Speelbooki dla SpellSingera po 40-stce :)

Zaczęty przez Rience, Grudzień 06, 2005, 12:39:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rience

Witam

Mimo tego  że korzystałem z wielu źródeł nie znalazłem odpowiedzi. Potrzebuje Spell boko Solar Flare i Aura Bolt dla sps. Nie mam pojęcia z jakich mobków one lecą. Jeżeli ktoś wie niech napisze będę maksymalnie wdzięczny.

pozdrawiam

Rience sps 4+

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Rience

I tu jest problem bo tam tez tego nie znajduje i mam gigantycznego zonka. Ktoś kto grał SPS na pewno bedzie wiedziec z kogo leca te ksiazki.

pozdrawiam :?

Lachman

Nie grałem SPS ale za to widziałem na Paradise NPC w Giran w centrum który miał mase książek i amuletów dla różnych klas. Możliwe że na twoim servie też taki ktoś jest, bo wątpie że znajdziesz drop na te książki. Jeżeli to nie pomoże to spróbuj się GM'a zapytać  :wink: Pozdro

Luno

solar flare - enchanted monster eye lub zaken's piker
aura bolt - zaken's piker

Geko

W Enchanted Valley każdy potwór wyrzuca jakieś książki, polecam to miejsce wszystkim "magicznym" postacią które poszukują książek  :P

Rience

Dzieki a wszelkie podpowiedzi.

To prawda że w enchanted valley leci wiele książek również i dla mnie. ALe Solar Flare nie widać. W prima Guide nie jest napisane z kogo lecą.

CO do wypowiedzi Luno

enchanted monster eye tego nie dropia (tak mowi Prima quide :) )
kim jest zaken's piker i ewentualnie gdzie go można spotkać?

GlooM

Prima Guide jest do C1.
A co do tych SB na wiekszosci servow nie potrzeba SB zaby sie nauczyc skilli C2/C3 gdyz albo nie ma mobow albo nie ma chetnego do przepisania dropow kilkunastu tysiacom mobow...