WARLORD vs KAMAELE

Zaczęty przez lukasz09091, Maj 11, 2010, 01:47:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Rickert w Maj 30, 2010, 09:51:58 PM
Btw, kto Ci teraz pod oly bierze MJ? :)
kazdy szanujacy sie kamael walczacy z klasami posiadajacymi stuna chociazby?

Solar

Cytat: bula w Maj 31, 2010, 06:31:13 AM
I widzi hity po ponad 1,5k ^^ A przy echnacie stuna +++ to ci mj nie pomoże

/Fro

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

bula

Cytat: Solar w Maj 31, 2010, 11:56:23 AM
Cytat: bula w Maj 31, 2010, 06:31:13 AM
I widzi hity po ponad 1,5k ^^ A przy echnacie stuna +++ to ci mj nie pomorze
szczegolnie na OE sword shieldzie, ok

jestes pewny ze nie pomoze?

Azella

zerka trzymac na stunie to nie jest wielki problem. Skile castuje długo i przerwanie ich to easy mode. Z drugiej strony disarm na time i szarże mogą stanowić problem.

Wszystko zależy od tego jak będą zerkowi siadać debuffy bo o stuny wl jakoś się nie martwię. Jak jakiś zerk wystąpi w maju to gl dla niego nawet z ud. Na tanku w maj zerka 82 lev na ud bije crity po 400 a mam 150 atri więc taki wl z 300 atri i ze skili będzie czynił masakrę :(

z sb większych szans nie ma zwłaszcza z paraliżem i takim castem że klękajcie narody.

z kusznikiem jak ogarnie decoya powinien sobie poradzić ale jak zamuli nawet odrobinę to gf
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Rickert

Dlatego piszę, że już się MJ nie bierze. Btw na oly Rush Impact/Szarże bardzo łatwo obejść.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

orlok

Lf good wl na phoenixie. Ci którzy tu są na razie nie mogą do mnie dobiec :)
Gram slh, wychodzę w fund maju.

lukasz09091

Cytat: orlok w Czerwiec 04, 2010, 08:22:20 AM
Lf good wl na phoenixie. Ci którzy tu są na razie nie mogą do mnie dobiec :)
Gram slh, wychodzę w fund maju.

ile na ile łapią Cię na shok blasta? to mnie głównie interesuje

DonKoks

hmm jeśli chodzi o zerka to na większym lvl'u kombinacja rush impact/b.reconstruction/s.shield powinna być dużym problemem dla wl. Jeśli z szarży będzie trzymał wl'a na stunie to nawet z jego dużą ilością hp zerk może dać radę...

PuFF

wl btb 6 lvl i masz full hp prawie + revival znowó full hp, wiec donkoks szanse sa i to spore.

DonKoks

fakt, ale jest jedno zdanie które zawsze mówi mdh, że wszystko zależy od sprzętu, buffów, oe skilli i szczęścia oraz odrobiny refleksu i oczywiście ogarnięcia postaci ;) (trochę od siebie dodałem)

p.s. znowó? O.o

Blitz

wl nawet jakby mial te 10k hp, to revival odpali jedynie ponizej 1000 hp, dlatego ogarniety zerk przywali crushing paina na koncu - na 90% bedzie to wiecej niz 1k dmg

DonKoks

hmm sądzę, że po wypowiedziach graczy ze strony zerka jak i wl wychodzi tylko na to, że walka między wl'em i zerkiem jest w miarę wyrównana ;)
To tylko moja opinia ;p

PuFF

wl nie jest postacią do pvp...

Blitz

a tam zaraz nie do pvp ;p z magami, summonerami i srednio ogarnietymi healerami sobie radzi ;p

PuFF

ale na mass pvp pokazuje swojego pazurka :D

Azella

Cytat: PuFF w Czerwiec 09, 2010, 09:55:45 PM

o ile nikt się na niego nie uweźmie :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

lukasz09091

Cytat: Azella w Czerwiec 10, 2010, 09:04:26 AM
Cytat: PuFF w Czerwiec 09, 2010, 09:55:45 PM

o ile nikt się na niego nie uweźmie :)

wl to idealna postać na przyczajke na wc wroga jak odpala gate,potem podbiegamy jak ich telnie i niezła radocha widzieć 6-7 osób z full pt na stunie  po 1 kolejce stun skilli
ale jak się na nas 3 nuków uweźmie to bez szans

Laner

Przy m deffie WL,a wystarcyz jeden zawzięty SH 300 wind.

lukasz09091

Cytat: Laner w Czerwiec 11, 2010, 11:10:03 AM
Przy m deffie WL,a wystarcyz jeden zawzięty SH 300 wind.

zgodze się ale tylko gdy sh jest dość daleko

OneGeer

Wypasny warlord mysle ze nie bedzie mial problemow z berkiem (reszta to nie wiem), z racji tego ze ma duzo stunow i do tego stun na odleglosc(shock blast) na oly:
-palka z btb, mentalem
-odpalamy focus attack i viocus stance i parry stance(mozesz zblokowac stuna)
-gdy kamael jest dosc daleko odpalamy shock blast(jak dostanimy stuna to czekam, i zakladamy od razu bron po disarmie) gdy zejdzie stun to  shock stomp, howl i kamael na stunie w 95% a jak nie to thunder shock i na 100% juz ma stuna, odpalamy final secret wtedy seryjka ze skilli i powinien byc koniec, chyba ze ma ud to trzymamy go na stunie az zejdzie ud i znowu seryjka ze skilli
Jezeli cos sie nie uda to mamy revival i bravehearth, ale mysle ze bez wiekszego problemu da rade warlord
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

PuFF

Cytat: OneGeer w Czerwiec 13, 2010, 04:52:02 PM
Wypasny warlord mysle ze nie bedzie mial problemow z berkiem (reszta to nie wiem), z racji tego ze ma duzo stunow i do tego stun na odleglosc(shock blast) na oly:
-palka z btb, mentalem
-odpalamy focus attack i viocus stance i parry stance(mozesz zblokowac stuna)
-gdy kamael jest dosc daleko odpalamy shock blast(jak dostanimy stuna to czekam, i zakladamy od razu bron po disarmie) gdy zejdzie stun to  shock stomp, howl i kamael na stunie w 95% a jak nie to thunder shock i na 100% juz ma stuna, odpalamy final secret wtedy seryjka ze skilli i powinien byc koniec, chyba ze ma ud to trzymamy go na stunie az zejdzie ud i znowu seryjka ze skilli
Jezeli cos sie nie uda to mamy revival i bravehearth, ale mysle ze bez wiekszego problemu da rade warlord
cficz.. jak ci stun wejdze to zakładasz sworda/Blunta/daggera i lejesz.. albo combo stunow+aoe skillów+ stun jak wejdzie to sword/blunt/dagger i lejesz.

Blitz

sword/blunt ? ;p nie wiem po co to, dagger z pvp rozumiem, ale nie tamte ;p
warlord nie ma takiego malego dmg z tych skilli na 1 target, do tego maja maly dosc reuse i szybko sie je castuje

PuFF

Cytat: Blitz w Czerwiec 13, 2010, 09:26:36 PM
sword/blunt ? ;p nie wiem po co to, dagger z pvp rozumiem, ale nie tamte ;p
warlord nie ma takiego malego dmg z tych skilli na 1 target, do tego maja maly dosc reuse i szybko sie je castuje
ale lepszy dps wyciagasz daggerem.

lukasz09091

thrill fight działa z dagerem?

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 14, 2010, 10:13:08 AM
thrill fight działa z dagerem?
działa z wszystkim czym można sypnąc jakis dmg :D