NAJLEPSZA POSTAĆ DO PVP - [GRACJA FINAL]

Zaczęty przez DearD, Sierpień 09, 2009, 08:22:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BurnFist

Yoker

a co to za problem? malo jest osob ze skillami +30? :)

BurnFist

udowodnij że dużo :) pokaż chociaż jednego ziomka , bo jak dla mnie to jest nie możliwe .. aa w sumie przypomnialo mi sie ze jest ten BoG do safe enchantu.

PuFF

żal burn i tyle poczytaj o l2 a nie l2joke troche plox!.

gustd

Cytat: BurnFist w Kwiecień 24, 2010, 08:08:21 PM
udowodnij że dużo :) pokaż chociaż jednego ziomka , bo jak dla mnie to jest nie możliwe .. aa w sumie przypomnialo mi sie ze jest ten BoG do safe enchantu.

wróć jak będziesz wiedział co się dzieje rofl

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Kazuya

Cytat: BurnFist w Kwiecień 24, 2010, 08:08:21 PM
http://img638.imageshack.us/i/skillsench.png/
rpg x5 [gh85]

BurnFist

24 % z 29 do 30 trzeba mieć dużego farta no ale cofam moje słowa zwracam honor , to jest możliwe

Leningrad

Cytat: BurnFist w Kwiecień 25, 2010, 09:57:54 AM
24 % z 29 do 30 trzeba mieć dużego farta no ale cofam moje słowa zwracam honor , to jest możliwe
http://files.mail.ru/00P4LW

+30 real target
+15 prahnah
+15 soul barrier(czy jak to sie tam nazywa)

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Rickert

Na co ma Enchantowany Real Target? Chyba nie na chance? :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Blitz

real target to tylko na -pdef sie enchantuje

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

TeJP

zzOMGzz AW/sk

PuFF

amaka

siemka chcialem sprawdxzic jak mniej wiecej wyglada gra AW na graci final wiec wszedlem na jakis high serw i mam pytanie jak czesto tak w przyblizeniu siada beckstab bo na tym serwie siadal moze z 1 na 15 tak samo w moby jak i na playera wiec nie wiem czy taka mala szansa czy z bugowany server a 2 spraawa to jaka jest roznica miedzy zwyklym krytem z uderzenia a blowem bo na tym servie nie bylo prawie roznicy jak walilem w moba za przyposcmy 2k z kryta to z blowa 2,5k z gory thx

PuFF

l2java serv rly cool story, teraz daggerki prawie all klasy maja na bs'ka.

TeJP

150 vs 150 atri albo 300 vs 300 tez na 1 bs? ;o Za duzo filmikow silenta :D
zzOMGzz AW/sk