Berk - kilka pytanek ?

Zaczęty przez Samek, Czerwiec 15, 2010, 09:57:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Samek

Witam. Pewnie na początku mnie zabijecie za to że nie chce mi się szukać, ale szukałem na forum i niestety tego nie znalazłem a jak już coś było to było kompletnie porozrzucane. :P Więc tak oto moich kilka pytanek(oczywiście Gracia Final i w góre):
1. Gdzie mogę zrobić questa/dostać/kupić te bottle of soul ?
2. Jakie skille może enchatować Doombringer i na co ?(kiedyś była taka tabelka, ale teraz nie mogę jej znaleźć)
3. Jakie certyfikaty dla tej klasy będą najlepsze ? (SB>chance Haste, Arb>chance Crc, Inspec> Celestial?)

Na razie to tyle. Z góry dziękuję za odpowiedź :D

Provvokator

1.Powinny być w grocery.
2.Skile bijące na element taki jaki masz w broni , stuny na chance
3.Takie jak podałeś będą dobre, jedynie counter crit. na pvp się nie przyda za bardzo bo i tak non stop bijesz ze skili, ale na pve będzie git

Samek

To skoro nie counter Crit to co wziąć z tego Arblastera ?

poison

1. Są w grocery
2. Rush impact na atrybut, crushing pain atrybut, disarm time, soul barrier time i chyba tyle z tych ciekawszych
3. Dla PVP: arbalester niestety nie ma nic ciekawego dla nas, ja polecam evasion(dodaje +4), soul hound CP boost, inspector celestial. Dla PVE: focus i haste.

Samek

Co do tych Skilli to bardziej mi chodziło o wszystkie skille danej postaci które można zenchantować i na co, np.

Disarm - Chance/Time... itd.

Delios

@1

Cytat09-03-2009, 08:37 AM    #1 
Daroslaw
Hungry Spirit
  Filling bootles with souls

--------------------------------------------------------------------------------

How to do it ultra-fast ?

catch suspicious merchant near fort
buy for example 1000 full bootle for combat
go to city
buy for example 1000 empty bootle

go to fort siege

spam full bootle for combat and empty bootle
and you will get normal full bootle of souls

voila 1000 full bootles of souls in 20 minutes

have fun
Delios

Archeage <3