFF

po co ci hp na tyrku? jak ma bazowo whuj hp i jeszcze powiedz ze fisty +health?

pigulec

Kalam

Na pvp bijesz ze skili więc hp się przydaje,z certów mam haste wezmę jeszcze UD i celke.Jak wbije 80 lvl prawdopodobnie zamienię haste na boost CP lub resist trail, nawet z con tyrka stuny na+ wchodzą

PuFF

wlacz fortitude/warfrenzy

Kalam

Shield stun na +10 siada mimo tych skili a na mass berki szaleją ze stunami,ale to jeszcze przyszłość najpewniej wezmę boost CP

x3nomorph

new future.

PuFF

Kwadrat

Kalam

PuFF

Kalam

PuFF

ale imo tyrek nie powinnien sie stunob bac bo ma bazowa ogromna ilość cona
ps shield stuna na chanse tam sie da enchantowac :D?

Kwadrat

Cytat: PuFF w Kwiecień 05, 2010, 10:13:34 PM
ale imo tyrek nie powinnien sie stunob bac bo ma bazowa ogromna ilość cona
ps shield stuna na chanse tam sie da enchantowac :D?
chyba sie nie da;p
i niestety, mocno oe stuny wchodza nawet w destro na lh

Azella

stuna tylko na reuse i time ewentualnie surender na elementy ale to syf.

generalnie z zakenem z oly i stunem na 9 przebijam się przez full epici u tyrka. Raczej bardziej bym odpalał riposte niż te toogle na resisty :) z tymi tooglami mana szybko ucieka a jak dostaniesz slama to tego nie wyliczysz więc :(
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Kalam

Pal z którego spotkałem na arenie twierdził ze enchantował stuna na chanse, mógł mnie wprowadzić w błąd  :shock: nigdy nie doszedłem tankiem do 3 profki  :noob:

BurnFist

A ja mam pytanie z innej paczki .. jak by się sprawdził Tyrek w Draco secie + Saint Spear + Haste + 150 Fire , na trainach? wiem ze na pewno duzo słabiej niz warlord czy tam destro no ale jakas szansa jest?

Alarion

skoro nawet 2 daggerow ze spear dark robilo trainy w mos, to pewnei na niektórych spotach tyrant też da radę na odpowiednim buffie.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ractail

Fist fury daje atk speed nie tylko do fistów, a ogra można włączyć mając fisty i przełączyć na pike (na pice z pailaki 61 to działało wiec...)
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

BurnFist

Dodam że mam do dyspozycji full buffa ;)

A i chciałem zapytac jakie polecacie SA do Dragon Grinderów ( Focus , Health , Crt. Stun ) i jakie Dyesy preferujecie mniej wiecej , dodam ze lubie walczyc 1 vs 1 oraz na ganku , ewentualnie 2 vs 2 , nie wiem czy to cos zmienia ale gram na kronice HB

pigulec

Bizon bulid jak najbardziej. Teraz ja mam pytanie, co robci force of destruction poza zadawanym dmg między huri, a blasterem? Jaki dokładnie daje debuff?

Jeszcze jedno jakie certy polecacie? Na pewno wezmę haste oraz UD, a co do 3? Celka, spirit z summonera, czy triger focus (często jestem potrzebny klanowi na jakieś rb czy inne pierdóły i noszę wtedy fisty z focus + hawk totem)?

Yoker

Cytat: Kwadrat w Kwiecień 05, 2010, 11:12:14 PM
i niestety, mocno oe stuny wchodza nawet w destro na lh
zalezy jak definiujesz mocno OE :) Niedawno testowalem z kumplem z klanu. Stun shot +15 w mojego low lvl titana (78). Na lion heart, war frenzy, fortitude nie wszedl ani razu na 20+ prob. Jak lion heart zszedl a ja mialem wciaz 2 toogle zalaczone to nadal praktycznie nie wchodzil. Ah, mam -7con :)

Kwadrat

Cytat: pigulec w Kwiecień 08, 2010, 01:46:47 PM
Bizon bulid jak najbardziej. Teraz ja mam pytanie, co robci force of destruction poza zadawanym dmg między huri, a blasterem? Jaki dokładnie daje debuff?
daje debuff na 8 albo 10 sekund, ktory zzera 214 hp na sekunde, dobre do otwierania niektorych charow
Cytat: pigulec w Kwiecień 08, 2010, 01:46:47 PM
Jeszcze jedno jakie certy polecacie? Na pewno wezmę haste oraz UD, a co do 3? Celka, spirit z summonera, czy triger focus (często jestem potrzebny klanowi na jakieś rb czy inne pierdóły i noszę wtedy fisty z focus + hawk totem)?
celka, btw ten trigger focus jest do dupy, juz focus z mastery jest lepszy