Arion info

Zaczęty przez Kazuya, Luty 18, 2010, 05:12:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

słyszałem ze Catalin chce zainwestowac w pliki, lf confirm..?  :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

jac0l

ktoś wie kiedy serwer wstanie ?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Alarion

donate moar to może wstanie...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Lokocz

i jak tam? co tam slychac na arionie? epic fight caly tydzien?  :oops:

GeniealnyZolw

chyba tylko tyle że OOC odeszło z serva :x
L2 Dex - Arion x4 SWM 79 OutOfControl

Lokocz

Cytat: GeniealnyZolw w Czerwiec 20, 2010, 11:37:17 PM
chyba tylko tyle że OOC odeszło z serva :x

przez epic fight caly tydzien mialem na mysli serwer offline :D

GeniealnyZolw

jac0l

Własnie co to za akcja była z ooc i oow? słyszałem że pokradli jakieś epici ale nie wiem kto i komu :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

GeniealnyZolw

Aleerze i kilku innym znanym osobom z OOC ktoś okradł postacie i całe wh pełne epików/setów ale sam nie wiem kto , a z OOWW to nie wiem czy coś tam było...

alite

sami siebie nawzajem poopier.... przeciez ooc to w wiekszosci bulgarzy/grecy w grecji mają kryzys a bulgaria to chyba taki 3 swiat prawie : P poza tym catalin dal logi i z tego co widzialem to ladny sharing acc byl ; )

GeniealnyZolw

Niby ktoś z OOC opierdzielił innych z OOC z itemów... a masz linka do tego loga ? :D

Lokocz

Cytat: alite w Czerwiec 20, 2010, 11:57:25 PM
sami siebie nawzajem poopier.... przeciez ooc to w wiekszosci bulgarzy/grecy w grecji mają kryzys a bulgaria to chyba taki 3 swiat prawie : P poza tym catalin dal logi i z tego co widzialem to ladny sharing acc byl ; )
wiesz co, ja akurat tam nie wierze w logi catalina :D
predzej uwierze jak ktos z nich to potwierdzi....

RazielIII

CytatWell I sure know what happened.. 

A while ago they stole equip from some ppl on wrath til they figured out they wouldn't get away with it, and banned them cause most of the equip was actually obviously duped, and they even also banned all their friends in rage.

The dupers tried to make a deal, saying they could ban all of them but not their friends etc. Catalin, since he's dumb refused. So he was told that doom was coming for this.

He said items were duped when firewall was down for a moment (lol @ knowledge by the way, I don't know if he think he's fooling anyone ? ).

Their servers were/are all running almost on the same server except the L2 servers themselves.
Everything has been hacked, and duped items were given freely in game to thousand of ppl (if you found valakas on the ground sometimes, you know why now, lol). Many other bad things were done too, it's probably too long to list and a collective effort.

Their network is such a mess.. they even host commercial websites on the server which hosts most of the stuff.. oh and they got plenty of paypal money each month.

Anyways, at some point they realized that something was happening.
Since everything is compromised, they have to re-install everything and try to find backups which do not have multiple trojans inside.

As long as they don't roll back a full 6 month, all the servers on the dex network are virtually dead... I mean zillion guys have had free boss sets, armor sets +6, and thousands of bews.
Oh and magic is ugly  (sorry dude, you can thanks catalin!)

Enjoy

dex ma duze problemy ostatnio, i to nie byl acc sharing raczej ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Mc6

po tym kiedy sie dowiedzialem, ze zamierzaja zrobic gf postanowilem zagrac na czechgamers i widze, ze to nie byl zly pomysl  :P

Lokocz

dajcie ktos ip i port ariona....

Bulls

OOC quitnelo z Ariona ?
i czy idzie na rpg   , czy czeka na jakis inny serv?:D

Lokocz

Cytat: Bulls w Czerwiec 23, 2010, 11:08:22 AM
OOC quitnelo z Ariona ?
na rpg przybylo prawie 1k populacji wiec chyba cos wiecej niz ooc quitnelo z ariona :o

dajcie ip i port ariona plx

Mc6

Cytat: Lokocz w Czerwiec 23, 2010, 02:06:32 PM
Cytat: Bulls w Czerwiec 23, 2010, 11:08:22 AM
OOC quitnelo z Ariona ?
na rpg przybylo prawie 1k populacji wiec chyba cos wiecej niz ooc quitnelo z ariona :o

dajcie ip i port ariona plx

a pomysleliscie, ze wakacje/lato sie zaczelo i ludzie maja wiecej czasu?

coshoo

Cytat: Mc6 w Czerwiec 23, 2010, 03:10:59 PM
a pomysleliscie, ze wakacje/lato sie zaczelo i ludzie maja wiecej czasu?

Nie wiem jak na privach ale na retailu było odwrotnie, w wakacje grało mniej ludzi.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

evilmg

Lokoczowi sie chyba kapke pomylilo i mial napisac "ubylo" zamiast "przybylo" bo w ten sposob jego zdanie nie ma sensu...

Lokocz

Cytat: evilmg w Czerwiec 24, 2010, 05:49:51 PM
Lokoczowi sie chyba kapke pomylilo i mial napisac "ubylo" zamiast "przybylo" bo w ten sposob jego zdanie nie ma sensu...
na arionie ubylo, na rpg przybylo - moje zdanie ma jak najbardziej sens
ludzie ktorzy grali na arionie spierdolili na rpg i chyba wiecej niz samo ooc - moze teraz to bedzie mialo wiecej sensu dla ciebie  :?

evilmg

ops, cos koslawo twojego posta przeczytalem - niewyspanie zwiazane z sesja zaczyna zniwo zbierac... :oops:

Prokrastynator

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Lokocz

kolejny scam cwh czy cos zle wyczytalem? Oo

Prokrastynator

gdzie to jest napisane?