Crash PLz hellp

Zaczęty przez grybic, Czerwiec 26, 2010, 09:09:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grybic

mam problem grałem w l2 wyłączyłem pc i za parę h włączyłem i ujrzałem to
http://w717.wrzuta.pl/obraz/5KcoJolyUzC/bug
proszę o pomocy dodam ze robiłem format i wgrałem najnowsze stery do grafy

Ryane

Napisz co przez ten czas robiles na kompie, samo z siebie nic sie nie psuje nawet na windowsie. Z reszta ten blad juz byl kilka razy na tym forum, wystarczy poszukac.

grybic

najpierw  to byl taki crash
http://img685.imageshack.us/img685/6534/beztytuusy.jpg  i w tym czasie nic nie robilem potem re instal  clienta nic nie pomoglo format i taki crash tera

Ryane

Na jakim serwerze grasz?

Na poczatek zrob check files, jesli grasz na Gracii Epilogue.
Jesli patchem do serwera jest caly folder system to po check files usun stary folder system z folderu L2 i wklej ten patch serwerowy.

Raczej grasz na privie, wiec zly dzial.

grybic

gram na RaidFight  robiłem checkking files parę razy usuwałem folder system  ale serw chyba nie ma patcha

grybic

Ryane

Klienta masz dobrego

1. Check files
2. Sciagasz tego loadera i go wypakowywujesz
3. Uruchamiasz gre z Lineage II/raidfight/l2.exe

Jak nie pomoze to zainstaluj jeszcze stery do grafy, ale na 95% to nie w tym tkwi problem.

grybic

Tak właśnie robię mam stery najnowsze  aktualizacje mam zrobiona może mam złego klienta?. no ale  grałem bez problemu i w jednym momencie

grybic

mam jeszcze 1 uwagę inny server działa bez problemów

Ryane

Klient jest bez znaczenia jesli zrobisz pelne check files.
Musisz cos zle robisz z tym loaderem.
1. Check files - nie wystarczy sam update, trzeba kliknac w ten przycisk "Check files"
2. Upewnij sie, ze w folderze gdzie masz zainstalowane l2 jest folder raidfight, czyli np. D:\Lineage II/raidfight
3. Uruchamiaj gre przez Lineage II/raidfight/l2.exe i nic juz nie zmieniaj, nie rob zadnego check files, etc

To juz jest moja ostatnia propozycja, jesli inny serwer dziala bez problemu to raczej problem jest w tym loaderze.

M4juS

Spróbuj tak:

1. Weź skopiuj system tego serwera który Ci działa, nazwij go np rf
2. Wypakuj sobie ten system z RaidFight na pulpit np.
3. Z folderu raidfight skopiuj l2.ini
4. Wklej do folderu rf
5. Grę uruchamiaj z folderu rf/l2.exe