L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kokiruka

To jest server na którym językiem urzędowym będzie angielski (czyli: !Shout, %Hero, +Trade, Announcement po angielsku) więc mam pytanie czy petycje będzie można pisać w języku polskim jeśli wy czyli polskojęzyczna część staffu będziecie online?  :)

Vincent

Tak, z petycja nie bedzie problemu, tylko pamietajcie nie kazdy z teamu jest polakiem i jak ktos odrzuci wasza petycje to pewnie dlatego ze nie zrozumie. :)

Thombstone

ja mam pytanie quest adena bedzie ustawione x3 czy x2 czy ile bo sam nie wiem z ten 1 strony nie ma info o quest adenie

Znalazlem na waszej stronce... 3x sorki

Perius

co do pt exp x1, według mnie to zniechęca nie tylko do robienia boxa ale ogólnie do koksania w pt, zwłaszcza na małych lvlach. Jeśli dodatkowo buf peta będzie na 20 min to 80 %ppl będzie koksało z petem na plecach. proponuje podnieść exp pt do ok. 1,2-1,3 co i tak nie daje tyle co 1.5. I wtedy buf peta może być 20 min. Tylko propozycja , nie jechać po mnie :D

Ryane

pt z reguly sie szuka tlyko po to, by latwiej i szybciej sie wyexpic. Watpie, by np pal zerzygnowal z pt z WC tylko dlatego, ze pt exp jest x1. A ustawienie x1 jest dosc dobre, bo ludzie szybko sie nie wyexpia, a i tak ludzie beda robic boxy dla buffa.

InsOmnia-

Bufy od petów nie będą 20 minutowe tylko retail like. Quest rate adeny to 3x.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

DuzaMirinda2L

ja w sprawie bufow peta.
beda one rebufowac zanim dany buff sie skonczy? chodzi mi tu glownie o bless the soul, na 6lvl dodaje kolo 1500 MP kiedy w zanadzu mamy jakis konkretny set A rgade i homka conversion
-co w przypadku supportu moze byc uciazliwe ze bufuje dopiero jak dany buff zejdzie, tracimy wtedy sporo mp

InsOmnia-

Nie mam pojęcia :) nie sprawdzałem, wydaje mi się że daje buffa wcześniej ale nie jestem pewien. Sprawdzę.

Thombstone

mi z tego co wiadomo to Bron z SA conversion powinna byc zalozona i daje pasywnego bufa (podczas gdy jest zalozona) Raczej nigdy nie bylo tak ze zakladalo sie bron dostawalo bufa/ zakladalo inna bron i sie bilo

Kokiruka

Cytat: Thombstone w Czerwiec 12, 2010, 02:57:45 PM
nigdy nie bylo tak ze zakladalo sie bron dostawalo bufa/ zakladalo inna bron i sie bilo
Oczywiście, że nigdy tak nie było. Kto ci powiedział, że ma być inaczej?  :shock:

Rickert

Czy idzie na serwer jakiś polski clan działający na zasadzie const. pt? Albo czy idzie na serwer jakieś const. które poszukuje jeszcze kogoś? Czy też ma ktoś zamiar stworzyć const. pt?

Ehh, ewentualna ewentualność czy na serwerze idzie jakiś clan z online 50+? :<

Bo z tych international clanów nie bardzo mi się widzi.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Eligos

rickert weź zorganizuj const jakieś może bo widzę ze nikt sie nie chce zabrać za to a chętni są jak widać
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Viz

Rickert i lider const x0a0xa0x0a0 ; D Sorry nie moglem :D

InsOmnia-

Dla bezpieczeństwa dodano "Failed Atempt Protection".

Każde nieudane logowanie na konto jest rejestrowane, a liczba nieudanych logowań jest wyświetlana podczas pierwszego udanego. Właściciel konta może łatwo zauważyć że ktoś "dobiera się" do jego konta.

http://img38.imageshack.us/img38/8431/beztytuuwlx.png

Pozdrawiam.

InsOmnia-

po X razach blokada na Y minut :) W sprawie bezpieczeństwa im mniej przeciwnik wie tym lepiej :)

DuzaMirinda2L

a co w wypadku kraszowania konta? z tego samego lub innego ip?

Ryane

Cytat: DuzaMirinda2L w Czerwiec 14, 2010, 05:42:08 PM
a co w wypadku kraszowania konta? z tego samego lub innego ip?

Tu chyba chodzi o bledne hasla. Pamietam, ze w grach blizzarda tez cos takiego dziala.

InsOmnia-

Dokładnie Ryane :) chodzi o błędne logowania na konto.

Rickert

Cytat: Viz w Czerwiec 14, 2010, 05:12:06 PM
Rickert i lider const x0a0xa0x0a0 ; D Sorry nie moglem :D
Bynajmniej nie kalecze tak AW jak Ty. :o

"Przegrałem z SpS bo nie rzuciłem mu hexa!111" /epic.

A co do const. temat nie aktualny, prawdopodobnie znalazłem.

Viz

Aha n/c Widzialem Twoje facestaby... Chyba zadnego backa nie walnales na tym lol haj racie ; o Always face FTW

Rickert

No tak, najwięcej pvp z daggerów, 14 walk na oly 10 win 4 lose 42 pkty. Ofc im face staber, y0! Wystarczy mi to, że na mass pvp jak jest jakiś soul hound to tylko mi dance ściągają ile się da. :(