Sugestia nowego podforum

Zaczęty przez Medium, Czerwiec 26, 2010, 09:39:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Medium

Drodzy Admini i Moderatorzy,
Zwracam się z sugestią, a zarazem prośbą o stworzenie nowego podforum w dziale Inne MMORPG/Gry o mapie do gry Warcraft 3 o nazwie DOTA (Defense of the Ancients)
Link do oficjalnej strony gry: http://www.playdota.com/.
Myślę, że ta gra ma wielu fanów na tym forum i można z pewnością wzbogadzić nasze forum o dział poświęcony właśniej niej.

Pheonix

zrób ankietę w ogłoszeniach jeżeli użytkownicy nie będą mieli nic przeciwko to admini się zgodzą

seken

Cytat: Medium w Czerwiec 26, 2010, 09:39:24 PM
Drodzy Admini i Moderatorzy,
Zwracam się z sugestią, a zarazem prośbą o stworzenie nowego podforum w dziale Inne MMORPG/Gry o mapie do gry Warcraft 3 o nazwie DOTA (Defense of the Ancients)
Link do oficjalnej strony gry: http://www.playdota.com/.
Myślę, że ta gra ma wielu fanów na tym forum i można z pewnością wzbogadzić nasze forum o dział poświęcony właśniej niej.
Lol kto gra w DoTe ;p? Chyba tylko buko tim.Juz lepiej by bylo zrobic dzial do LoL'a.

Pheonix

a nie lepiej dział o wszystkich modach warcrafta 3?

Medium

Kto gra w dote? Dużo osób. A nie rozumiem zbytnio potrzeby robienia ankiety, skoro za będzie tylko grupa osób grająca w tą grę. Skoro wiele gier jak np. Aika (11 wątków, mało popularna) ma swoje podforum, myślę, że Dota także na to zasługuje. Ewentualnie można połączyć to z HoNem (w ostateczności, jeśli sama dota nie przejdzie ;/)

seken

Cytat: Pheonix w Czerwiec 26, 2010, 09:53:15 PM
a nie lepiej dział o wszystkich modach warcrafta 3?
W sumie to niezbyt wbrew pozora te gry roznia sie od siebie duzo.AiKe mozna wgl usunac, bo martwa jak nic...

Pheonix

wszystko poza teraz można usunąć. a jak by ustawić to tak:
Dział: warcraft 3
Poddziały
1. LoL
2. DoTA
3. inne mody

Medium

W sensie: Duży dział DOTA i 3 podfora ? Czy: Mały dział Dota jako część działu "Inne Gry" a tam kolejne podfora ?

Pheonix

a która opcja była by wygodniejsza?

Medium

Z powodu "prestiżu" z pewnością ta Pierwsza.

Ryane

Ja mysle, ze sam dzial o warcrafcie bylby martwy, teraz gra sie tylko w mody. Najlepiej jakas ankieta :)

Pheonix

poszedł post w dziale dla moderatorów

Cytat: Ryane w Czerwiec 26, 2010, 10:10:49 PM
Ja mysle, ze sam dzial o warcrafcie bylby martwy, teraz gra sie tylko w mody. Najlepiej jakas ankieta :)

wszystko dokładnie będzie omówione

Xevz

dota + umsy (aka inne plansze do warcrafta)

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Medium

W temacie napisałem o DOCIE jako najbardziej popularnym modzie ;/ Także w zależności od potrzeb innych graczy można teoretycznie to rozbudować lub w razie braku zainteresowania zostawić przy samej DOCIE (Taka jest moja opinia).

seken

Cytat: Pheonix w Czerwiec 26, 2010, 10:06:04 PM
wszystko poza teraz można usunąć. a jak by ustawić to tak:
Dział: warcraft 3
Poddziały
1. LoL
2. DoTA
3. inne mody
W sumie to tak.Tylko lepiej by bylo gdyby Medium zrobil ankiete i od razu bysmy dowiedzieli sie ile osob gra w DoTe, LoL itp

muchosQQ

Imo polaczony dzial dota + hon + lol

Medium

Ale co da ankieta, w której pewna część użytkowników, która nie ma pojęcia co to za gra zacznie celowo minusować ? Myślę, że nie będzie to zbyt obiektywna forma sprawdzenia popularności tej gry. A taki dział, gdyby był mało popularny zawsze można po pewnym czasie usunąć, czyż nie ?

GandalfSzary

Medium

Można i tak, wtedy z pewnością dział będzie bardziej popularny.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Soulern

Pozwolę sobie uciąć kawałek mojego posta z działu modów.
Cytat: Soulern w Czerwiec 30, 2010, 01:25:25 PM
Cytat: Pheonix w Czerwiec 26, 2010, 10:07:23 PM
3. Dodanie działu o warcraft 3 i jego modyfikacjach

IMO będzie w nim pisać może z 5 osób, robiąc typowy dla naszych trolli flame, co też będzie się mijać z celem... Ale k, jeśli będzie wystarczająco dużo chętnych, to nie mam nic przeciwko... Najwyżej posty będzie się usuwać, wstawi się kilka warnów więcej, modom poprawi się humor... ^^ Proponuję najpierw założyć o tym zwykły temat - tak jak o całej reszcie gier - i zobaczyć jak się rozwija, a potem rozmawiać o dziale.
Tak btw, był już nawet zakładany temat o docie. Dwukrotnie. Nikt w nim nie pisał prawie dokładnie od roku.

Cytat: Medium w Czerwiec 26, 2010, 10:21:36 PM
Ale co da ankieta, w której pewna część użytkowników, która nie ma pojęcia co to za gra zacznie celowo minusować ? Myślę, że nie będzie to zbyt obiektywna forma sprawdzenia popularności tej gry. A taki dział, gdyby był mało popularny zawsze można po pewnym czasie usunąć, czyż nie ?

Liczy się też ilość głosów na plus - pokaże to, ile osób chce, by ten dział w ogóle powstał...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Medium

Przykro mi, ale niestety nigdy nie byłeś autorytetem na tym forum, chciałbym usłyszeć głosy osób neutralnych . Twój post w dziale dla modów tylko uświadcza, że nie jesteś osobą neutralną, ponadto nazywanie trolami użytkowników biorących aktywny udział w życiu forum jest śmieszne, ale czego wymagać od Ciebie.
@Ankieta, myślę, że skoro wiele gier ma swoje podfora, a świat W3, który jest o wiele bardziej obszerny nie ma, jest to dosyć dziwne.
Można np. zrobić na próbę taki i dział i przydzielić najbardziej doświadczonego moda - Bulę, która w rygorystyczny sposób sprawowałby porządek na tym forum. Zachowalibyśmy spokój, porządek i odpowiedni nastrój dla takiego podforum.

seken

Cytat: Medium w Czerwiec 30, 2010, 04:04:04 PM
Przykro mi, ale niestety nigdy nie byłeś autorytetem na tym forum, chciałbym usłyszeć głosy osób neutralnych . Twój post w dziale dla modów tylko uświadcza, że nie jesteś osobą neutralną, ponadto nazywanie trolami użytkowników biorących aktywny udział w życiu forum jest śmieszne, ale czego wymagać od Ciebie.
@Ankieta, myślę, że skoro wiele gier ma swoje podfora, a świat W3, który jest o wiele bardziej obszerny nie ma, jest to dosyć dziwne.
Można np. zrobić na próbę taki i dział i przydzielić najbardziej doświadczonego moda - Bulę, która w rygorystyczny sposób sprawowałby porządek na tym forum. Zachowalibyśmy spokój, porządek i odpowiedni nastrój dla takiego podforum.
Tak Buko tim bedzie mial tam moda, no jeszcze czego...

Pheonix

Cytat: Frohike w Czerwiec 30, 2010, 01:38:14 PM
Jak już, to niech zrobią ankietę, bo robienie działu pod 5 osób odpada.