Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lunar

mam pytanie czy sb-ek bedzie tutaj mial reuse SD po pare godzin czy normalnie ?bo w sumie ostatnio lubie sobie pykać sb-kiem ale jak ma dostać nerfa z cd-kiem SD to lipa nim na pvp wychodzić bez OE sprzętu.

Kamal

Wystarczy ustawienie, że można zresistować :) (plz do it)

virisken

imo to mogliby dac safe +6 max +10 enchant rate 30%. gralem kiedys na takim serverze i bardzo sie przyjemnie gralo jesli chodzi o ten aspekt gry.

PuFF

Cytat: virisken w Czerwiec 11, 2010, 04:06:40 PM
imo to mogliby dac safe +6 max +10 enchant rate 30%. gralem kiedys na takim serverze i bardzo sie przyjemnie gralo jesli chodzi o ten aspekt gry.
l2 gang serv nie zapominaj o gladach/bd'kach z dualkami teraz jak jest safe +3 max +12 jest git.

mpxx24

Cytat: PuFF w Czerwiec 11, 2010, 03:25:25 PM
Cytat: Shira w Czerwiec 11, 2010, 02:57:20 PM
Mp potki będą dawały po 300 many i reuse 3 sec, a co do oly to rozdanie co 2 tyg.
ty chcesz miec na servie tankóf/destro z +700 ptk na oly :D?
+1

swoją drogą... te mp potki to jakiś 'joke', czy tak naprawdę będzie :# ?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

yeahu

tAk mA ZoStAć z tYmI Mp pOtAmI Bo tO LePsHe rOzFfIaZaNiE NiZ SpAm mP PoTeK Z ReósE 1sEc :*:* :3   :oops:

http://www.wykop.pl/ramka/174508/pokemon-translator/
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

Radziłbym zmienić cene buffów, na starcie będzie big płacz o to, jak ludzie się buffnąć nie będą mogli.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

yeahu

aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

xXxFelekxXx

Bez jaj to high rate Rickert raczej ludzie się na tyle ogarną żeby mnieć kase na buff zabić pare mobów to nie problem xd

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

PuFF

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 11, 2010, 05:47:40 PM
Bez jaj to high rate Rickert raczej ludzie się na tyle ogarną żeby mnieć kase na buff zabić pare mobów to nie problem xd
ludzie tak ale polaczki nie :(

xXxFelekxXx

to będą na newbie buffie biegać do 75 xd

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

PuFF

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 11, 2010, 05:50:04 PM
to będą na newbie buffie biegać do 75 xd
i 50% serv emo quit bo ich na baffy nie stac.

Rickert

Radziłbym pozmieniać all nazwy do tp.

Np. teleport do epickich rb, gracz który nie grał na vervada w życiu się na starcie nie połapie który tp. jest np. do AQ. :o

Gm shop i jego zakładki nie zachwyca, takie na odpierdziel.

yeahu

wy tu sie o buffa spinace a wyjdzie tak ze serwer faila po starcie zalapie albo bedzie godzine wstawal jak to zawsze bywa xD :oops:
aha.

beka xD

jac0l

będzie można wbic z klienta gracia final?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Rickert

Tak, tylko ręcznie będziesz musiał wpisywać nazwy Buffera oraz Gm Shopu, bo są to npce z GE.

Or zrób sobie macro na nie. :)

yeahu

Trzeba bylo upnac clienta, ja np. dzisiaj to zrobilem  :oops:
aha.

beka xD

Rickert

Aż tak to nie przeszkadza, ja tak grałem jakieś 2 miechy temu na 1 edycji.

jac0l

Cytat: Rickert w Czerwiec 11, 2010, 06:01:45 PM
Tak, tylko ręcznie będziesz musiał wpisywać nazwy Buffera oraz Gm Shopu, bo są to npce z GE.

Or zrób sobie macro na nie. :)
k, wiec jak serwer wstanie to napisz nazywa npc. co łaska.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

yeahu

aha.

beka xD

jh0ri

Cytat: yeahu w Czerwiec 11, 2010, 06:25:34 PM
hehe... :shock: Polak potrafi ;D

Ludzie kiedy nie wejdę na forum to , to coś spami i nabija sobie posty jak by mu na tym zależało .

Co twoim zdaniem wnosi do tematu stwierdzenie ze Polak potrafi stuknij się w łeb i sie zastanow bo twoje zachowanie jest idiotyczne...
Ile ty masz lat? to po 1 , a po 2 nie ma jak siedzieć od rana na forum i spamić... :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob:
Тихий!!! Тихий!!!

yeahu

Cytat: jh0ri w Czerwiec 11, 2010, 06:31:30 PM
Cytat: yeahu w Czerwiec 11, 2010, 06:25:34 PM
hehe... :shock: Polak potrafi ;D

Ludzie kiedy nie wejdę na forum to , to coś spami i nabija sobie posty jak by mu na tym zależało .

Co twoim zdaniem wnosi do tematu stwierdzenie ze Polak potrafi stuknij się w łeb i sie zastanow bo twoje zachowanie jest idiotyczne...
Ile ty masz lat? to po 1 , a po 2 nie ma jak siedzieć od rana na forum i spamić... :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob:
A ja Ci odpowiem w prosty sposób i nawet ty zrozumiesz tą wypowiedź. Jak Cie boli ze nabijam sobie posty to też zacznij jeśli masz na to parcie, a jak nie to stfu. Zdanie "polak potrafi" nic nie wnosi do tematu ale miałem taką ochotę to napisałem. A ile mam lat to Cie gówno obchodzi bo ty tyle będziesz miał jak przypuszczam za parę lat. A czas jaki poświęcam siedząc przed komputerem i dla czego przed nim tyle siedzę nie powinno Cię interesować.
bb&hf
aha.

beka xD

jh0ri

Oczywiscie brak argumetow zdarza sie ...
Dobra nie mam czasu na pisanie z osobami twojego pokroju.

Co do servera zapowiada sie ciekawie .
Тихий!!! Тихий!!!

yeahu

Cytat: jh0ri w Czerwiec 11, 2010, 06:46:01 PM
Dobrze Gz dla pana ale przeklinac to na podworko zapraszam , chyba ze wolisz w domu ...
Napinasz sie tak jak by ci miala zykja zaraz peknac.
Ja sie juz nie udzielam wiec  ,pokrzycz  nie wiem do fotela jak ci pasi a i Pozdrawienia dla twojej rodziny Buziole :***
Nie wiem gdzie w moim poście się przekleństw dopatrzyłeś ale spoko ;) A co do napinania to sam sie napinasz ja Ci tylko wyjaśniłem ze twoje zdanie jest dla mnie mało ważne. A po ostatnim zdaniu widzę ze jak to zawsze z młodym pokoleniem bywa zabrakło Ci argumentów i lekki wjazd na rodzinę, chyba żeby podnieść swój status społeczny i pokazać że jesteś fajny. :oops:
aha.

beka xD