Wyniki rekrutacji Moderatorów!

Zaczęty przez Frohike, Maj 04, 2010, 02:34:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Ja mysle, ze jak najszybciej powinien zostac przywrocony stary system reputacji (cos Polgara o tym wspominal) i wtedy, by nie bylo takich duzych problemow. Bedzie widac kto co robi na forum i mysle, ze data rejestracji nie jest wazna, lecz niestety duzo ludzi na to sie patrzy. Tak samo reputacja powinna w jakis sposob wplywac na poziom ostrzezenia, bo bledem jest banowaniem osoby, ktora np 3 lata jest aktywna na forum i nagle w pewnym momencie jej odbija i dostaje bana. Nikogo ze zbanowanych osob nie mam na mysli, taki przyklad :) Ja mam pewne watpliwosci co do nowych wybranych moderatorow, ale jak beda pracowac to sie zobaczy. Pewnie jak beda sie obijac straca ta ranga i po problemie :P

Koszałek Opałek

Moderator ma swoje prawa, ale ßprzede wszystkim obowiazki ;).
Nikt nie zostaje Modem tak "dla jaj" - jak juz mowilem - okaze sie w praniu.

Co do samego systemu ostrzezen i Reputacji.

Zastanawiamy sie nad przywroceniem starych zasad.

Z jedej strony fajnie, kiedy uzytkownik ma bezposredni wplyw na to, co sie dzieje na forum,
rowniez poprzez przyznawanie + i - z drugiej jednak - czasami prowadzi to do bardzo dziwnych sytuacji. Szkoda - wszystko jest przeciez dla ludzi - trzeba tylko umiec, albo lepiej - chciec umiejetnie z tego korzystac. Z drugiej stary system tez nie byl zly - nominacja do "+", czy "-" wiazala sie z jakby "konkretniejszymi" efektami niz teraz.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Frohike

Cytat: KaeriN w Maj 05, 2010, 07:47:11 AM@fro
mhm, u buli tez czytales posty kilka miesiecy wstecz?
Nie, jego poparłem po znajomości :P

Polgara

Mad ja mam bardzo wrażliwy słuch :D

Calmodi

Cytat: Frohike w Maj 04, 2010, 02:34:27 PM

Naito - podforum "Prywatne Serwery Lineage 2"
Materid - działy "Serwery" oraz "Wspierane Serwery"
Bula - dział "Media"
ScovY - podforum "Rasy/Klasy"
Warhead - podforum "Rasy/Klasy"

gratz, życzę wam miłej i przyjemnej pracy w tym jakże trudnym zajęciu ;p

Inidriel