Pomoce jakis bład

Zaczęty przez Nag, Grudzień 07, 2005, 10:21:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nag

Wchodze do gry (gram na servie Mobl2)  wpisuje passy wybieram serva wybieram postac poakzuje sie loading
wczytuje sie wczytuje....
wyrzuca mnie do pulpitu i pokazuje sie taki blad

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2396 MHz with 510MB RAM
Video: RADEON 7500 SERIES   (6546)

ReadFile beyond EOF 24576+4/24576

History: ULinkerLoad::Serialize <- FGenerationInfo<< <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.SkeletalMesh DropItems.coin_m00 NULL) <- UGameEngine::OnSpawnItem <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=SpawnItemPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

moze mozecie mi jakos pomoc a przeinstalowanie nie wchodzi w gre bo mam maly transfer neta i dluuugo saie sciaga l2 wiec juz raz sciagnelem to moja madra siostra instalke wyrzucila O.o wiec moze da sie to jakos naprawic bo drugi raz naprawiac nie zamierzam
StarSpell
10 lvl Dark elven knight
l2 extreme--------->Staris

Moonspell

wydaje mi sie, ze bez reinstalacji sie nie obejdzie.

Luno

Zdobadz sam system. Spakowny to tylko okolo 9mb.

Veroniqa

Mam ten sam blad a zabardzo nie potrafie go rozwiazac bo nie jestem zbyt zaradna..
Prosila bym o pomoc

Arturox

Noo ja tez niesety musze powiedziec ze tak mialem i przeistalowalem

Mozecie tez sprobowac zrobic istalke DirectX najnowszego mozna pobrac z www.instalki.pl lub www.dobreprogramy.pl
Server:L2Enraged strona l2enraged www.l2enraged.com

Nick na l2 Enraged: Immortall
Level:35
Profesja: Dark Wizard Bedzie SpellHowlerem ;]

Geko

Musiał wystąpić błąd podczas instalacji gry/pachta, powinieneś odinstalować i jeszcze raz wgrać wszystko

Tyr

Lineage 2 Classic EU