Warcryer [WC]

Zaczęty przez Dohid, Wrzesień 17, 2006, 12:21:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

chyba chodzilo o banke z 80  :o
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azu

Zaczynam grę na RPG-Club x5 i prawdopodobnie wybiorę warcryera. Chciałbym do pewnego poziomu expić samemu. Czy farmienie WCkiem tylko z wilkiem w catach ma sens, czy lepiej po prostu zrobić jakiegos DD (myślę głównie o tyrancie)? :P

x3nomorph

Cytat: Azu w Maj 03, 2010, 01:46:26 PM
Zaczynam grę na RPG-Club x5 i prawdopodobnie wybiorę warcryera. Chciałbym do pewnego poziomu expić samemu. Czy farmienie WCkiem tylko z wilkiem w catach ma sens, czy lepiej po prostu zrobić jakiegos DD (myślę głównie o tyrancie)? :P

wilk ftw
new future.

Bled

Cytat: Azu w Maj 03, 2010, 01:46:26 PM
wckiem z wilkiem mozesz do 79 albo i dalej  solowac ;]

Warhead

I farmisz szybciej niż niejeden dd solo ;]
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

Azu

A jakie dye i sprzęt wybrać do gry z wilkiem? Na 40+ założę pewnie plated leather i yaksę, a dalej jakoś nie mam pewności, co będzie najlepsze.

Lercus

Witam.

Miałbym pytanie

przeszukuje fora i tak sobie czytam o WC

i jedno bardzo wazne pytanie mnie nurtuje.

od ktorego patcha.

gracia, kammael interlude weszlo cos tak wsanialego jak mana drain przy uderzeniu dla orczych magow.

znalazlem takie info na offi forum L2 ze teraz orkowie posiadaja nieskonczone zasoby many(bylo to wplatane w wiele topicow na forum)

biegaja w lightach i spamuja skille a many wrecz przybywa

tylko nie wiem od ktorego patcha gdyz nie jestem az takim weteranem a wrecz musze sie przyznac ze newbie, tylko lubie duzo fora przegladac ;]

Vanquish

Na G Final na 100% juz jest wczesniej chyba jeszcze nie bylo

Lercus

zapomnaielm dopisac do pytania jednej wznej sprawy.

orc shaman to ma czy dopiero WC/OL ??

AndyBishop

pasyw od 1 lvlu więc mają obaj

lukasz09091

jaki mana drain?
chodzi Wam o soul cry?

Kamal

soul cry pożera manę, nie oddaje :)

Azu

Mana draina nie ma w zakładkach z umiejętnościami. Po prostu uderzając dostajesz jakąś ilość many. Zarówno WC jak i OL posiadają to od 1 poziomu i po zamianie klasy nic się nie zmienia. :) Ponawiam pytanie co do dye i sprzętu dla WC do expienia z wilkiem na rpg-club x5. Obecnie mam 55 lvl i biegam w normalnym avadonie robe i z common deadman's glory, a żadnych dye nie wybierałem. Jaki sprzęt wybrać na A grade i jakie dye założyć już teraz?

lukasz09091

zawsze mam włączonego soul cry jak bije wiec myslalem ze to z tego mi sie mana rega :)
proponował bym Ci wziac obuch i tarcze w łapę przyodziac hvy armor i bić razem z williem, jak bedziesz bił to mana sie szybciej bedzie regać i problemu z rebuffem i healem nie powinno być, mi wc pomagał przy spoilu i powiem szczerze ze dps i p.def maja podobny, wydaje mi sie ze to najlepsze wyjście

Nightmare997

Hm... czy WC jest az taki zly na self buffie + zbuffowanym wilku??

Cytat: Nightmare997 w Czerwiec 14, 2010, 10:46:30 AM
(...) zapytalem bo wszyscy tak psiacza ze wc to tylko buffuje i "healuje" i do niczego wiecej przydatny nie jest, a mi wydawalo sie to troche dziwne bo przeciez jak sie zbuffuje + buffnie swiniaka to vs inna klasa na selfie powinien dawac rade ;P

Madith

no ok ale z kim ty sie bijesz na selfach (w sensie, ze enemy tez ma selfy) ??

na open kazdy lata nabuffowany jak najbardziej moze, na oly psa nie mozesz uzywac :D

Fakt, tym wilkiem to pokaral ladnie mozna ale mimo wszystko ma on malo p.def i dosc szybko mozna go sciagnac.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

MastJedi

Czekaj, czekaj, zacznijmy od pierwszego - Ty o PvE czy PvP? Jak PvP to mass, czy 1 vs 1? Open czy Oli?

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

lukasz09091

jeszcze dodam że wc to healer baaardzo marny więc na pvp ni jak go jest wyhealować, no chyba że zestopujesz wilka i uśpisz wroga wtedy możesz coś tam poleczyć w innym wypadku nie ma sensu

MastJedi

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 16, 2010, 12:14:54 PM
(...) no chyba że zestopujesz wilka i uśpisz wroga (...)
Jeśli WCet musi się leczyć (zbite CP i "trochę HP), jak jego piesek jeszcze dycha, to znaczy, że przeciwnik do bani. Wilk = pierwszy target.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Nightmare997

Pvp, mass pvp hm... ogol mialem na mysli- jak sie ogolnie sprawuje

Samek

Mam pytanie odnośnie CoV'a. Czy od Epilogu CoV nie dodaje już do critical rate ?

Blitz

tak, crit rate dodaje vop i powind , crt power cov i pof
ps. to chyba od gracii final jest

Lorico

Gram na Arionie x 4 (HB)
Mam Plateda set Dark Screamera +Focus +6 i DYE +4STR/+4DEX - 8 CON
I mam pytanie kupować wilka? Czy szybciej wyexpie sie bez niego?

swan

pytaj raziela on sie zna na dexboundzie. ale mysle zebys nie bral tylko bierz dc buffa i na hb solujesz

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Yoker

czy life drain to wciaz non element skill? zastanawia mnie jakby sie sprawowala AM z holy na olimpiadzie (na to w koncu rzadko kto ma ressisty)
PS. gracia final