matura 2010

Zaczęty przez muchosQQ, Maj 04, 2010, 12:25:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

serdel

Tak, rano na 9:00 mialem podstawowy a o 14 rozszerzony.

EDIT:

No to ja juz mam fajrant panowie, wlasnie wrocilem z geografii :)

ChaosAngel

Cytat: serdel w Maj 12, 2010, 04:00:15 PMNo to ja juz mam fajrant panowie, wlasnie wrocilem z geografii :)

No to gratulacje  :)
Jak już spaść to z wysokiego konia.

Ryane

Angielski ustny 70% ;/ Jednak stres robi swoje. Jeszcze tylko polski i trzeba sie brac za szukanie pracy :)

Ryltar

Ja z anglika mialem 19/20...teraz czekam na rozszerzony.Mateme pisemna pewnie usralem liczac to jaki ze mnie geniusz z matmy :P

muchosQQ

ja mam 2x angol na samym koncu :((

ding 400 postow!

Ryane

Ryltar, a ty nie masz podstawy i rozszerzenia z angielskiego w ten sam dzien? Mi sie wydaje, ze zawsze tak bylo.
muchosqq ja juz jakies 5 razy dobijalem 1000 postow, bo co chwile jakos mi ich ubywalo :P

Kazuya

w poniedziałek ustny polski pasowało by się co pouczyć :s idzie to zdać mówiąc krócej niż 15 min ?
rpg x5 [gh85]

Tirius

Cytat: Kazuya w Maj 16, 2010, 01:40:04 AM
w poniedziałek ustny polski pasowało by się co pouczyć :s idzie to zdać mówiąc krócej niż 15 min ?

Zależy jak bardzo krócej :D

Trzeba się uczyć? 5 pvp do 1000 Ci brak!
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Materid

Nie trzeba, ja na swoim Polskim improwizowalem i zdalem nie najgorzej :D
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Ryltar

Cytat: Ryane w Maj 15, 2010, 01:05:00 AM
Ryltar, a ty nie masz podstawy i rozszerzenia z angielskiego w ten sam dzien? Mi sie wydaje, ze zawsze tak bylo.
muchosqq ja juz jakies 5 razy dobijalem 1000 postow, bo co chwile jakos mi ich ubywalo :P

Nie wlasnie.Ustny mam osobno pisemny byly razem ale nie chcialo mi sie czekac 4,5h na rozszerzony angielski to go olalem.

Bled

Cytat: Ryltar w Maj 16, 2010, 02:15:41 PM

Nie wlasnie.Ustny mam osobno pisemny byly razem ale nie chcialo mi sie czekac 4,5h na rozszerzony angielski to go olalem.
zostales ninja?

Kazuya

mam ogłoszenie wyników o 20:25 a egzamin o 16 :| trzeba być obowiązkowo na ogłoszeniu wyników?
rpg x5 [gh85]

Bled

nie no mozna farmic hb w ten czas  :P

Kazuya

chodzi o to, że ostatniego busa mam o 18:20 a pociąg coś też koło 20 ;s
rpg x5 [gh85]

Ryane

W mojej szkole to nie jest obowiazkowe. Znajomy byl i mi powiedzial na ile zdalem.

Jest gdzies napisane ile ta matura z polskiego powinna trwac? Wszedzie jest napisane OKOLO 15 minut ;/ Dzisiaj sprawdzam i mi to zajmuje ledwo 10 minut ;s

Bled

moim zdaniem poprostu to bedzie jakas wywiszka w gablocie i tyle

serdel

Wyniki z egzaminow ustnych sa oglaszane osobiscie przez komisje, jak kogos nie ma to moze sie pozniej dowiedziec lub tez poczekac po prostu na swiadectwo maturalne.

Prezentacja nie powinna byc dluzsza niz 15 minut, ale nie jest powiedziane ile minimum. Ogolnie przyjmuje sie ze 15 minut prezentacja i 15 minut na pytania od komisji.

Inidriel

Cytat: Ryane w Maj 16, 2010, 08:15:14 PM
W mojej szkole to nie jest obowiazkowe. Znajomy byl i mi powiedzial na ile zdalem.

Jest gdzies napisane ile ta matura z polskiego powinna trwac? Wszedzie jest napisane OKOLO 15 minut ;/ Dzisiaj sprawdzam i mi to zajmuje ledwo 10 minut ;s

Moja prezentacja miała trwać 15min(w domu mierzyłem sobie orientacyjnie czas), ale wyrobiłem się w 10min(stres - chciałem mieć to jak najszybciej za sobą) i zdałem. Myślę, że nie będzie tak źle, szczególnie jak dobrze wypadnie rozmowa.

Ryltar

Cytat: Bled w Maj 16, 2010, 03:35:59 PM
Cytat: Ryltar w Maj 16, 2010, 02:15:41 PM

zostales ninja?

Poprostu matura chuja mi da tak szczerze jezeli chodzi o robote.Lepiej wyjde na tym jak zrobie sobie kurs jakis to znajde szybciej robote.Dla mnie matura to dodatek jak zdam to sobie skocze na studia zwiazne z angielskim i tyle.

Ryane

A ja sobie chyba jutro tej matury nie zdam, wszystkie drogi zalane i pozamykane :/ Mam nadzieje, ze zmienia troche ten termin, bo wiekszosc ludzi nie ma w domu kajakow :)

Kazuya

w sierpniu możesz poprawkę zdawać:D
rpg x5 [gh85]

Ryane

Dzwonilem do szkoly i dyrektorka powiedziala mi, ze Ci co nie dojada beda mogli w innym terminie zdawac :P Ale zapomnialem sie spytac kiedy dokladnie... a i tak malo co umiem :D

Kazuya

ktoś wie po ilu dniach są wprowadzone wyniki z matury ustnej na stronie cke?
rpg x5 [gh85]

Bled

dobra  lece na maturke , warsaw uprising yo! :)

Ryane

Kazuya, a jest cos takiego? :)

Bled tez zaraz jade na maturke :) , zamiast 25km bede musial jechac ponad 50...