L2Epics -- Gracia Epilogue -- Medium Rate -- [02.05]

Zaczęty przez sithera, Maj 06, 2010, 02:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sithera

Chciałbym zaprezentować wam nowo powstały serwer L2Epics. Serwer powstał 02.05. Średni on-line wynosi ~750.

Link do strony serwera:

http://www.l2epics.com/

Serwer Dedykowany:
l
Intel Core i7-920 Quadcore incl. Hyper-Threading Technology
# System Operacyjny . . . . . . . . . Cent OS
# Pamięć RAM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 GB DDR3 RAM
# Twardy Dysk . . . . . . . . . . . . . . . . 2 x 1500 GB SATA-II HDD (Software-RAID 1)
# NIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 GBit OnBoard connected at 100 MBit
# Backup Space . . . . . . . . . . . . . 100 GB
# Limit transferu danych . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Nielimitowany*

Raty Serwera:

* Doświdczenie: 25x
* Punkty umiejętności: 25x
* Doświadczenie zdobywane będąc członkiem drużyny: 1.5x
* Punkty Umiejętności zdobywane będąc członkiem drużyny: 1.5x
* Drop Przedmiotów: 15x
* Spoil Drop: 20x
* Rate dotyczący łowienia ryb: 5x
* Rate Karma Exp. Lost: 5x
* Adena Drop: 30x
* Raid Drop: 5x
* Grand Boss: 5x
* Drop przedmiotów związanych z otrzymanym zadaniem: 5x
* Nagroda za wykonanie zadania: 5x
* Bezpieczny Enchant: +4
* Max Enchant: +16
* Enchant Rate: 60%
* Blessed Enchant: 70%
* Atribute Enchant rate: 50%
* Limit wagi: 15x
* Maksymalna ilosc podklas: 3
* Private store slot limit: 10
* Ilość slotów w prywatnym magazynie: 200
* Ilość otrzymywanych punktów w ciagu 5 minut podczas oblężenia fortecy: 150
* Ilość otrzymywanych punktów w ciagu 5 minut podczas oblężenia zamku: 250
* Ilość stron dostępnych na recepty w księdze kowala: 100
* Rate Vitality Level 1 = 20%
* Rate Vitality Level 2 = 40%
* Rate Vitality Level 3 = 60%
* Rate Vitality Level 4 = 80%
* Slots for Buff 30+6
* Slots for Dance/Song 20
* Dotacja niemalże na wszystko, ale nie dla wszystkich

O serwerze:

Niemiecki serwer z naciskiem na osoby, które lubią grac solo i bez db nie mecząc się za bardzo przy składaniu przedmiotów czy tez wykonywaniu zadań, oczywiście nie znaczy to, że jest on przeznaczony tylko dla tego typu osób, ponieważ bez klanu i dobrej drużyny można tylko pomarzyć o tym co najlepsze. Oferuje on spora dawkę pozytywnej energii, którą każdy gracz może uzyskać poprzez wykonywanie różnego rodzaju questów czy tez branie udziału w eventach organizowanych przez GM-ów i tych automatycznych. Na chwile obecna na serwerze nie ma balansu klas, ponieważ części wojownikom można przypisać miano typu "little gm" i niestety są one bardzo bardzo uciążliwe, ale jakby nie było kto lubi hardcore to serwer w sam raz dla niego, ponieważ możliwe jest zrobienie maga, który będzie równym przeciwnikiem dla wszystkich innych profesji.

//Edit -- Przetłumaczone i uzupełnione przez Naito

Holdan

Hmmm zapraszam na serwer ;)
jak cos o klan pisac do Suzana (Wardemi z Forum)
Polecam ;)

Pamietaj o Śmierci ...

Ryane

No widze, ze troszke wiecej dziala niz na typowym l2j.

SpeedyGonzales

TreeHill

fajny serwer , wlasnie testuje , altualnie 160 online , na bierzacco dzis cos napisali ze moga byc dc' problemy bo maja dzis jakies problemy , ale nie mam choc widze ze innych wywala , serwer stoi w Niemczech , jest npc buffer i gm shop , ciekawy serwer ;]
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Aqis

Bardzo Ciekawy Serverek , Właśnie wbiłem :) Właśnie takiego szukałem ;)
Loffciam Emo Martynkę <33 xD

Siepet

waiting for new dex 7x

Rickert

Czas do jutrzejszego wieczoru do poprawienia prezentacji. Przeczytaj regulamin.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Aqis

Loffciam Emo Martynkę <33 xD

Holdan

ja sie zastanawiam po co wy tutaj spamujecie :)
kolega nie poprawi prezentacji w temat wyladuje w koszu ;)
skopiowal tylko informacje ze strony ;P
myslicie ze bedzie chcialo mu sie to tlumaczyc ?:p

Pamietaj o Śmierci ...

Emsi

Nie wiem czego aż tyle serwerów jest reklamowanych nie przed startem a po lmao troszke
Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

Solar

Cytat: Emsi w Maj 06, 2010, 11:06:31 PM
Nie wiem czego aż tyle serwerów jest reklamowanych nie przed startem a po lmao troszke
Bo to są serwer dzieciarni i ludzi z niespełnionymi marzeniami administrowania onetu. Mnie dziwi, że w ogóle ktoś to stawia i ma całe 160 osób litości......... Zrozumcie ludzie ze tym l2jotem nic nie osiągniecie. To już nie te czasy w l2 gdzie takie serwery  robiły furore teraz są skradzione pliki GF ptsu i darmowy ruski off

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

arthastheone

klan Fantastico zawita na serwer  najważniejsze osoby z klanu przychodzą ;] ^^
www.fantastico.laa.pl

AbaddoN

Emsi

Dzisiaj już 320 osób calkiem niezle sie gra 0 laga .... ludzie widoczni na spotach jest pvp/pk
Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

sithera

Usunalem czesc tematu, nie chcialo mi sie tego tlumaczyc, a nie chce aby temat wyladowal w koszu. Jezeli komus na tym zalezy, to niech mi wysle na PM przetlumaczona prezentacje.

Lunar

czemu jak wlejam sobie pliczek z kolorowym msg do systemu to jak chce odpalić gre to error wyskakuje? przecież bez jakiegoś kolorowego msg gówno widać po ile biję się z kim kolwiek ?

any help? jak zrobić zeby ten error nie wyskakiwał

TreeHill

PLIKI NIE NAJGORSZE, FAJNIE SIE GRA , ONLINE 450 + WCZORAJ BYLO :D

login lezy , chwilowe problemy
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Naito

Po głębszym zapoznaniu się z serwerem na dzień dzisiejszy mogę jasno powiedzieć te magiczne słowa EPIC FAIL, ponieważ na 95% na tym serwerze gra GM wraz ze swoimi znajomymi, który w dodatku jest bogatym dzieciakiem i bawi się graczami czy tez sklepikami, które sobie zabija w giran i tak później leży pół miasta martwe przez co kilka największych klanów z tego serwera z niego odeszły, klany które miały i jeszcze maja zamki. Oczywiście to nie wszystko co można zarzucić serwerowi, ponieważ można dopisać tutaj sytuację z przed ostatnim Baiumem, który został zabity przez 2 osoby z klanu rzekomych donatorów "FreedomOfDeath" w czasie w którym bije się zwykłego mobka co widziało sporo osób z różnych stron konfliktu. Na niekorzyść serwera działa również to, że dotacja na przedmioty jest bardzo bardzo droga a osoby z klanu jak to wcześniej napisałem rzekomych donatorów maja TOP Bronie, Armory i Epic Boss biżuterie na sporym ++ jak również w sporych ilościach co niestety nie jest spotykane wśród innych osób tu grajaących, które są w innych klanach a graja tu od samego początku z prostego powodu te przedmioty na taki ++ zrobić można tylko mając wielkie szczęście, które o dziwo maja tylko osoby z tego jednego klanu i to nie jednokrotnie.

Jeżeli kogokolwiek interesuje to o czym piszę proszę to sobie wziąć do serca i poważnie się zastanowić czy warto tracić swój czas na bycie zabawka czy tam mięsem jak sam prawdopodobny GM "Ferrari" pisze na czatach szukając pvp.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans