D Grade

Zaczęty przez Kara Nocny Cień, Listopad 30, 2005, 07:50:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kara Nocny Cień

Gdzie to mzona kupić bo dostałam to od kumla a w sklepie tego nie ma :)

pomocy

PrzemekPL

jest w sklepie tylko w  wiekszych miastach w wioskach startowych nie ma dopiero od gludio chyba sa w sklepach albo gludin

Geko

Na niektórych serverach D grade, C grade, B grade SS BSSP itp. poprostu nie ma w sklepach (np. iKon server). Można je kupywać tylko od graczy (krasnoludków przeważnie), a itemki (bronie, zbroje) tego typu są w większych miastach: gludio, giran.

Filiip

ale co chcesz qpic zbroje,soul shoty, czy bron
soul shoty qpisz tylko u krasnala chyba ze jest to jakis gowniany server hight rates z gm shopema bron i zbroje d takie lepsze qp w giiran

Quel

Też mam pytanko właśnie. czy można gdzieś kupić Blessed Spirit Shot D grade nie od gracza (serwer Dragon x30 ) ucze sie grac w to dopiero :)

Soulern

A ja mam pytanko także :) Gdzie można kupić SpS (zwykłe, nie Blessed) D grade? Czy tylko od graczy?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Luno

Soulshoty, spiritshoty i blessedspiritshoty mozna kupic tylko u graczy, chyba ze admin je doda sklepu. Wszystko wiec zalezy od serwera na jakim gracie, mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie spytanie sie o to kogos w grze.

Kara Nocny Cień

Cytat: GekoMożna je kupywać tylko od graczy (krasnoludków przeważnie),

Hmmm krasnolódów?
Czyli jak ktos gra krasnoludem  od niego mozna kupić?

A standardowo gdzie moze byc sklep z d-garde (soul shoty no to co pomaga strzelac taka kapsulka)?

Mam mieczyk z tym prefiksem D.

mam zwykłe garde któr nie działa? (białe)

Kupiłąm je w takling island (to cyba pierwsze misteczko a przynajmniej na tej wyspie)

Ktoś tam mowil że mozna kupić wiec czy jest to gdzieś standarfowo w  jakims sklepie?