Keye na dynasty...

Zaczęty przez LuKo, Kwiecień 02, 2010, 12:42:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LuKo

Witam sprawdziłem na l2dropspoil gdzie można spoilować  keye na dynasty mace i dyna heavy armor i niestety nie znalazło żadnego moba ;/ Czy wiecie gdzie można wyspoilowac te keye ? O i jeszcze mats Adamentine, też nic nie znalazłem.

coshoo

Cytat: LuKo w Kwiecień 02, 2010, 12:42:49 PM
Witam sprawdziłem na l2dropspoil gdzie można spoilować  keye na dynasty mace i dyna heavy armor i niestety nie znalazło żadnego moba ;/ Czy wiecie gdzie można wyspoilowac te keye ? O i jeszcze mats Adamentine, też nic nie znalazłem.

Jaka kronika? Do gracii final włącznie recki/keye do dynasty tylko z questa na HB lub farmienie IoP i instancje IoP (opcja z IoP nieopłacalna).

Adamantine leci normalnie z mobów na IoP i HB lub farmienie seed od infinity na gracji.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

LuKo

Na epilogu :) Bo mamy recke na dyna mace i chcemy armor skladać... No i szukamy mobków ktore się da spoilować lub dropić chociaż...

Solar

Cytat: LuKo w Kwiecień 02, 2010, 01:23:49 PM
Na epilogu :) Bo mamy recke na dyna mace i chcemy armor skladać... No i szukamy mobków ktore się da spoilować lub dropić chociaż...
Lecą wszędzie na "nowych" spotach tych dla 79+ i hb lecą jak woda:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

LuKo

Ale ze spoila czy dropią po prostu ?

Rickert

Z dropu lecą, ze spoilu też.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kommodus

http://l2on.ru/  trzecia opcja  "Дроп и спойл"  tam masz dropy z epiloga i gdzie co sie spoiluje  ;)

PuFF

a na graci final maty tylko z Q?

shauni

Pytanie.
Gdzie spoilować Adamantine? wiem, że na HB, ale nie wiem z jakich mobów i jaka jest szansa na wyspoilowanie... szukałam drop calculatorów, ale wszystkie chyba przestarzałe albo nie na tą kronikę...
Gram na Dragon Natwork.
Byłabym wdzięczna za konkretną odpowiedź :)

jac0l

Pytaj w sekcji dragona bo w l2 jest troche inaczej.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej