Czy warto zaczynać?

Zaczęty przez PrinceFTR, Kwiecień 23, 2010, 08:58:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PrinceFTR

Pytanie mocno nastawione na chwilę obecną. Czy warto zaczynać? Czy to właśnie na Lancerze gra najwięcej polaków? Albo może lepiej zacząć na jakimś innym serwie? Słyszałem, że na Ruoffie expi się jakoś szybciej, na czym to polega?
Grałem w l2 parę lat na privach, potem legit na eu offie (katorga) ale mam dosyć ciągłego użerania się z botami i lenistwa ncsoftu w tej sprawie (zresztą teraz i tak już za późno, ci co mieli się wybocic już dawno to zrobili). Wbiłem sobie 78 adv ale szkoda mi czasu na dalszy farm bo botów i tak nie dogonie. Ciekaw jestem właśnie czy dogonić w jakimś sensie da się ludzi na Lancerze, mam tu ma myśli czy wciąż biega sporo ludzi poniżej 80 (poniżej 76?).

Azella

Masz tu PA czyli płacisz za gre jak na eu ale masz raty x2 dotyczy to dropu i expa.

Generalnie lokacje początkowe to nie pustynia. gludio dion to samo. Na lancerze gra ponad 150 polaków albo coś koło tego.

Tu ludzie przychodzą i odchodzą. Są i tacy do 76 i do 80 i ponad 84.

boty? są jak wszędzie ale raczej nie za długo działają. Ostatnio nawet bany za l2c poszły :)

Teraz poszłą ekipa na ten nowy serwer i tam na bank są same low lev :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eido

Pisząc ekipa, bądź dokładniejszy, 5-6 osób? Jeśli będziesz jechać z PA od początku i dużo siedział przy l2, masz szanse szybko wbic 80 lvl

Eldalote

W zgranym party okolo miech-dwa i juz 78+ z w miare sensownym sprzetem mozna miec.
Solo to gl, ale comunity calkiem niezle jest, sporo polskich const ktore dopiero zaczynaja grac, expic sie, wiec raczej warto :) Na nowych serwarach ihmo warto tylko jak masz party noliferow, grajacych po 5-6h w normalne robocze dni ;p
Changed forum acc => Bubacz

Delios

Coraz więcej ludzi zaczyna grać na RUoffie w tym sporo officialowych weteranów i jak najbardziej warto.
Najlepiej złożyć/wkręcić się w jakieś const party i śmigać.
Archeage <3

Alarion

Jeżeli chodzi o porównanie do Ofa, to nei ma porównania. Botów (które biegają dłużej niż kilka dni) jest tyle co żywych legit graczy na ofie (czyli da rade policzyc na palcach kilku rąk).

Sama gra, biorąc pod uwagę ilość Polaków (150-200 i wciąż przybywa dzięki mocnej kampanii reklamowej ostanimki czasy polskich klanów) jest pokaźna.

Również z ofa przybywa coraz więcej sfrustrowanych graczy, którzy mają dosyć grania z programami i chcą pobawić się w prawdziwe L2 z żywymi ludźmi.

Reasumując, gorąco polecam :>
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

Tak warto zaczynac, boty sa banowane + obecnie nie dzialaja(rowniez l2c/radar etc).
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Chiniol

faktem jest iz polowa hero sie wybocila ... i znaczna czesc glownych clanow ... ale walka z botami trwa ^^

Nervoson

Co Ty Chiniol tutaj gadasz. Juz bardziej bym mogl napisac ze "kupuja adene na allegro" niz ze cisna na bocie. Lvl 80+ nie ida tak strasznie wolno.

Ofc mowimy o tym ze grasz z PA bo tak to kupa jakos trudno wyrobic nawet na shoty z tego co leci z moba.

A czy oplaca sie za Lancerze pewnie bo i tak na innych serwerach czolowki nie dogonisz a tutaj masz jakies zaplecze w postaci Polskich klanow i jest do kgo jape otworzyc. Ceny sa bardzo niskie.

DonK.

polish stories > pudelek, hottler ma 85 i 100% a nigdy bota nie widzial, nie kazdy expi z koniem na ketrze i robi 1% na tydzien :)
Hapszasin

Nervoson

Na 80 w weekend da sie zrobic 25% solo sws. Jak ktos nie ma RL to nie ma proboblemu   :P

lempartus

Powiem tak:
My zaczęliśmy 4 miesiące temu, w tym tygodniu pierwsza osoba od nas wbija 80 lvl, bez bota.
Wystarczy tylko mieć party i chęci.

Jak coś zapraszamy do nas do academii, sam się przekonasz dlaczego warto grać na serwie
pozdrawiam
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Eido

Zawsze możesz kupić gotowa postać, lub dostać od kogoś na 80+, a potem mądrować się jakbyś  ją samemu wyexpił, jak co nie którzy na tym forum...

Eldalote

Cytat: Eido w Kwiecień 24, 2010, 01:27:55 PM
Zawsze możesz kupić gotowa postać, lub dostać od kogoś na 80+, a potem mądrować się jakbyś  ją samemu wyexpił, jak co nie którzy na tym forum...

Albo być fanboyem ludzi, którzy mają fajniejszą postać niż Ty sam? :)

errorcrc

Cytat: DonK. w Kwiecień 24, 2010, 01:00:49 PM
polish stories > pudelek, hottler ma 85 i 100% a nigdy bota nie widzial, nie kazdy expi z koniem na ketrze i robi 1% na tydzien :)
Bullshit  :oops:
Cały trzon assasinów expiło na botach do czasu aż 1 całe party nie dostało perm bana. Ale i tak się wyexpili do około 65-70 lvl. Boonsun (hero tyrant lvl 85) praktycznie perma bot ponad 6 banów dostał, za większość wykupił się za real $$. Boty były są i będą (idzcie do saints cata, perma party z wilkami + hero tk jako guard )  Jest tylko taka różnica że tutaj za bota banują a jak nie masz kasy żeby się wykupić to QQ. Ruskie na wszystkim robią kase, gnoje jedne ;x  :?
DonQ>M jak miłość>polish stories > pudelek
Czy warto tu zacząć? TAK -> ale tylko jeśli nie liczysz na bycie mega factorem czy farmerem pvp/oly na to się spóźniłeś ponad rok  :bump:

DonK.

ok pokaz mi ktore pt u nas na bocie jada obecnie?
Hapszasin

Eido

Cytat: Eldalote w Kwiecień 24, 2010, 01:35:44 PM
Cytat: Eido w Kwiecień 24, 2010, 01:27:55 PM

Albo być fanboyem ludzi, którzy mają fajniejszą postać niż Ty sam? :)
Rozumie ze przez to chciałeś nam powiedzieć dlaczego, już prawie w ogóle nie grasz?

DonK.

Eido w kazdym temacie musisz te swoje smuty jak to Cie swiat wyruchal pisac?
Hapszasin

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eido

Pokarmił bym Cie trochę Donk jako trolla, ale mi się nie chce. Wystarczy ze się sam ośmieszasz :P

DonK.

Hapszasin

Eldalote

Cytat: Azella w Kwiecień 24, 2010, 02:30:33 PM
darmowy flame jest w cenie PA :)

Czekam na 25kk na mailu Nota ;p

RedHarvester

Dusia ma rację, a January blefuje.
cashed out

Chiniol

Cytat: errorcrc w Kwiecień 24, 2010, 01:37:41 PM
Cytat: DonK. w Kwiecień 24, 2010, 01:00:49 PM
Bullshit  :oops:
Cały trzon assasinów expiło na botach do czasu aż 1 całe party nie dostało perm bana. Ale i tak się wyexpili do około 65-70 lvl. Boonsun (hero tyrant lvl 85) praktycznie perma bot ponad 6 banów dostał, za większość wykupił się za real $$. Boty były są i będą (idzcie do saints cata, perma party z wilkami + hero tk jako guard )  Jest tylko taka różnica że tutaj za bota banują a jak nie masz kasy żeby się wykupić to QQ. Ruskie na wszystkim robią kase, gnoje jedne ;x  :?
DonQ>M jak miłość>polish stories > pudelek
Czy warto tu zacząć? TAK -> ale tylko jeśli nie liczysz na bycie mega factorem czy farmerem pvp/oly na to się spóźniłeś ponad rok  :bump:

+1 tak jak pisalem... w zeszlym roku o tej samej porze wiekszosc main clanow i 80% bez clanowiczow napier... na botach :D wiec mozecie mi tu bajek nie opowiadac :) faktem jest iz czasem banuja :)

qrono

na bocie z Assasins latał choćby Doomcryer o nicku RedHarvester ;)
pm me po printscreeny hie hie.
qrono - Iss Enchanter - 90 - sold!