Odp: RPG-CLUB x8 Międzynarodowy (1maja) 3000+(oczekiwane)

Zaczęty przez Lokocz, Kwiecień 21, 2010, 05:57:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Ryane

seken

Dobra ja ide na bfdr, bo ten to komercha 100%. Ogolnie dopoki nie lognelem sie na bete to myslalem, ze swietny server itp.Patrze wszystko pod dote...Hellsign watpie, ze 3k+ online bedzie.Wiekszosc po 2 dniach leavnie.

Rickert

Dla mnie Ciastka na x5 były przesadą, ale tego to się nie da w ogóle skomentować. :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: seken w Kwiecień 30, 2010, 04:12:23 PM
Dobra ja ide na bfdr, bo ten to komercha 100%. Ogolnie dopoki nie lognelem sie na bete to myslalem, ze swietny server itp.Patrze wszystko pod dote...Hellsign watpie, ze 3k+ online bedzie.Wiekszosc po 2 dniach leavnie.

IMO x30 i dotka więc stfu, zobaczymy ile będzie :)

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: HellSign w Kwiecień 30, 2010, 04:19:45 PM
Cytat: seken w Kwiecień 30, 2010, 04:12:23 PM

IMO x30 i dotka więc stfu, zobaczymy ile będzie :)
IMO zeby tu cos zrobic musisz niewiadomo ile na fantasy island byc...nie wiem jak Ty obliczyles, ze 3k+ bedzie z takim GM shopem n/c

DonKoks

No to są mana potions? ;>

@up

O której godzinie start? bo na stronie nie jest napisane ;/

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

DonKoks

heh ja prawdopodobnie wbiję z kolegami (lub sam na 100%) tylko, że każdy by chciał być dobrym w pvp (glad/tyr/zerk) ale buffera brak :D chyba ja zagram Ol'em :)

RazielIII

Cytat: DonKoks w Kwiecień 30, 2010, 07:24:15 PM
heh ja prawdopodobnie wbiję z kolegami (lub sam na 100%) tylko, że każdy by chciał być dobrym w pvp (glad/tyr/zerk) ale buffera brak :D chyba ja zagram Ol'em :)

go go BFDJ

http://img341.imageshack.us/i/shot00002i.png/ loled hard epiki w gm shopie, 1450 SC to ile ojro?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

seken

Cytat: RazielIII w Kwiecień 30, 2010, 07:27:06 PM
Cytat: DonKoks w Kwiecień 30, 2010, 07:24:15 PM

go go BFDJ
Na bfdj nieda sie zalogowac :>

DonKoks

no zastanawiałem się nad bfdj, ale jak wbijam na stronę wszystko jest po uszkadzane i widzę zaledwie 15% strony..

Ryane

DonKoks

już git, za chwilę wbiję i prawdopodobnie zarządzę w ekipie tylko małą zmianę ;)

Lokocz

Cytat: seken w Kwiecień 30, 2010, 03:32:09 PM
Cytat: DonKoks w Kwiecień 30, 2010, 03:05:31 PM
a ma ktoś dokładne info co będzie się znajdować w GM shopie?

Troche mnie rozczarowal ten GM shop ;/ Strasznie zrabany, silercoiny tylko z doty, ewentualnie z eventu russialand na fantasy island 100 fantasy island coins=1 silvercoin.Niestety nie wiem ile czasu sie zdobywa 100 coinow fantasy island.
Dodam jeszcze ze sub+nobl to jest 250 silvercoin
ruskie maja dziwny system implementacji roznych rzeczy, podobna drama byla z 5x
jezeli chcesz wiedziec jak w rzeczywistosci bedzie wygladac dota, to bedziesz musial sprawdzic po starcie serwera

xXxFelekxXx

mhm widać że -_-'o wiecie i widzieliście za przeproszeniem :) jak silvercoiny są tylko za dote i fantasyisland to widać że jesteście ślepi :) bo są też za inne rzeczy no ale ... jak zwykle wypowiadają się osoby co nic o danym serwie nie wiedzą

Ktoś kto robił screeny tego gmshopa bez przejrzenia all opcji gf dla niego :) coiny są też za solo kamaloke , adene oraz vote na serwer wystarczy przeszukać dobrze gm shop i forum rpg gl na bfdj który pada spowodu 4k online

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

DonKoks

to o której godzinie start? (nosz kurwa setny raz się pytam) bo na stronie jest tylko 1 maj ;]

xXxFelekxXx

15:00 jutro

Raziel 1 epic to koszt 400-500 zł mniej więcej

DonKoks

dobra to wbijam tu, dota mi zwisa, chyba, że naprawdę bez tego nie ma szans to wtedy quit...

No to do jutra ;)

xXxFelekxXx

Jak obliczysz co ile kosztuje i ile czasu musisz farmić lvl :) ktoś by powiedział że ciastka i exp leci ale tutaj ciastko stoi tyle co weapon s + set s więc nikt ciastek nie kupi bo się nie opłaca . Więc jakbyś wbił z 6x na becie to byś wiedział że jak ogarniasz tradowanie silvercoinów bo się da :P . To clanowo da się dziennie 1set kupić bez doty więc mi tam dota zwisa :)

Do tego tak jak powiedział lokocz zgodzę się z nim że dokładny gm shop będzie dopiero jutro po starcie bo alice zapowiadała na ruskim forum zmiany w gm shop jednak nie były napisane jakie :x

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 30, 2010, 09:22:37 PM
Jak obliczysz co ile kosztuje i ile czasu musisz farmić lvl :) ktoś by powiedział że ciastka i exp leci ale tutaj ciastko stoi tyle co weapon s + set s więc nikt ciastek nie kupi bo się nie opłaca . Więc jakbyś wbił z 6x na becie to byś wiedział że jak ogarniasz tradowanie silvercoinów bo się da :P . To clanowo da się dziennie 1set kupić bez doty więc mi tam dota zwisa :)

Do tego tak jak powiedział lokocz zgodzę się z nim że dokładny gm shop będzie dopiero jutro po starcie bo alice zapowiadała na ruskim forum zmiany w gm shop jednak nie były napisane jakie :x
set epikow dziennie? lol nie bedzie pvp o epiki
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

aj nie dopisałem sorry mój błąd :x set s grade dziennie , epic set bez doty to uhuhu i jeszczę trochę no chyba że ktoś donate zrobi za 2.5k złotych na epic set albo i więcej nie chce mi się przeliczać ;p

Do tego raziel żeby wyciągać set s dziennie musisz mnieć obcykane jak tradować silvery etc. bo normalnie się nie da i trza mnieć trochę ludu ale da się trza tylko pomyśleć jak :)

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 30, 2010, 09:26:43 PM
aj nie dopisałem sorry mój błąd :x set s grade dziennie , epic set bez doty to uhuhu i jeszczę trochę no chyba że ktoś donate zrobi za 2.5k złotych na epic set albo i więcej nie chce mi się przeliczać ;p

Do tego raziel żeby wyciągać set s dziennie musisz mnieć obcykane jak tradować silvery etc. bo normalnie się nie da i trza mnieć trochę ludu ale da się trza tylko pomyśleć jak :)
anyway mysle ze rpg x30 >> rpg x8

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

hm jakby zwipowali to być może by tak było ale obecnie x30 to dead server

seken

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 30, 2010, 09:07:51 PM
mhm widać że -_-'o wiecie i widzieliście za przeproszeniem :) jak silvercoiny są tylko za dote i fantasyisland to widać że jesteście ślepi :) bo są też za inne rzeczy no ale ... jak zwykle wypowiadają się osoby co nic o danym serwie nie wiedzą

Ktoś kto robił screeny tego gmshopa bez przejrzenia all opcji gf dla niego :) coiny są też za solo kamaloke , adene oraz vote na serwer wystarczy przeszukać dobrze gm shop i forum rpg gl na bfdj który pada spowodu 4k online
Ano moze duzo nie widzialem, bo lognelem sie na 5 minut zobaczylem ten pro GM shop, polowa rzeczy niby "zaaganielszczona", a i tak niektore elementy w GM shopie sa po rusku (lol).Powiedz mi ile tych silvercoinow bedzie za solo kame?Poprostu na tym servie dota >all i po zabawie.Naprawde slitasny server...Nieno jutro moze to zmienia, chociaz i tak pewnie 2/3 zostana.