L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

InsOmnia-

Cytat: Strago w Czerwiec 22, 2010, 05:07:15 PM
Witam wszystkich :) Server zapowiada się bardzo ciekawie i na 100% będe na niego szedł, tylko mam jedno pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, czy musi być czysty system L2, czy da rade odpalić server na patchowanym już systemie, bo jak mam czysty system, tzn. taki który jest po update, to wyskakuje mi gamegauard i nie moge sie połaczyć z żadnym serverem, który ma sam host. W systemie nie mam też ikonki L2.exe i moge tylko odpalać przez launcher l2, a wtedy jest źle :(

Przepraszam bardzo, ale już wszystko jest ok, wystarczyło pobrac jeden pliczek :) Nie popatrzyłem dwa posty wyżej ;p

na własną odpowiedzialność :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Ryane

1. Jakis system do dotacji macie stworzony?
2. Co sie stanie jakbym zostal przylapany na uzywaniu bota? Ban na wszystkie konta?

kochamziolo

Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

InsOmnia-

Cytat: Ryane w Czerwiec 22, 2010, 07:49:22 PM
1. Jakis system do dotacji macie stworzony?
2. Co sie stanie jakbym zostal przylapany na uzywaniu bota? Ban na wszystkie konta?

1. Na razie nie ma takiego :) Jeśli cokolwiek będzie to na jakieś akcesoria.
2. Tak.

Vincent

jesli chodzi o banowanie botow i boterow bedziemy surowi :) nie raz zdarzylo mi sie zbanowac lidera klanu na x15

GenesiZ

Cytat: Vincent w Czerwiec 22, 2010, 08:51:43 PM
jesli chodzi o banowanie botow i boterow bedziemy surowi :) nie raz zdarzylo mi sie zbanowac lidera klanu na x15

i Tym postem zachęciłeś mnie bardzo do grania :)
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

TreeHill

ok misja ukończona , działa ;] odpalilem dzieki dzikiej karcie epiloga ;] inaczej sie nie dalo , a wiec teraz tylko czekac do 1 lipca do 20 tak ;]?
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

casius

Cytat: Vincent w Czerwiec 22, 2010, 08:51:43 PM
B dobrze.

Ryane

KenzOOn

Scorpion

O ile boty z prawdziwego zdarzenia irytuja, tak l2c to swietosc ;)
...

DuzaMirinda2L

moze i wykryc sie nie da ale jak przypuscmy w katakumbach wyskakuje ci ktos zza rogu a ty juz masz na niego target to podejrzane ;P

NightBird

Jesli ktos jest chetny organizujemy małą grupkę zwaną mini clanem.

Zalozenia klanu
- kupic obojetnie jaki CH
- zabijac wszystko co sie rusza na spotach czyli zasada "leave spot or die" (takie doswiadczenia mielismy na arionie (dex) i bylo dobrze ;]
- grac 4fun w niewielkiej grupce osob

Co oferujemy:
- Ventrilo (25slotow prywatne)
- PvP od poczatku serwera
- Mozliwosc zakupienia CH
- Codzienne wypady na kame

Czego wymagamy:
- min 16lat
- min rok stazu gry w l2
- znajomosc swojej klasy
- dyspozycyjnosci wieczorami, w nocy
- checi zabijania wszystkiego co sie rusza i liczenia sie z robieniem q na PK dosc czesto.

Potrzebujemy glownie Wszelkiego rodzaju nukerow+EE/SE+BD+TANK

nasze forum http://n4u.mojeforum.net
Kontaktowac sie ze mną gg.2397171 lub Ranokiem gg.24447199

prosze nie dawac komentarzy typu aaa nooby lamerski klan bo to jest 4fun clan a co z niego wyniknie sami zobaczycie ;p
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Xantiv

HellSign

tak, ale masz czas ściągnij sobie Epilogue.

Czyli non Factor serwer(żadne factor klany)?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Xantiv

GenesiZ

Cytat: Xantiv w Czerwiec 23, 2010, 02:36:14 PM
wiadomo cos o online jaki bedzie na serwerze?:)

czytaj wyżej :D ja myślę, że 1,5k+
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

roli

Cytat: Ryane w Czerwiec 22, 2010, 11:44:03 PM
Na szczescie l2c nie da sie wykryc :)
może i nie da, ale to nie znaczy, że będzie działać (nie mówię, że na tym serwerze to nie działa bo tego nie wiem, ale spotkałem się już z opiniami innych graczy, że na niektórych serwerach l2c nie działa, osobiście tego programu nigdy nie używałem także powtarzam tylko to co słyszałem od innych).
Cytat: Scorpion w Czerwiec 23, 2010, 12:32:23 AM
O ile boty z prawdziwego zdarzenia irytuja, tak l2c to swietosc ;)
nie wiem czym się tu zachwycać qq jak dla mnie to lamerstwo

Ryszard

Jak dzialaja wilki? Pytanie dotyczy glownie defa bo czesto sie spotykalem z opiniami ze wilki w epilogu maja mniej p.defa i p.atk. Jak to jest z tymi burkami?
Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

Scorpion

Cytatnie wiem czym się tu zachwycać qq jak dla mnie to lamerstwo
Szkoda, ze bez tego(lub opcjonalnie jakiegos pada) nie bedziesz nawet w polowie tak skuteczny w pvp jak z. Bo nie powiesz mi, ze jestes w stanie naparzac w klawe co 0,3 sek do tego targetowac i bic ze skilli ;) Ludzi, ktorzy tego nie uzywaja zwyczajnie dostaja po pizdzie i potem robia emocry na forumie.
...

Kwadrat

Cytat: Scorpion w Czerwiec 23, 2010, 07:40:00 PM
Szkoda, ze bez tego(lub opcjonalnie jakiegos pada) nie bedziesz nawet w polowie tak skuteczny w pvp jak z. Bo nie powiesz mi, ze jestes w stanie naparzac w klawe co 0,3 sek do tego targetowac i bic ze skilli ;) Ludzi, ktorzy tego nie uzywaja zwyczajnie dostaja po -_-'zie i potem robia emocry na forumie.
kwestia wprawy

deith

Cytat: Scorpion w Czerwiec 23, 2010, 07:40:00 PM
Szkoda, ze bez tego(lub opcjonalnie jakiegos pada) nie bedziesz nawet w polowie tak skuteczny w pvp jak z. Bo nie powiesz mi, ze jestes w stanie naparzac w klawe co 0,3 sek do tego targetowac i bic ze skilli ;) Ludzi, ktorzy tego nie uzywaja zwyczajnie dostaja po -_-'zie i potem robia emocry na forumie.

Zapewne nigdy nie miałeś do czynienia z esportowcami choćby ze starcrafta, 500 apm > l2c.

Aza

taa Starcraft wyrabiał paluszki  :D do tego nostromo i nie potrzeba l2c żeby ownować, z resztą to kwestia punku widzenia. Dla mnie używanie różnego typu "wspomagaczy" byłoby po prostu zaprzeczeniem tego, co uważam za fair play. Moim zdaniem prowadzi to do regresu w rozwijaniu własnych umiejętności  :?

InsOmnia-