Monster track derby

Zaczęty przez clashtorny, Maj 08, 2010, 02:31:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

clashtorny

Jak wydostać się z tej czarnej dziury ;/ ? Czytałem że trzeba mieć jakiegoś scroll'a do konkretnego miasta. Proszę o pomoc...

Faerie

na forum w dziale bugs musisz to zglosic, kilka osob juz zostalo przemieszczonych

clashtorny

A gdzie to na forum jest dokładnie jakiś link może bo nie mogę znaleźć

clashtorny

A to musi być tu akurat czy musze wybrać dragon x15?

Faerie

jak graszna x15 to tam zglaszaj

clashtorny

Ok dzięki za pomoc może któryś z GM'ów mnie tepnie do wiochy ;D

Calmodi

wiesz zawsze mozesz poprosic kogos zeby cie zsummonowal, chociaz zdaje sobie sprawe ze ciezko na razie o summonera, inny sposob to na przykład w clan challu mozesz sobie kupic soe do jakiegos miasta tez dosc latwa sprawa chociaz ludzie ostro farmia te scrolle ^^, jeszcze jeden metoda to np jak robisz druga profke i wykonujesz samodzialnie quest na marki to za kazdy jeden ukonczony  dostajesz "dimensional crystale" wymieniasz je u  GK na soe do jakiegos miasta (trzeba pamietac ze zrobienie jednego quest marka to kupa roboty i duzo zachodu). Oczywiscie jezeli bedziesz rozwazal jedna z tych metod musisz miec jakies drugie konto albo jakiegos kumpla ktory przyniesie ci soe na monster truck lub zsummonuje.

ViveN

A tak z ciekawosci do czego słuzy ta lokacjia bo tak na prawde to nigdy sie nie dowiedziałem.

MastJedi

1. hazard - obstawianie wyścigów
2. najlepsza lokacja do wymiany itemów/przyjęcia do klanu itd. Siedzisz w Rune, a kolega w Gludio.  Nie musicie się teleportować do tego samego miasta - wystarczy lecieć na mrt (lub Fantasy) i się wymienić. Co prawda teraz mamy na oficjalu system mailowy, no ale zakładam, że na DN nie macie go jeszcze.
3. No i dodatkowo arena - główna arena pojedynkowa. Przynajmniej na Phoenixie.
No, ale skoro nie możesz się wydostać (na oficjalu jest po prostu npc, który teleportuje do miasta z którego przyszedłeś) to pewnie lokacja nieczynna.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;