Pomozcie przy quescie z Hatchlingiem

Zaczęty przez krycha, Grudzień 02, 2005, 10:21:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

krycha

Mam pytanie odnosnie questa na hatchlinga i nie wiem jak go wykanac jesli ktos zna strone na ktorej znajde opis tego questa to prosze o podanie adresu.

Saladin

Po kolei:
1. Idziesz do martina w giran, stoi koło luxa. Bierzesz quest little wings.
2. Lecisz do hunters village, Szukasz gościa imieniem Cronos, jest na Wschód od GK, pomórz sobie /target Cronos
3. Gadając z Cronosem wybierasz że chcesz fairy stone (nie deluxe!)
4. Lecisz do dion pogadać z jedną panną w magic shopie, da ci listę materiałów na fairy stone (10 coal, 10 charcoal, 3 silver nugget, 1 gemstone D i 10 skinów toad lordów - pisze z pamięci, sprawdź swoją listę)
5. Lecisz pod Cruma tower i lejesz toad lordy dopóki nie będziesz miał 10 skinów.
6. Wracasz do panny z magic w dion z materiałami, daje ci fairy stone, udajesz sie z powrotem do Cronosa, a potem do strażnika Byrona (północne wyjście HV).
7. Po pogadaniu z Byronem musisz sie udać do północnej części enchanted waley by znaleźć wróżkę Myumyu, jest to strasznie nużące, zwłaszcza jeśli idzie się z HV, ja polecam GK do Oren, a potem skierować się na północny wschód i wejść do enchanted valley od tyłu, akurat na samą Myumyu (nie będziesz musiał szukać).
Gdzie jest MyuMyu:

8. Pogadaj z Myumyu, da Ci listę smoków, ja radze iść do tego koło oren. Jest on na północ od Oren, idź drogą, aż zobaczysz po lewej stronie góre na której się pasą lizardy warriory i shamany, masz wyjść na sam szczyt, radze zabierać się od północnej strony.
Gdzie jest Wywerna:

9. Wywerna każe ci odzyskać skradzione jajka, musisz iść na północ od Giran, zabijać Road Scavy aż dostaniesz 20 jaj.
10. Idziesz najpierw do wywerny, a potem do myumyu - koniec, masz jednego z trzech hatchlingów: twilight, star lub wind (wybranego losowo)
Nie udzielam pomocy przez PM...

Papier

do wchodzenia  na ta gore polecam sie zaoptrzyc w scroll of ecape - łatwo jest sie tam zablokowac
serwer: Hobby
Spoiler---PW------SPS
34-------60-------59
Glumin--Loanel----Papier