Nie moge włączyc gry!

Zaczęty przez deva17, Czerwiec 05, 2010, 01:19:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

deva17

Gdy włączam L2 wyskakuje mi
2010.6.6 11:07:19
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1800 MHz with 1021MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 7600 GS  (9107)
PosCode : LS1:0:0:0 2/0

Failed to enter Can't find file 'Lobby01': (null)

History: UGameEngine::Init <- InitEngine
I co ja mam zrobić  żeby w końcu pograć  :( :( :??

szklasz

A próbowałaś/eś zrobić check files?

Ryane

Mi sie wydaje, ze to jest spowodowane zla kronika

Polgara

usuń plik system i wklej jeszcze raz nowy.

Przy kopiowaniu systemu zagubił ci sie pliczek odpalający grę

deva17

I Dalej to samo:( Ściągnełam tego Hellblounda może to coś da jak myślicie? (wyczytałam na innych forach że przy podobnych problemach trzeba ściągać hellblounda) :D

Kokiruka

deva17

No jeszcze nie gram na Dragon network? Nie wiem grałam kiedys w L2 ale to znajomy mi wszystko zrobił, a teraz nie ma z nim kontaktu żadnego takto by mi pomógł i Was bym nie męczyła tym:P:(

Polgara

przenoszę temat do działu Dragona tam prędzej Ci pomogą

rogo952

Możliwe, że masz kiepską instalke lub przypomnij sobie czy przy instalacji jakieś błędy Ci nie wyskakiwały. Patrz napisze Ci jak musisz to wszystko zrobić od początku: pobierasz instalke l2 hb z neta lub gdy posiadasz płytę to po prostu instalujesz, następnie pobierasz uploadera z strony DN i wklejasz te pliki do miejsca w którym masz lineage gdy wyskoczy zapytanie "czy chcesz podmienić pliki" wybierasz "tak na wszystkie", następnie włączasz gre za pomocą ikonki dragon-network którą wkleiłaś.

deva17

No i tak zrobiłam i nie działa :( mam gdzies intalke na płycie ale nie wiem gdzie poszukam może ona bd sprawna, a i jeszcze jedno czy z Dragona dostane jakis link o założeniu konta na serwerze bo czekam i czekam na meila i nic:(

ScovY

Zakładając konto najpierw dostajesz maila z linkiem aktywującym je. Gdzie wpisujesz swoje wszystkie pytania pomocnicze hasła itp. Jak to zrobisz to Twoje konto będzie w pełni aktywne. A na sam koniec jeszcze dostaniesz maila z Twoim loginem hasłem itp.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

deva17

A nie wiem ile trzeba czekać na meila? Gra odpalona dziękuje Wam :*

rogo952

polecam zrobić konto e-mail na gmailu ;p od razu Ci dojdzie