Const lf swm 80+

Zaczęty przez errorcrc, Kwiecień 07, 2010, 09:39:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

@errororc Dokq to pt lukow QQ
@Eido a co ma robic support jak sie nudzi w kiepawym const?
@Chiniol jakbysmy chieli robic od 0 to by nie bylo tematu "Const lf swm 80+"
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

chciałem napisać coś głupiego a potem sie powstrzymać i nie wyszło mi ani jedno ani drugie.

errorcrc

mnie to zastanawia co jest na avatarze chiniola ?
Cytat: damoon w Kwiecień 08, 2010, 11:10:56 AM
chciałem napisać coś głupiego a potem sie powstrzymać i nie wyszło mi ani jedno ani drugie.
Dobrze że się powstrzymałem i nie napisałem że jednak ci to 1 wyszło, bo jeszcze ktoś by mnie uznał za wrednego  :angel:

Tirius

Cytat: errorcrc w Kwiecień 08, 2010, 12:49:10 PM

Mnie też ;p
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Dolendil

Chiniol

Cytat: Dolendil w Kwiecień 08, 2010, 01:49:17 PM
Cytat: Tirius w Kwiecień 08, 2010, 01:47:44 PM

Mnie też ;p
I mnie  :o

Roki to nie dla dzieci...

Error na moim awatarze jest prawie gola kobieta o czerwonych włosach w zalotny sposób eksponująca swoje wdzięki... i nie rozumiem jak normalny facet moze nie zauwazyc nagiej baby !!!

errorcrc

Ja tam widziałem nagą babę od samego początku ale nie chciałem wyjść na sexocholika :D

damoon

Dobrze że się powstrzymałem i nie napisałem że jednak ci to 1 wyszło, bo jeszcze ktoś by mnie uznał za wrednego  :angel:

czy jezeli bym sie zapytał czy jednak jestes wredny to opowiedz na to pytanie byłaby taka sama jak odpowiedz na to pytanie?

errorcrc

Odpowiedz na to pytanie była by wprost proporcjonalna do odpowiedzi na tamto pytanie i odwrotnie proporcjonalna na pytanie które jeszcze nie padło  :oops:

RedHarvester

To ty żyjesz?
cashed out

Eido

Hmmm jako ze się trochę z Wami grało, tak samo jak z Dolendilem, aczkolwiek krócej to stwierdzam następująco ze do siebie nie pasujecie, no może jedynie Dolendil do Donka....Nie minie więcej niż 2 tygodnie i będziecie nowego swsa szukać :p. A co do siedzenia suportem w mieście Donku to racja, tylko ze jeśli on już pójdzie z ruskimi na farme jak nie z Wami, to potem wolami go od expa z nimi nie odciągniecie choć byście chcieli zrobić rb,pvp, rifta. Jednym słowem dla niego jest constant tam gdzie na obecna chwile jest exp w FOGU!!!!!!!!!   

Dolendil

Cytat: Eido w Kwiecień 08, 2010, 03:03:10 PM
Hmmm jako ze się trochę z Wami grało, tak samo jak z Dolendilem, aczkolwiek krócej to stwierdzam następująco ze do siebie nie pasujecie, no może jedynie Dolendil do Donka....Nie minie więcej niż 2 tygodnie i będziecie nowego swsa szukać :p. A co do siedzenia suportem w mieście Donku to racja, tylko ze jeśli on już pójdzie z ruskimi na farme jak nie z Wami, to potem wolami go od expa z nimi nie odciągniecie choć byście chcieli zrobić rb,pvp, rifta. Jednym słowem dla niego jest constant tam gdzie na obecna chwile jest exp w FOGU!!!!!!!!!
Nie prawda QQ  :shock: :? :oops:

Chiniol

Nikt nie wie co bedzie! Moze chlopcy sie zgraja zzyja z soba i bedzie wielki pace and love z happy endem :), ale jak Roki pojdzie z nami na party to go wam nie oddamy.^^

Dolendil

a co wy swsa nie macie w conscie?  :o

DonK.

Cytat: Eido w Kwiecień 08, 2010, 03:03:10 PM
bedzie jak bedzie, beda problemy bedziemy szukac dalej ale nie placz i nie krakaj na zapas kk?
Hapszasin

Eido

Ja Wiem ze Ty byś wolał więcej podobnych do siebie, ale nie wiem czy pozostali zniosą kolejnego Donka w constant :D

DonK.

Cytat: Eido w Kwiecień 08, 2010, 03:34:23 PM
Ja Wiem ze Ty byś wolał więcej podobnych do siebie, ale nie wiem czy pozostali zniosą kolejnego Donka w constant :D
tak wolalbym, dzieki temu byloby mniej takich kiepawychKETRAconst :)
Hapszasin

Eido

W sumie to chodziło o to , ze jeśli ja bardzo będę nalegał żebyście go nie brali, to tym bardziej Donk będzie się upierał żeby go wziąć....

damoon

eido i jego slynne smecenie przed kazda decyzja a potem jego "a nie mowilem"

DonK.

tego samego dnia co powstal temat Dolendil biegal z nami na pvp/aoe green a tu juz 3 dzien gorzkich zali idzie >.<
Hapszasin

errorcrc

AAAAAAAAAAAAAAAaaMeeeeeeeeeeeeeeeeN  :oops:

damoon

ciekawe czy zatrzymacie aranella jak juz nie ma tokarza  :bump:

Arannel

Cytat: damoon w Kwiecień 09, 2010, 12:50:45 PM
ciekawe czy zatrzymacie aranella jak juz nie ma tokarza  :bump:

Dla jasności: Tokarz to nie mój pan a ja ZOSTAJĘ by dalej siać śmierć, gwałt i zgorszenie.

DonK.

Arannel poczul krew!!!1
nie, error nie ma okresu!
Hapszasin