Gdzie Expic na 62lv^^

Zaczęty przez sadlo, Grudzień 07, 2005, 04:53:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sadlo

Jak w temacie podajcie jakieś fajne miejsce z mobami na 62-66 lv tylko nie DVC bo tam jest tyle ludzi ze się nieda :P

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Luno

Forbidden Gateway, Lair of antharas, Giant's Cave, Tower of Insolence.

Beatronix

wedłóg mnie najlepiej jest skombinować sobie osobistego propheta i iść do Giants Cave - mało ludzi, sporo potworków i dają sensownego expa i dropa

sebeq

Beatonix ale jak w DC dopadnie Cie barfi z 3 petami to mozesz lezec razem z prophetem :D

Armetis

Jak umie grac to da sobie rade.
Ma wkoncu 62 lvl chyba...

Do tego chyba GC a nie DC :)

<<< Przerwa z Lineage 2 >>>

eSkel

U mnie jest inny problem, do gc nie chodze bo roznie z ludzmi jest, najczesciej to sie tam leja i mozna po twarzy dostac za nic, no i moby rzucaja spowalniacze... Zostaje fg i loa, w fg prawie zawsze sa bufferzy ale exp jest sredni, z kolei w loa trzeba sie przygotowac bo buffer nie zawsze sie znajdzie...

sebeq

Mi zawsze najlepiej sie expi w FG, kazda postac tam rozwijam :roll:. Moze dlatego ze najepsze dropy tam mialem :twisted:

System

Hmmmm sebeq idz do loa i na kariki (najlepiej z jakims magiem) i wtedy za mostem wymiatasz...ja tak robilem z kumplem i niezle szlo
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

sebeq

na razie nie mam postaci do LoA  :cry:. Jutro zaczne robic jakiegos daggera, nie wiem jeszcze ktorego :lol:

P.S z karikowem mam zle wspomnienia:D

System

a na jakich ratach grasz  ?

sebeq

x7 - L2 Extreme --->Staris

Mam spoila, ale przeciez nim tam nie pojde :twisted:

System

a w ogóle nie napisales kim grasz ^

sebeq

System

oj BH daleko nie zajdziesz ^^ zagraj sobie DA lub  hmmm moze lucznikiem...BH uzywaj sobie do zarobienia kaski a nie do expienia itp :P:P

sebeq

Wiem, BH do tego wlasnie uzywam, dzis zaczolem robic Plains Walkera.
DA gralem troszke, nie przypadl mi do gustu, co do lczunikow to Silver Ranger to moje drugie imie :twisted: