Pytania o skile , enchanty i sprzęt komp

Zaczęty przez Mathub, Grudzień 10, 2005, 01:15:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mathub

Cześć,
dopiero zaczynam grać w la2 i mam kilka pytań.

1. Czy jesli nie dam sobie skili z klasy podstawowej których nie ma w klasie nastepnej to po awansie będę mogł w dalszym ciagu je wcisnąć czy juz lipa, musztarda po obiedzie itd?? (ewentualnie czy adm gry ma mozliwosc dodania mi tych skili za punkty potem?)

2. Czy mozna brac wszystkie skile czy trzeba z jakis rezygnowac?Jak to jest z tymi punktami?

3. Proszę o wyjasnienie jak w praktyce wyglada ulepszanie przedmiotow( korzystanie z tego skrola). Czy szansa na zniszczenie jest zawsze, czy tylko po pierwszym ulepszeniu? Jak ulepszam np broń to uzywając skrola moge wybrać dowolna liczbę punktów czy tylko tyle ile posiadam na danym skrolu???. Tak sie składa ze posiadam taki skrol i na nim jest +3 czy jesli go uzyje to mam jakąś szanse na zniszczenie czy jeśli wybiorę więcej niż +3 (czy mozna wybrac?).
:arrow: mam nadzieję że to jasne bo trpche zamotałem  :shock:

4. mam kompa athlon 900, 512 ram, radeon 600 i neta 128 gra troche mi skacze jaka przyczyna z tych wymienionych ( procek czy net)???

Ok to tyle prosze o odpowiedz.

GlooM

1. Tak.
2. Zalezy jakie raty sa na serverze gdzie grasz.
3. Nie mam pojecia o co ci chodzi ale chyba na servie masz scrolle ktore moga enchantowac na wiecej niz +1 za jednym razem a enchantowanie do +3 jest bezpieczne.
4. Napisze tak: 70% ludzi grajacych w ta gre korzysta z modemu 56kb...
(nie mowie o polakach - w innych krajach maja impulsy doslownie za grosze i wiem ze straszine duza wiekszosc ludzi gra na modemach)

Mathub

Dziękuję za ekspresową i konkretną odpowiedz.
 :)

Baracuda

siemano mam pytanko czy Administrator servera na ktorym gram moze wykonać dla mnie wielką prośbę  :) ? bo mi trzeba zrestartowac skile niepotrzebnie niektore brałem i chiał bym odzyskac SP :(

Lasgo87

Admin to raczej moze wszystko,ale to zalezy od niego i jak z nim pogadasz  :wink:

Użytkownik zbanowany

System

lol dobre ^^ usunac skille...po co ? wszystkie skille sa uzyteczne ... lol
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Ryltar

Confusion jest baaaaaaaardzo przydatne u SK.

Warlordzik

Z tym skakaniem to chyba nie wina neta ja mam 900mhz duron karte nividia geforce 4 i jak zmienilem na moonitor 19 cal to obraz w grze zaczol mi tak dziwnie skakac;/
Server: idragon-Shadow
Race: Orc
Class:Overlord
Name: XxBlu3kxX
Klan:Khazavar

--NIEOBECNY DO KONCA SIEPRNIA--

Baracuda

ja bralem niepotrzebnie Light Armor Mastery , Polearm Mastery,              vicious stance i te skile nie sa za bardzo przydatne dla GLADIATORA :)

Baracuda