Problem z q na nobla.

Zaczęty przez sebastii, Czerwiec 14, 2010, 09:23:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sebastii

Jak w temacie. Ogólnie to chodzi o Possessor of a Precious Soul 1. Gram na arenie i cuś mam problem z wydropieniem Crimson Moss. Zabilem około 400 Splinter Stakato's, Splinter Stakato Walker's, Soldiers and Drone's (wszystkie z tamtąd) i ani jednego crimson moss. Wiecie co z tym zrobić może?

Thorns

A na pewno masz questa aktywnego na tą cześć ?  może na pamieć już idziesz i coś pominąłeś
Na Arenie kilka razy robiłem Noblesse i nie było problemów z quest dropem, więc to raczej nie kwestia serwa.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

sebastii

Właśnie q robie pierwszy raz i mam dokladnie napisane żeby dropic Crimson Moss. Myśle że po tym tygodniowym braku NPC coś może nie grać

ViveN

Nie chce zakładć tematu żeby bałaganu nie robić wiec zapytam tutaj mam taki problem gram klasa glad/pall na gladzie 3prof zrobiłem bez problemu, teraz robie na palladynie lecz gdy dochodze do momentu gdzie mam zabic mabki the guardian of forbiden knowlenge aby otrzymac amulet zabijam je i amuletu nie ma, zaznaczam że robiłem ten quest do 3prof na gladzie i było ok a teraz próbowałem juz kilka razy i wciąz to samo nie wiece co może byc problemem.