Bounty Hunter [BH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:37:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Tutaj opisujcie wszelkie taktyki co do tatuazy,questow,broni,armorow itp. dla danej klasy.

Art00Det00

wydaje mi sie ze ciezko bedzie dopisac cos nowego skoro jest taki temat o Warsmith'sie.
Jedynie jesli uzywamy skilla spoil festival to bardziej przydatna bedzie wlocznia niz blunt.

System

spoiler tlyko do itemow jest przeznaczony nic wiecej (spoil)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

CrazyNinja

zbierasz moby podbiegasz do tego co Ci podpadl stun i fake death ;)
-_-

Meyko

Jakie tatuaze nalezaloby zrobic dla mojej krasnoludki???
Od razu mowie, ze nie pytam, czy dobry pomysl to rozyczka na udzie, lub kwiatek na posladkach tylko te ze swiata l2, hihi :angel:

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Ryltar

Zalezy co wolisz.Wolisz latac z pole czy z blunt+shield bo jak blunt i sield to bym ci radzil dac do DEX a jak z pole to do CON.

Dj Jach

a wyjaśni ktoś działanie skilla Spoil Festival?

Dohid

Spoil Festival - Obszarowy spoil. Spoiluje wszystkie mobki na około Ciebie. Przydatne jak chodzisz z polearmem i zabijasz masowo. Także opłacalne ze względu na pobierane MP. Dodam, że jeśli chcesz wybrać loota z martwych mobków których nie masz na targecie, to zaznaczasz je normalnie myszką ale z Shiftem.

gogetto

moze mi ktos napisac gdzie expil ( chodzi mi o materialy ) aby zdobyc jak najwiecej materialow zaczynajac od 10 lvl
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

Shaman

prosze o to drop calculator...
sprawdzasz jaki mob co dropi i co spoiluje i tam lecisz...

http://dc.lineage2.bo.pl/

Meyko

Caly czas uwazam temat tatu dla krasnali spoilerow za niewyjasniony. Dlatego prosze jeszcze raz o propozycje na wsztyskie tatuaze i argumentacje dlaczego akurat takie. Osoboscie zrobilam +4 con kosztem -5 str. Slabiej sie bije potwory, ale to nie wazne, bo ejstem zawsze na party, zas spoile wchodza w 90% przypadkow (naturalnie, dgy mob jets w moim zasiegu lewelowym). Teraz, jakie inne tatu proponujecie.

Dev

Cytat+4 con

Ile twój kraś ma HP i na jakim lvl ?? :)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Meyko

Okolo 4k i lvl 57, gram z reguly z dwoma innymi osobami. Uzywam bluntow, nei pole.

rafilight

Yhmn... No tak. tez mam pare pytanek do weteranow gry spoilami:) Mam BW set Duale Dual Delu 5+ dzis beda dual SLS 3+. Ogolnie chce walczyć dualami. Najczesciej gram w party... Oto pytanie: Jaki bedzie najbardziej ergonomiczny set A grade dla takiego spoila?? Oczywiscie docelowo chce mieć Dual Damascus... Jeśli możecie to podajcie też jakie tatoo beda dla mnie najlepsze. Dzieki z góry.

Reina

dla dd polecam dual keshe, daja att spd dodatkowy, a o do armoru... tallum daje atk spd i p att... albo MJ, ktoy daje p att i accuracy, twoj wybor ;)
polecam jednak talluma, tanszy, a wcale nie gorszy ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

KUba666

jak maszzamiar dopalac na 4 albo i wiecej to wez keshe, ale jak nie masz azmiaru ryzykowac to dual damachy leprze i ladniejsze :>

Ryltar

Mala ciekawostka ^^

Spoil i AoE Spoil(nie pamietam nazwy Spoil Fffff...cos tam) po enchantowaniu skilla(za pomoca Book of Giants) i uzyty na przeciwniku odbiera -23% atk speed ^^ rodzaj rzutu na obrone spoila to ziemia(Wiecie jak LS to paraliz,blaze to ogien a spoil to ziemia).

MonT

Ciekawe kiedy bedzie mozna graczy spoilowac;p

Quendi

to jak radzicie w koncu z tymi tatoo??
bo widze ze nie ma konkretnych odpowiedzi.
ja dalem spoilowi +4s -4con i chyba zrobilem blad ale mam 2 tatoo jeszcze wiec niech ktos napisze najlepiej jakas dobra kombinacje 3 tatuazy jak sie biega z tarcza i bluntem.
btw dex na +5 mi sie podoba pomysl kosztem kondycji ale co z 3 tatuazem?
za duzo od kondycji lepiej nie odejmowac a sily tez mi bedzie szkoda.
moze lepiej zostawic wolne miejsce i nie zakladac w ogóle 3 tatuaza?

piokum53

Hmm gram bh od ponad roku i twierdzę, że na wysokim lvl spoila ja mam 70 to tylko trzeba w party chodzić więc jak najwiecej hp to podstawa, przykład ostatnio w cata saints tylko mój krasiek przeżył a postacie o wyższych lvl nie (oczywiście mała zmoka była:))
Fisiek
Infinity serwer
SR Laurana 6x lvl
WS BupuPl  6x lvl
BH AmosTrask     69 lvl
clan Busters (zielona kończynka)ally Valheru

Ryltar

CytatCiekawe kiedy bedzie mozna graczy spoilowac;p

Enchantinj spoila do +1 i masz debuffa ^^

Reina

Cytat: Ryltar w Listopad 16, 2006, 10:11:56 PM
CytatCiekawe kiedy bedzie mozna graczy spoilowac;p

Enchantinj spoila do +1 i masz debuffa ^^
co przez to rozumiesz?

Dohid: Robi se jaja ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

di_kamilo

No ja zapytam o tatto dla BH który chodzi raczej sam, w party też ale to rzadko ( moja drużyna pierścienia nie zawsze jest online). No więc myślałem o +4dex - 4con, +4str -4con, co o tym myślicie, czy to dobry pomysł ? Może macie jakieś inne ?

Ryltar

Cytatco przez to rozumiesz?

Dohid: Robi se jaja ;p

Spoil na enchancie(book of giants) podobno zmniejsza atk.speed o 23%.

azaron

Cytat: di_kamilo w Listopad 20, 2006, 04:28:02 PM
No więc myślałem o +4dex - 4con, +4str -4con, co o tym myślicie, czy to dobry pomysł ?
Zalezy jakiego chcesz miec spoila. Te symbole sa super do spoilowania w pt. Samotnie bedzie ci trudno na 70+ chodzic na spoila. Natomiast na pvp z takimi statami to lepiej nie wyskakuj do nikogo.

Ja tez mam takie symbole i chodze sam ale jest jeden warunek do tego: Strider of Star. Dzieki stridkowi spoilowanie (a przy tym expienie) staje sie masakrycznie szybkie. Trzeba tylko pamietac aby za czesto stridkiem nie walic bo mob na niego pojdzie.
Pozdrawiam