[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Naito

Cytat: vind w Kwiecień 19, 2010, 10:00:42 AM
a ja tylko moge zauwazyc ze rynek sie rozkreca.
do tego pvp tez nie problem znalesc, dobrze sie gra i napewno sie jeszcze troche pogra ;)

zapraszam na server!

Powiedzmy ze po przeczytaniu twojego posta poszedlem na ten serwer tracac na nim nie tylko czas ale i pieniadze i kogo teraz mam winic ? Ciebie poniewaz mi go poleciles piszac cos co nie jest zgodne z prawda czy administratora, ktory nie zrobil nic ?

Wiadome wiara czyni cuda  i nie winie cie za to ze chciales rozwoju serwera ale trzeba jasno sobie nie raz powiedziec ze to koniec i zastanowic sie 100 razy zanim sie cos komus poleci poniewaz wowczas czesc odpowiedzialnosci splywa na nas czyli osoby polecajace cos komus.

Fajnie by bylo gdyby ktos z administracji wypowiedzial sie na temat obecnego stanu serwera poniewaz ciezko cos wiecej powiedziec.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Kamal

Naito na co Ty liczysz? Najlepiej zwiać z podkulonym ogonem... Jak na razie 90% serwerów tak kończy. Mało który admin jest szczery. To, że Ty się zachowałeś OK i np administracja L2Kastien, nie znaczy, że reszta tak zrobi.

Klucznik

POZDRO LOL

Marauder

Jak dla mnie świetnie się grało wymarzony serwer 5x i bez db no i nowy, no ale co zrobić mam jeszcze pytanie czy gościu faktycznie mógł coś na tym zarobić?,aż taki zastrzyk gotówki otrzymał że z dnia na dzień przepadł?

Klucznik

widocznie tak to jest wirtual life ;p tu mozesz byc kazdym albo nikim xd
POZDRO LOL

Ryane

Ludzie stawiajacy takie serwery powinni byc banowani na tym forum na IP, bo za miesiac zobaczymy to samo tylko pod inna nazwa...