URUCHOMIENIE LINEAGE 2 C3 na darmowym serverze !!!!

Zaczęty przez Bloodi, Grudzień 02, 2005, 06:27:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bloodi

Proszę o pomoc w uruchomieniu gry. Ściągnęłam Lineage 2 C3 i chciałabym zagrać na darmowym servie ale nie wiem jak to zrobić. Mam już pobrane łatki do servera ale nie wiem kiedy mam je zainstalować. Próbowałam raz i podczas uruchamiania gierki pojawiło się menu z błędem (coś tam po angielsku pisało "please try again bla bla virus bla bla" ) nie wiem o co chodzi. Widocznie nie tak zainstalowałam łatkę do gry. Proszę o wkazówki! Z góry dziękuje.

Soulern

1. Wchodzisz na www.idragon3d.com . :D
2. Ściągasz loadera. :)
3. Wsadzasz go do System(folderu).
4. Uruchamiasz.
5. Czekasz na update. :D
6. Robisz konto no www.idragon3d.com
7. Logujesz się do gry poprzez ponowne włączenia loadera. :D
8. Robisz postać na serwerze Zenith. :lol:
9. Grasz. :P

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Luno

Wszystko zalezy od tego na jakim grasz serwerze. Czy korzysta z pliku hosts, czy wszystko ma skonfigurowane w L2.ini. Blad ktory ci wyskoczyl to najprawdopodoniej jeden z bledow gameguard'a. Moze dokladniej opisz problem, co.

Bloodi

no zobaczę czy działa, thanks boys ;) ja to trochę inaczej zrobiłam i być może dlatego mi nie działało... występowały jakieś błędy 690 i jeszcze jakiś... jeszcze raz dzięki

Bloodi

no zobaczę czy działa, thanks boys ;) ja to trochę inaczej zrobiłam i być może dlatego mi nie działało... występowały jakieś błędy 690 i jeszcze jakiś... jeszcze raz dzięki

Zurek_pl

Bloodi

wielkie sorry, ale tą poprzednią odpowiedź pisałam w szkole na nowych kompach bo w tej chwili ustawiają połączenia sieciowe, i kiedy wysyłałam odpowiedź to pojawiał się brak strony, a w teraz na chacie patrzę że jest dwa razy! lol

Bloodi

Luno masz rację był błąd z Gameguardem! o co w tym biega?

Bloodi

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1143 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Omega KX 1.4523a) (4523)

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

To mi wyskakuje kiedy chcę uruchomić grę na noobwar albo na global...
jak mi się ten folder rozpakuje to mam go zamienić (stary folder System na ten
nowy System?)

Luno

dla wszystkich, ktorzy maja blad z gameguardem, sciagnijscie sobie ten plik i wrzuccie go to fodleru sytem (tylko wersja c3):
Plik

FReemen

Wyskoczyło mi to samo co u Bloodi jak odpalam plik L2 (folder system).Skopiowałem ten plik dll i dalej to samo. A jak odpaliłem plik Lineage 2 z pulpitu to mi update się włączył. Teraz mi się aktualizuje. Ale zanim włączyłem aktualizacje, zrobiłem postać wpisałem imie, to najpierw mi wyskoczyło, ze takie istnieje, zmienilem na inne to później nic nie pisało tylko wymazywało mi kolejne wpisane imiona i nic, co to znaczy? I czy ten update to powinien robic czy nie. Zaznaczam, że wcześniej lodaera wpakowałem normalnie wlaczylem i przez niego uruchomilem gre.