klasa?

Zaczęty przez ValhasPL, Czerwiec 13, 2010, 10:39:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ValhasPL

witam mam mały dylemat i pytanie :D jaka klasa jest najbardziej poszukiwana na serv? mam na pysli pt i klan mam tu małą liste klas którymi kiedyś grałem więc może mi ktoś pomoże wybrać :bump:

AW/ BD/ OL

Tirius

na pewno nie humanistyczna!

ontopic - zapewne jakiś support.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RenifeRx

Support. O ile nie będziesz miał tego "PL" przy nicku...
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

ValhasPL

kaganpwnz

Yoker

generalnie support, w szczegolnosci sws, cardi i moze tank. Przynajmniej tak uwazam :)

0xa0xa

Podczepie się pod temat, żeby nowego nie zakładać. Mam troche więcej czasu ostatnio więc rozważam gre na tym servie. Opłaca się zaczynąc o nowa WCtem? Wiem, ze po 78 z covem pewnie z party problemu nie będzie ale trzeba najpierw ten 78 wbić :P. Grają jeszcze ludzie na 50+ spotach? Chocby na subach? Czy wiekszość ludzi poprostu odpala buffera na boxie i idzie solo? Będę wdzięczny za wszystkie opinie :)

Lamalana

Sws najlepszyyyyyyyy !!

Lokocz

Cytat: 0xa0xa w Lipiec 04, 2010, 12:14:16 AM
Podczepie się pod temat, żeby nowego nie zakładać. Mam troche więcej czasu ostatnio więc rozważam gre na tym servie. Opłaca się zaczynąc o nowa WCtem? Wiem, ze po 78 z covem pewnie z party problemu nie będzie ale trzeba najpierw ten 78 wbić :P. Grają jeszcze ludzie na 50+ spotach? Chocby na subach? Czy wiekszość ludzi poprostu odpala buffera na boxie i idzie solo? Będę wdzięczny za wszystkie opinie :)
wczoraj poszedlem koksac sube 5x, katakumby cale zajebane.....

Yoker

co nie zmienia faktu, ze 90%+ graczy ma swojego box buffera.
Z wilkiem mozesz absolutnie bezproblemowo wbic 78 solo z tym, ze z pewnoscia nie bedzie to ani b. szybkie ani b. przyjemne.