L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Ryane

Cytat: raiderek w Czerwiec 06, 2010, 05:46:33 PM
Jaka jest teraz szansa na przerwanie stuna w pvp? Wcześniej na testach było jakże lol 50% ale w changelogu była jakaś wzmianka.
I jak z auto pick upem? może od razu walnąć ankietę czy nie dać ludziom po 85lvl na start bo po co się męczyć z expem. IMO autopick up jest sztandarową cechą l2jotów, którą włączyli by zapewnić lepszą wydajność, tym samym przyzwyczaili 90% graczy do lenistwa. Jak dla mnie...nie powielajcie tego lol schematu, tylko all na ziemie! RETAIL LIKE FTW!

To mam nadzieje, ze nie bedziesz korzystac ze starego questa w GC. Bo po co sobie ulatwiac gre, lepiej te recki isc dropic! A najlepiej zmienic rate na x1, bo na x7 exp idzie za szybko!

Viz

Rickert 20+ wiec nie masz szans sorry : ) Zrobie mysle ze zrobie, ale od razu z gory powiem jak bedzie i jak komus nie bedzie pasowac to dziekuje bo nie mam sily juz uzerac sie z polaczkami, ktorzy nie wiedza jak sie wlacza shoty...

Rickert

Gandam

bedzie ta ankieta dajcie znac, zajmniemy sie tym :)

moim zdaniem obnizyloby to masakrycznie online :) a z tego co czytam Ci co chca sami podnosic nie zniecheci to :))
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

EaX

Nigdzie nie widzę info o dance/song :/ ale pewnie będą na 2min ?

yeahu

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 06, 2010, 06:53:29 PM
bedzie ta ankieta dajcie znac, zajmniemy sie tym :)

moim zdaniem obnizyloby to masakrycznie online :) a z tego co czytam Ci co chca sami podnosic nie zniecheci to :))
Ta na bank jak nie zrobią auto pickupa to im online o 50% spadnie hahaha xD weź umrzyj  :noob:

Cytat: EaX w Czerwiec 06, 2010, 06:57:32 PM
Nigdzie nie widzę info o dance/song :/ ale pewnie będą na 2min ?

Raczej na pewno ^^
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Rickert

raiderek

Cytatraiderek to ma być server dla większej grupy ludzi a nie dla tych 10% które lubią się wku*****(denerwować) podczas gry bo jakiś typ łazi za tyłkiem i podbiera dropa, nie wszystko co wprowadzają na offie jest fajne  :P

Niestety dla tych 10% najciężej jest znaleźć server ;/
obecnie siedzę na TheOnline ale zajebiste pliki nie są w stanie zrekompensować faktu że 99,9999(9)% to ruski nie szprechające po ingliszu. Do tego jeden klan polski prowadzony przez mega nie ogarów.
Dlatego pewnie też wpadnę na cerberusa, bo obecnie ciężko jest chociażby znaleźć server z mp x1 i s/d 2min bo ludzie nie lubią się męczyć...tak samo jak z autopick upem =F
Wasting time since 2004
Ru off.

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Online nic nie spadnie, bo niemozliwe jest, by wiekszosc zaglosowala przeciw auto pickupowi.

yeahu

aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

Gandam

dlugo szukales tej wrzuty w googlach?

@Ryane
za pewne masz racje i cale szczescie :)

Aeore Healer 97 Lilith

yeahu

Nawet nie wiesz jak długo musiałem się naszukać ;(
aha.

beka xD

InsOmnia-

Cytat: raiderek w Czerwiec 06, 2010, 05:46:33 PM
Jaka jest teraz szansa na przerwanie stuna w pvp? Wcześniej na testach było jakże lol 50% ale w changelogu była jakaś wzmianka.
I jak z auto pick upem? może od razu walnąć ankietę czy nie dać ludziom po 85lvl na start bo po co się męczyć z expem. IMO autopick up jest sztandarową cechą l2jotów, którą włączyli by zapewnić lepszą wydajność, tym samym przyzwyczaili 90% graczy do lenistwa. Jak dla mnie...nie powielajcie tego lol schematu, tylko all na ziemie! RETAIL LIKE FTW!

W sprawie stuna: 20% w pve, 30% w pve, info znalezione na lineage2.com, w opisie shield stuna.

W sprawie auto pickupa: właśnie stworzyłem sondę
Sonda dostępna jest pod adresem:
http://l2cerberus.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=394

I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Rickert

Można Acces na Nick Rickert na forum? Głos oddany na NIE. :)

Mac

InsOmnia-  serwerek zapowiada się fajnie.

Ale mam jedno pytanie. Masz zamiar z tym serwerem zrobić tak jak z poprzednim gdzie było 500 oline
zrobiłeś Wipe, bo masz większe ambicje niż tyle online.
Teraz robisz dokładnie taki sam serwer, tylko z kosmetycznymi poprawkami.

Co zrobisz jeśli znów tylko 500 online będzie. Nauczony poprzednim Twoim zachowaniem, zastanawiam się czy znów zacząć grać na Twoim serwie czy dać sobie z nim spokój z obawy że znów
coś Ci odbije.

InsOmnia-

Cytat: Rickert w Czerwiec 06, 2010, 07:56:25 PM
Można Acces na Nick Rickert na forum? Głos oddany na NIE. :)

pierwsze kilka postów musi być zaakceptowane przez moderatora, już to zrobiłem.

Cytat: Mac w Czerwiec 06, 2010, 08:08:18 PM
InsOmnia-  serwerek zapowiada się fajnie.

Ale mam jedno pytanie. Masz zamiar z tym serwerem zrobić tak jak z poprzednim gdzie było 500 oline
zrobiłeś Wipe, bo masz większe ambicje niż tyle online.
Teraz robisz dokładnie taki sam serwer, tylko z kosmetycznymi poprawkami.

Co zrobisz jeśli znów tylko 500 online będzie. Nauczony poprzednim Twoim zachowaniem, zastanawiam się czy znów zacząć grać na Twoim serwie czy dać sobie z nim spokój z obawy że znów
coś Ci odbije.

Jak już pisałem w tym temacie chyba 2 razy, nie zamknęliśmy serwera bo "tak mi się zachciało", serwer padał, ciągle malało online i decyzja o zamknięciu i ponownym starcie wyszła od graczy! 90% graczy którzy grali na x15 jest na beta testach i 90% klanów rozpocznie grę na x7. Mi nic nie odbiło, gdyby nie pomysł graczy serwer nadal byłby online.

Druga sprawa jest taka że w dużej mierze online spadło przez nasze błędy, których już drugi raz nie popełnimy.

Tak więc odpowiadając na Twoje pytanie, z całym szacunkiem ale nie odbiło mi i nie odbije :)

pozdrawiam.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

raiderek

Wasting time since 2004
Ru off.

Aza

jak sie dostac na bete bo mam dziwne wrazenie ze nie moge zalozyc konta na stronce oficjalnej (moze przegladarka mi wariuje dunno)

Gandam

chcialbym zobaczyc jeszc ze pelna liste klanow ktore sie deklaruja tutaj grac na forum :)) ciekawy jestem co tu bedzie grac :)

Aeore Healer 97 Lilith

piempek

Moim zdaniem auto pickup jest złym pomysłem.
Zaczynając od tego, że kojarzy mi się on tylko z lol hr serverami gdzie został włączony tylko dlatego, że maszyna nie wytrzymuje bo jest zbyt wiele dropa na ziemi, chcę powiedzieć, że jak to pisali ludzie wyżej faktycznie może się przyczynić do zmniejszenia online jako, że kojarzy się wielu ludziom z syfem.
Ponadto, nie przesadzajmy, autopickup jest częścią tej gry i nie wyobrażam sobie, jako człowiek, który gra w l2 od 5 lat GM'ów o zastanowienie się nad tym pomysłem a ludziom którym się nie chce podnosić dropa polecam rozglądnąć się za inną grą.
Pominę już fakt, że autopickup przydziela chyba dropa osobie, która oddała ostatni hit i z serwerów hr wiem jak to wygląda. Męczysz się z mobem, podchodzi dagger jak mob już jest umierający, jeden bs i drop jest jego.
Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

Aza

Tenebrae? mielismy chyba z Wami ally na l2ex  x5  (Illuminati) :]

virisken

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 06, 2010, 07:14:39 PM
@yeahu
dokladnie tak mysle.
no to juz wiadomo czemu na na/eu offie taki maly online..
z drugiej strony jakby na rpgclubie wprowadzili autopick to by tam gralo jakies 7-8k osob, trzeba im to zglosic

Gandam

tak i zakonczylismy go wojna :) ale o tym to na pm mozemy popisac :PP

tu mam jeszcze jedno pytanie a raczej propozyjce.... moim zdaniem nie powinno byc mozliwosci w podgladu crp danego klanu :)

@piempek
zaprzeczasz sam sobie.

Dyskusje na ten temat mozna ciagnac do 100 strony tego topicu :) GM'i wystawili ankiete i postanowilij sie do niej ustosunkowac, wiec tym bardziej nie ma sensu kontynlowac tematu :)

@virisken
na rosyjskie i oficjalne servery patrzy sie pod innym wzgledem :)

p.s.
macie cieczke bo przegrywacie w ankiecie? ja jestem zwolennikiem wy przeciwnikami oO wiec darujcie sobie juz te docinki.

Aeore Healer 97 Lilith