Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

muchosQQ

treD

Cytat: virisken w Czerwiec 13, 2010, 10:05:12 PM
gz u, najpierw sie smiejesz z innych zeby sie uczyli potem sam -_-'alasz bledami jak malo kto i potem mowisz ze masz to w dupie. moze pomysl zanim cos napiszesz bo to jest selfowned. a potem jest tylko qq
a potem przeczytaj co napisales

Lunar

A tyrek jest nadal imba T-T z ciekawości zrobiłem sobie tyrka dalem do fistow 4 lv fire i tak na valorze wyciągam 4k p defa 4.2k p ataku 3k m defa+ bez zerków ofc all 15.5k hp z s grade fistami wyciągam 19.2k ale mniej p ataku ofc.

QQ

Gandam

zrobcie cos z tymi tyrkami/gladami bo -_- caly wasz balans.... online zacznie spadac predzej czy pozniej albo 99% to bedzia te klasy 2 klasy....

drop z mini rb zlawszcza tego 1 na liscie [nie pamietam nazwy] ZENADA.... gdybym wiedzial co on dropi nie marnowalbym tyle czasu ...
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

!ArO

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 14, 2010, 12:06:06 AM
zrobcie cos z tymi tyrkami/gladami bo -_- caly wasz balans.... online zacznie spadac predzej czy pozniej albo 99% to bedzia te klasy 2 klasy....

drop z mini rb zlawszcza tego 1 na liscie [nie pamietam nazwy] ZENADA.... gdybym wiedzial co on dropi nie marnowalbym tyle czasu ...
rpc glub czy też ru off stoi otworem ;)

Blitz

zrobili by ludzie z ruoffa high rate jakis to by mieli tyle ludu, trzeba bedzie sie logowac godzine ;S

pewnie nie maja praw na cos takiego? ;p z ciekawosci pytam

bula

Cytat: !ArO w Czerwiec 14, 2010, 12:07:16 AM
Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 14, 2010, 12:06:06 AM

rpc glub czy też ru off stoi otworem ;)
gtfo do dzialu rpg cluba albo ruoffa?

Scorpion

Cytat
A co z nimi jest nie tak? Ze tyrant na certach ma 4k defa(tak mysle na oko, gralem tam 4h do tej pory i wyciaglem 3k w ic+0 i bez certow/skilli klanowych) i jakies 20k hp+6k cp na tym buffie to chyba nic dziwnego? A bije normalnie, jak to tyrant- tak do 2k z hurri, wiec w czym problem? Zadna nowosc, ze tyrant na takim buildzie jest op w stosunku do innych klas. A glad jak to glad- spokojnie mozna zabic magiem/lucznikiem jak sie ma minimalnie wieksze iq od rozmiaru wlasnego buta. Poki co macie jednego ogarnietego tyrka tam + glada nomnomnom. I z 50 retardow na gladach/tyrkach, ktorzy zadko kiedy zbijaja mi cale cp.
Co do bugow- sa 2 i to powazne(jeden na korzysc w/w klas i jeden na niekorzysc). Pierwszy to stuny ktore da sie uniknac na dodge/ue/ea itd, drugi za to dajacy im zajebisty op vs/tanki/destro-czytaj riposte zmniejsza otrzymywany dmg z regularow(bug zglaszalem juz dawno, ale na ZADNYM l2j tego nie poprawili). Jesli bijesz przykladowo za 1k dmg, to w praktyce przy 70% reflect dmg dostajesz 300 dmg, a osoba ktora ci powinna zadac te 1k dmg obrywa 700 z powrotem xD Walczac z paladynem zwyczajnie zdejmuje sie armor i po robocie(do czasu, az sie znajda jacys z lukami 150 holy)
...

Viz

PR z lukiem 150 holy w dc sety nawalal po 2k ; o KKTHXBB

Co do tyrkow szkoda ze na moim TK na SOF'ie dostalem od niego 3.5k ze skilla ; o

W cale OP nie sa : )

Blitz

jupi, poprawia tyrka jutro ;p

/ wtb kilkadziesiat dark stonow 1,7kk, kupie tez kilka, nie musze wszystkiego od razu
/ jak cos pm z nickiem, swojego nie udostepniam ;p

Scorpion

CytatCo do tyrkow szkoda ze na moim TK na SOF'ie dostalem od niego 3.5k ze skilla ; o
Screen or never happen. Btw ciekaw jestem jak "naprawia" tyrantow- zabiora im polowe defa czy polowe dmg ze skilli, coby polaczkipl nie plakaly?
...

Scorpion

Lolglad zawsze dostanie od loltyra, a jyq nawet w s80+ 10 bedzie nadal lamil tym gladem  :P
...

Lunar

hehehe tzn tyrant może być nie do ubicia ta? to dajcie normalnego sb-ka bez steal divinity 50 sekund ściągający 2 buffy to pogadamy bo jak na razie Tyrek jest op bo jednak myśle ze kurczak by go zjadl tylko ze tyrant może jak to ująć dobrze "Działać" a sb-ek nie.

Po za tym niektórzy ludzie przyszli się tutaj rozerwać i zabawić np: ja swoim destro który hmm jest zabijany przez wiekszość postaci bo nawet na gutsie mając 9k p defa dostaje takie hity od tyrków/gladów ze to się w głowie nie mieści, może wiem ze nie bede zabijał dużo to sobie gram ale jak mam świadomość ze lata sobie tyrant i nie da się go praktycznie ujebać chyba ze go zgangujesz w 3-4 osoby i tak jeszcze wątpie bo pewnie sobie Soe odpali i nic z tego nie zrobi.

PuFF

Cytat: Viz w Czerwiec 14, 2010, 12:58:09 AM

Co do tyrkow szkoda ze na moim TK na SOF'ie dostalem od niego 3.5k ze skilla ; o

:O mi zaden tyrek tyle nie sypnoł ale tak to jest jak sie biega bez prote/dance i ludzie płacza.

yeahu

Cytat: PuFF w Czerwiec 14, 2010, 08:12:42 AM
Cytat: Viz w Czerwiec 14, 2010, 12:58:09 AM

:O mi zaden tyrek tyle nie sypnoł ale tak to jest jak sie biega bez prote/dance i ludzie płacza.
jo, Viz biegał bez buffa zapewne ;] tyko self buff bo jest hardcorem.
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Kwadrat

ale wy macie problemy... mnie jeszcze nie poskladal zaden tyrant. zazwyczaj bija po 1-1,5k z hurri (ic +0 bez resistow), wiec nie wiem skad wam sie bierze 3k dmg na sofie

GenesiZ

Cytat: Scorpion w Czerwiec 14, 2010, 02:08:16 AM
Lolglad zawsze dostanie od loltyra, a jyq nawet w s80+ 10 bedzie nadal lamil tym gladem  :P

+ 1000000

On tak płakał że aż kicka dostał z klanu :x
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

bula

Cytat: Foxy w Czerwiec 14, 2010, 08:54:51 AM

+ 1000000

to u was ciekawi znowu sie robi widze!

warlock lfc

GenesiZ

Cytat: bula w Czerwiec 14, 2010, 09:19:38 AM

+ 1000000

warlock lfc

grałeś przecież QQ nowa postać?
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

bula

Cytat: Foxy w Czerwiec 14, 2010, 09:26:48 AM
Cytat: bula w Czerwiec 14, 2010, 09:19:38 AM

+ 1000000

warlock lfc

grałeś przecież QQ nowa postać?
nie, ciagle ta sama

treD

jak znerfuja warlocka to moge puscic bota bo dzisiaj last egzamin :D

RazielIII

7 ica swordow spalonych z 3>4 enchant rate to chyba 30% ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Widel

Cytat: RazielIII w Czerwiec 14, 2010, 12:32:46 PM

Taki enchant ustawiony pewnie po to aby ludzie dotowali.
Pzdr, Widel

bula

Cytat: RazielIII w Czerwiec 14, 2010, 12:32:46 PM
ja najpierw 2 dyna sety z 4 na 5 popalilem, a potem od razu caly set na 6 wskoczyl