TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quibre

Tych całych kamaeli jest masa i jak napisał wyżej DonKoks naprawdę ładnie kładą.Ja osobiście jakoś nie mam przekonania do kamaeli może dlatego że nie próbowałem grać tą postacią lub po prostu mi się nie podobają :D
Na serwerze naprawdę miło się gra,niby online 4,8k+ a na niektórych lokacjach tego nie widać,oczywiście katki zapchane ale np w GC można sobie znaleźć spokojne miejsce.
Co do administracji jestem na razie miło nią zaskoczony bo tydzień temu włamano mi się na konto ale akurat delikwent miał pecha że się w tym momencie zalogowałem i zdążyłem zrobić screena z jego postacią,na forum kazali mi wypełnić małą ankietę i odziwo po 3 dniach złapano gościa a nawet dostałem pełna listę skradzionych mi rzeczy od Gm'a i teraz na dniach maja się spowrotem pojawić na moim koncie :)
Rzadko się spotyka że ktoś takimi rzeczami się zainteresuje na naszych rodzimych serwerach.

DonKoks

Cytat: Quibre w Kwiecień 19, 2010, 04:59:48 PM
Tych całych kamaeli jest masa i jak napisał wyżej DonKoks naprawdę ładnie kładą.Ja osobiście jakoś nie mam przekonania do kamaeli może dlatego że nie próbowałem grać tą postacią lub po prostu mi się nie podobają :D
Na serwerze naprawdę miło się gra,niby online 4,8k+ a na niektórych lokacjach tego nie widać,oczywiście katki zapchane ale np w GC można sobie znaleźć spokojne miejsce.
Co do administracji jestem na razie miło nią zaskoczony bo tydzień temu włamano mi się na konto ale akurat delikwent miał pecha że się w tym momencie zalogowałem i zdążyłem zrobić screena z jego postacią,na forum kazali mi wypełnić małą ankietę i odziwo po 3 dniach złapano gościa a nawet dostałem pełna listę skradzionych mi rzeczy od Gm'a i teraz na dniach maja się spowrotem pojawić na moim koncie :)
Rzadko się spotyka że ktoś takimi rzeczami się zainteresuje na naszych rodzimych serwerach.

hmm to może powiem Ci tak:
1.Wg mnie kamaele to rasa, która została stworzona dla osób, które aby coś zdobyć wolałyby trochę pokombinować. Jestem taką osobą i kamaelami jestem zachwycony, prawie każda walka wygląda inaczej. W ogóle ten wygląd-choć mogli trochę więcej wydać i dorobić 2 skrzydło no ale... nikt nie jest idealny. Sprawa tylko jest taka, że w tej chwili admini na dopracowanych serverach muszą panować nad wszystkimi klasami kamaeli, żeby wszystko działało, ale tak żeby ta rasa nie była najlepszą, lecz żeby miała szanse z innymi jak i inne z kamaelami :)
2.No twoja historia jest na prawdę ciekawa, powiem że nawet niezwykła :) oczywiście życzę odzyskania itemów ;)
3.Zdaje mi się czy pojawia się znaczna ilość S gratów? ;>

Quibre

Pojawiać sie pojawia bo widać juz koksów w S ale to przede wszystkiem ruskie aktualnie chyba  InfraRed najbardziej dominuje serw,ciekawie będzie sie tu siege zapowiadało ale mój sprzęt chyba tego juz niewytrzyma.Co do Kamaeli każdy gra czym lubi tak samo jak każda klasa jest dobra kiedy umie się nią grać.

DonKoks

up już git ;p

ShuziShan

GF i juz OFF? XD nice no zawitam... a co do kamaeli to uwazam ich jako lepszych ownerow w l2.

seken

Cytat: ShuziShan w Kwiecień 20, 2010, 11:36:21 AM
GF i juz OFF? XD nice no zawitam... a co do kamaeli to uwazam ich jako lepszych ownerow w l2.
Tak off, pliki od rpg club.Kamaele to prawda mocno karaja, ale nie sa z nich pr0 ownerzy.Takiego berka sbkiem moge ubic przy odrobinie szczescia.Mnie za to moze szybko lucznik zabic jak go nie zauwaze, albo bede stal na perma stunie.Ludzie graja berkami, bo poprostu lubia ten styl i chca na pvp kosic, ale nie tylko oni sa do pvp stworzeni, jesli sie nie mysle to taki dagger ma go na bs'a jesli berek ss nie odpali.

Ulquiora

Taki online że problem z shotami mają  :oops: Póki co przyjemnie się gra, cały czas widać po miastach że nowi nadal przybywają

Alarion

taa i za 2-3 miechy otworzą kolejny uber fajny priv, gdzie znów migrować będzie 50-60% priv community i tyle w tym temacie pozostanie...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Ryane

Serwer fajny, denerwujacy jest tylko ten rate questow. Niby x2, a ostatnio w GC na 30 mobow dostalem 2 qi... Przy takim rate expa zanim uzbieram odpowiednia ilosc qi bede mial juz za wysoki lvl... Ruscy troche psuja ten caly klimat, przydaloby sie wiecej polakow ;]

Quibre

Nom w GC cieżko jest a najbardziej na Part 2 gdzie QI lecą naprawdę słabo,mnie akurat jak leca to już wszystkie poza częścią 4 ;/

seken

Cytat: Ryane w Kwiecień 21, 2010, 12:47:35 PM
Serwer fajny, denerwujacy jest tylko ten rate questow. Niby x2, a ostatnio w GC na 30 mobow dostalem 2 qi... Przy takim rate expa zanim uzbieram odpowiednia ilosc qi bede mial juz za wysoki lvl... Ruscy troche psuja ten caly klimat, przydaloby sie wiecej polakow ;]
Jak dla mnie to nie tyle co Polakow, tylko ludzi co pisza po angielsku.
btw ja i tak juz quita zrobilem  z tego serva. Zastanawiam sie czy na ruoffa nie isc

HellSign

Cytat: seken w Kwiecień 21, 2010, 02:23:55 PM
btw ja i tak juz quita zrobilem  z tego serva. Zastanawiam sie czy na ruoffa nie isc

RUOFF? Nie jest dla Ciebie złym wyjściem, zauważyłem że jesteś grać w stanie "stale" po 2-4h dziennie~~ ale za to nie zmieniając serwera co 2 dni. RuoFF-> Lancer to dobry pomysł ale to już raczej ostatnie miesiące, l2 powoli umiera więc zastanawiaj się szybko.

BTW : Polecam Ci wstępnie zrobić z 7 postaci na Lv 28 z Vitality zajmie Ci 1na postać góra 3 godzinki(w tym kama). -> 1postać manor na enria/asofe i masz 5-8kk za postać.

7x5kk i nie jestem w 100% stwierdzić, ale uważam że kupisz za to A gr set a później z górki szczególnie warriorem, gdzie możesz kupić tanio commona, biżu common A gr również, co za tym idzie wyexpisz siebie bez problemu do Lvla 76 a buffki od npc masz do 75;p Nie jest tak ciężko, chociaż fakt zabiera to sporo czasu. :))
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: HellSign w Kwiecień 21, 2010, 03:29:54 PM
Cytat: seken w Kwiecień 21, 2010, 02:23:55 PM

RUOFF? Nie jest dla Ciebie złym wyjściem, zauważyłem że jesteś grać w stanie "stale" po 2-4h dziennie~~ ale za to nie zmieniając serwera co 2 dni. RuoFF-> Lancer to dobry pomysł ale to już raczej ostatnie miesiące, l2 powoli umiera więc zastanawiaj się szybko.

BTW : Polecam Ci wstępnie zrobić z 7 postaci na Lv 28 z Vitality zajmie Ci 1na postać góra 3 godzinki(w tym kama). -> 1postać manor na enria/asofe i masz 5-8kk za postać.

7x5kk i nie jestem w 100% stwierdzić, ale uważam że kupisz za to A gr set a później z górki szczególnie warriorem, gdzie możesz kupić tanio commona, biżu common A gr również, co za tym idzie wyexpisz siebie bez problemu do Lvla 76 a buffki od npc masz do 75;p Nie jest tak ciężko, chociaż fakt zabiera to sporo czasu. :))
l2 umrze w 2011 kiedy bedzie tera i blade'n'soul i jeszcze inne gry.W sumie ja tez niemam teraz jakiegos zapalu do l2, zaczyna sie nudzic juz sie wszystko wie privy sensu niemaja, bo wstanie jeden ludzie graja fajnie fajnie, wstaje drugi 70% osob z pierwszego przechodzi i tak w kolko.Z tym serverem pewnie bedzie podobnie imo quest rate do x5 chociaz moglby byc na tym servie

Alarion

Cytat: seken w Kwiecień 21, 2010, 04:10:33 PM

l2 umrze w 2011 kiedy bedzie tera i blade'n'soul i jeszcze inne gry.

Wątpie. Wg mnie te gry może nie skończą jak Aion, ale będą w zupełnie inym stylu. Braknie tego klimatu PK, open PvP i Dram z L2. To dalej będzie ludzi tu trzymać. A przynajmniej nie krócej niż ze 2 lata jeszcze. Do tego czasu grając na normlanym serwerze można się dorobić bardzo wiele i przeżyć wiele fajnych momentów na end game, a nie być sfrustrowanym, że co chwilę trzeba iść za całym tłumem failerów co skaczą z priva za privem, żeby było z kim grać.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Thombstone

Ponoc lekko po 2012 ma wyjsc l3, chociaz ja podejzewam ze to bedzie ct 3.0...

Prokrastynator

Cytata ostatnio w GC na 30 mobow dostalem 2 qi.

na lolArionie w godzine dostałem 1 qi, takze nie jest źle
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

_RaZoR_

Panowie nie jest źle robicie spoila i ogień nie ma co się opindalać! Spoilowi dobijacie do 65 . SOS I overPoverd na SOP Ewentualnie 52 i EV bądz 60+DD+WC na plecy i do katek na CL i mold Glue!:) Nie ma co narzekacie GO GO GO GO OG GO GO GO GO GO

Quibre

Tak jak pisałem wcześniej o włamaniu na konto ku mojemu zdziwieniu wczoraj w GC podczas długiego i uciążliwego dropienia QI w part2 pojawił się obok mnie Gm i oddał wszystkie itemy nawet adene co do 1 sztuki.Rozmawiałem z nim przy okazji o Q rate w GC że w ciągu 2 godzin dostałem 2 QI i mówił ze jest x3 ale nie wiem czy czegoś później nie zmienili bo wieczorem bardzo często mi leciały QI na part2.

Warhead

Warto zainteresować się na tym serwie jakimś polskim klanem?

Są SS lagi ?
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

DonKoks

Nie lagów nie ma, opłaca się wbić, co prawda dota duża, ale całym klanem bez doty można szybko dogonić ruskich doterów ;p

A może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego zawsze koło Dion przy wyjściu są 50+ i robią sobie pvp? ;>

PaRaLiZaToR

Cytat: Warhead w Kwiecień 24, 2010, 06:25:05 AM

Są SS lagi ?

nie ma ss lagów

co do klanu zapraszam do siebie
EverDreamClan.pl
ew. pm w grze paralizat0r , buli , morphi

DonKoks

Cytat: PaRaLiZaToR w Kwiecień 24, 2010, 11:41:18 AM
Cytat: Warhead w Kwiecień 24, 2010, 06:25:05 AM

Są SS lagi ?

nie ma ss lagów

co do klanu zapraszam do siebie
EverDreamClan.pl
ew. pm w grze paralizat0r , buli , morphi

O może ja spróbuję się skontaktować ;)

Salamistra

Zamienie itemki z tego Serwera +Postać+Support+Spoil! Za itemki na innym serwerze .Rozpatrze każdą propozycję więcej info pm.

HellSign

Cytat: Salamistra w Kwiecień 24, 2010, 01:33:58 PM
Zamienie itemki z tego Serwera +Postać+Support+Spoil! Za itemki na innym serwerze .Rozpatrze każdą propozycję więcej info pm.

odpisz

Nie warto tutaj grać, jeżeli nie znasz rosyjskiego. Nawet klan, w którym jest M1rla/xxxfelekxxx nie jest top.
Żaden polski klan nie ma tutaj szans na epika.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Warhead

Ehhh to gdzie jest sens teraz grać nie licząc ruoffa i śmierdzących l2j ?
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader