Sword Of Mystic czy Staff Of Mana (aka dylemat maga:))

Zaczęty przez DarkmanPOL, Grudzień 13, 2005, 07:07:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DarkmanPOL

Witam wszystkich forumowiczów,
Z góry przepraszam jeśli taki post już się pojawił na tym forum ale jakoś nie mogłem się go dopatrzeć.
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc we wskazaniu właściwej dla mnie broni z dwóch wymienionych w temacie pozycji.
Moja postać to Orc Shaman - lvl 32 .Z jednej strony Staff ma trochę większy P-Atk (50,M-atk43) oraz jedno SA (co prawda niezbyt mocne)ale jest wolniejszy.Do mieczyka (43,M-atk45)mogę sobie zato dorzucić jakąś tarczę noi jest szybszy.Nie wiem w co mam się pakować miecze czy blunty.Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam.

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

gogetto

na niektorych serverach sa SA nawet na NG ja ci radze blunta dlaczego ????
bo zawsze zrobisz stuna i pozniej magia lun kup se mieczyk i nawalaj tym i tym ale blunt czyli pala jest lepsza z powodu stuna .
Na atk. speed zawsze sobie mozna kupic potiony lub tatto chodz pewnie nie masz na razie kasy na tattto
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras