Nowy serwer|| x9 Rates || Valkyrie

Zaczęty przez HellSign, Marzec 24, 2010, 02:05:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MalaPrzyjemnosc

Zeby nie te suby to bym zagral ; p

Faerie

fail server :/. wyexpilem WL do 70 i lipa, bedzie pewnie Rollback albo nawet wipe.
Bug na bronie c w Aden, za 0 adeny mozna bylo kupic od ostatniego restartu servera, i zmiana liczby coinow potrzebnych na bronie dcbas ( mysle, ze bez nich byloby i tak lepiej)
Forum padlo, gm nic nie pisze.

fail fail fail

ScovY

Też coś słyszałem o tym. Tylko ciekawe czy jeśli już to zrobią rollback czy wipe.
Wipe może zniechęcić "paru" ludzi, fakt serwer dopiero kilka dni i teoretycznie za dużo straconego czasu nie przepadnie, ale ludzie łatwo się zniechęcają ;p
Teraz tylko czekać na decyzje gm'a  :)
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Thorns

Nie wprowadzać w błąd, forum nie padło, dyskusja trwa. Gm'owie starają sie rozwiązać sytuacje bez wipe czy rollbacku.  Serwer od rana był "down" teraz jest online ale z wyłączonym logowaniem na niego, wiec prace trwają ;)

btw ScovY 

ładny Avatar  ;)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Kotlet

Nie będzie wipe, ani rollbacka. Chociaż według mnie powinni go zrobić do tej drugiej w nocy. Te 4-5 godzin by nikogo nie zbawiło.
Ale skończyły się czasy farmienia bronze coinów :D

Thorns

CytatServer will be up within the next 1hr 30min as we are making some back ups.

http://forum.dragon-community.net/index.php/topic,217973.0.html

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

ScovY

Dzięki Thorns  :)

Cytat: Kotlet w Maj 08, 2010, 02:16:46 PM
[...] farmienia bronze coinów :D

Piękna sprawa  :D
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Faerie

Nie bedzie juz coinow? Skad te info?

Kotlet

Cytat: Faerie w Maj 08, 2010, 02:40:17 PM

Nie bedzie juz coinow? Skad te info?

Coiny będą, tylko już tego co dostaniesz z coinów nie sprzedasz w sklepie za adene

Faerie

bo juz sie wystraszylem, ze nie potrzebnie sin eathera zrobilem;p

mam 69lvl i tylko 13k gold coinow:/

Trinitty

Nie ma to jak serwer w tydzień zniszczyć.
Wiedziałem że to kiedyś musi się stać ale nie że tak szybko xD

Epik

Słyszałem, że na tym nowym serwerze inaczej wyglada sprawa subklass. Może mi ktoś to przybliżyć? :) Konkretnie słyszałem, że mainów nie można subować, tylko retaile. I na epiki można chodzić tylko na mainie, tak samo jak na oli.

ScovY

Dobrze słyszałeś. Na oly lub epiki na mainie możną tylko chodzić. Którego nie można zsubowac. Aby mieć łączone klasy musisz zrobi retaila i jemu wtedy możesz dać subke. Rożnica tez jest taka ze nie spada Ci lvl jak to było na innych pod serwerach.
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Faerie

oddam konto wl72, nieodsealowany tallum set, pm me

Calmodi

Troche z opoznieniem ale w koncu udosteonili donacje, szczegolnie mnie to nie zdziwilo. Slyszlem rowniez ze kilka osob juz sobie zamowilo ok. 400dc (np: psyck), co wy o tym myslicie? Jak dla mnie to przesada, o kilka miesiecy za wczesnie. Nawet nie chce sobie wyobrazac pvp  b-grade VS dynasty sets (nie watpie ze za kilka tygodni bedzie juz ich dosc sporo) :)

ScovY

Za wcześnie to na pewno. I w ogóle miało być tylko do s grade, a jednak jest s80...
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Kotlet

o tyle dobrze, że nie ma DN setów, które były za bardzo przypakowane, nie ma też icariusów, szczególnie łuku zwanego jako AK-47.
Dzieciaki pewnie kupią, niedawno była komunia, to kasy nadostawali, na coś muszą wydać. A reszta się będzie brała za krafcenie.

Calmodi

Cytat: Kotlet w Czerwiec 07, 2010, 11:46:11 AM
o tyle dobrze, że nie ma DN setów, które były za bardzo przypakowane, nie ma też icariusów, szczególnie łuku zwanego jako AK-47.
Dzieciaki pewnie kupią, niedawno była komunia, to kasy nadostawali, na coś muszą wydać. A reszta się będzie brała za krafcenie.

zgadzam sie i wlasnie na tym polega caly problem. Za wszesnie udostepniona donacja. Wiadomo troche czasu musi uplynac zanim wyexpi sie postac do 78 a trzeba pamietac, ze zrobienie questu na Recki dynasty to tez troche zachodu, farmienie hsp, spoilowanie matsow z HB etc. etc. na to trzeba duzo czasu. A tak jak piszesz wiele l2 valkyria x9 players na pewno juz w niedlugim czasie bedzie sie lansowac na schodach a Aden, uzbrojona w dynasty sety :)

clashtorny

Może poda ktoś link do rejestracji konta? Też chciałbym zagrać :)

ViveN

Tak jak myślałem wprowadzili donacjie na Valkyri co o tym myslicie?

ScovY

Za wcześnie i miało nie być S80. Tyle dobrze ze nie ma DNetów.
server red - "ScovY

retired Dragon Network

clashtorny

Wszyscy piszecie valkiria i valkiria a ja mam pytanie czy infinity x5(t) to jest valkiria bo ktoś w tym temacie tak pisał czy ja po prostu nie widze nowego serwera?

Calmodi

Cytat: clashtorny w Lipiec 01, 2010, 08:01:57 PM
Wszyscy piszecie valkiria i valkiria a ja mam pytanie czy infinity x5(t) to jest valkiria bo ktoś w tym temacie tak pisał czy ja po prostu nie widze nowego serwera?

Nie! Infitiny x5 to stare infinity x5, nowy serwer (valkyria) ma raty x9. Jezeli nie mozesz go zobaczyc na loaderze to wydaje mi sie ze najwyzszy czas zrobic full check, jak nie pomoze to najlepiej reinstal l2 albo wywal system dragona i sciagnij nowy.

Zovi

I co tam słychać na serwerze ? Chyba dzisiaj wbije na niego, dużo subek już jest ? :) Jakie lvl'e macie ? Fajnie sie gra ? ;>
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)