WARLORD vs KAMAELE

Zaczęty przez lukasz09091, Maj 11, 2010, 01:47:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonKoks

prędzej zerk wbije Ci stuna z szarży (z racji dużego landrate wszystkich skilli typu rush czy jak to tam...)

PuFF

Cytat: DonKoks w Czerwiec 14, 2010, 03:25:48 PM
prędzej zerk wbije Ci stuna z szarży (z racji dużego landrate wszystkich skilli typu rush czy jak to tam...)
lion heart+ con wl'a  i może pomażyc.

lukasz09091

wracam do mojego pytania jak shock blast wchodzi w takowego kamaela?

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 15, 2010, 09:55:13 AM
ale ktorego bo jeden ma "corage" i to jest pro skill :D  tak to jak masz schocka ++++ to siada ładnie.

lukasz09091

Cytat: PuFF w Czerwiec 15, 2010, 09:56:19 AM
ale ktorego bo jeden ma "corage" i to jest pro skill :D  tak to jak masz schocka ++++ to siada ładnie.

ogólnie o wszystkie się pytałem :) dla mnie kurczaki to takie coś co rzuca na Ciebie "hokus-pokus" z daleka albo szarżuje bezlitośnie, wg mnie z dobrze wbitymi stunami po kilku seriach skili taki kurczak pada i szansę w takim pojedynku przy takim samym ogarnięciu są 55/45 dla warlorda  :)

a te corage to co to takiego???

seken

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 16, 2010, 11:37:05 AM
Cytat: PuFF w Czerwiec 15, 2010, 09:56:19 AM

ogólnie o wszystkie się pytałem :) dla mnie kurczaki to takie coś co rzuca na Ciebie "hokus-pokus" z daleka albo szarżuje bezlitośnie, wg mnie z dobrze wbitymi stunami po kilku seriach skili taki kurczak pada i szansę w takim pojedynku przy takim samym ogarnięciu są 55/45 dla warlorda  :)

a te corage to co to takiego???
Cytat
Courage Greatly increases resistance to mental attacks. Konsumuje 2 soul. Effect 1.
Dostaje go kamael male na 1 profe i CHYBA berserker na 2 profie go rozwija

Marmlw

Cytat: Solar w Maj 11, 2010, 05:41:32 PM
Cytat: PuFF w Maj 11, 2010, 03:57:49 PM
nie właczaj thril fight dopiero jak ci zje buffki do włączaj swoje skille stun stun moze wejdze i skille, jak wejdzie stun z odległości to łuk i go karasz ale wl nie jest wymiataczem na oly.
Lol wl nie jest wymiataczem oO ?? On zjada na śniadanie wszystkie postacie z małym conem echnatowane stuny wl wchodzą bardzo bardzo bardzo czesto
Święte słowa

Cytat: Blitz w Maj 11, 2010, 08:55:45 PM
arbalester z fundation majestic wykonczy wl na odleglosc spokojnie
berserker UD i w zwarcie, moze tez fundation majestic wlozyc
sb bierze sobie buffki, vortex po czym wl biega jakby pudzianowski go ciagnal w druga strone, enli i kilka nukow - fundation majestic ofc

tak a wl na pewno biega w full plate i biżuterii z groceryka, bierz pod uwagę normalne sety, bo ofc ty na kameula masz full fundation, może jeszcze na +15 a wl biega sobie w commonach... ja SB jechalem na wl z palcem w dupie, największe problemy z berkiem przez disarma, a u arbalestera złem są pułapki.

HumanitarnaŚmierć

Cytat: Marmlw w Październik 17, 2010, 01:06:34 AM
Cytat: Solar w Maj 11, 2010, 05:41:32 PM
Cytat: PuFF w Maj 11, 2010, 03:57:49 PM
nie właczaj thril fight dopiero jak ci zje buffki do włączaj swoje skille stun stun moze wejdze i skille, jak wejdzie stun z odległości to łuk i go karasz ale wl nie jest wymiataczem na oly.
Lol wl nie jest wymiataczem oO ?? On zjada na śniadanie wszystkie postacie z małym conem echnatowane stuny wl wchodzą bardzo bardzo bardzo czesto
Święte słowa

Cytat: Blitz w Maj 11, 2010, 08:55:45 PM
arbalester z fundation majestic wykonczy wl na odleglosc spokojnie
berserker UD i w zwarcie, moze tez fundation majestic wlozyc
sb bierze sobie buffki, vortex po czym wl biega jakby pudzianowski go ciagnal w druga strone, enli i kilka nukow - fundation majestic ofc

tak a wl na pewno biega w full plate i biżuterii z groceryka, bierz pod uwagę normalne sety, bo ofc ty na kameula masz full fundation, może jeszcze na +15 a wl biega sobie w commonach... ja SB jechalem na wl z palcem w dupie, największe problemy z berkiem przez disarma, a u arbalestera złem są pułapki.

Jak SB ma rezist stuna  + MJ set to sobie możesz stunowac, a jak jest walka na 81+ to choćbyś się usrał po pachy to SB nie zabijesz.