quest na dark wizarda

Zaczęty przez Monika, Listopad 25, 2005, 06:28:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Monika

szukam dokładnego opisu questa na dark wizarda  :idea:

Inferno

wszystkie questy po polsku znajdziesz na http://www.polish-legions.com.pl w dziale lineage2
pozdrawiam
http://www.polish-legions.com.pl <--- WSZYSTKIE QUESTY NA PROFESJE SPOLSZCZONE!!!(ONLINE)

Monika

Profesor

z tłumaczeniami trza uważać bo kolega się kiedyś naciął  w tłumaczeniu nie było napisane że 10 potworów danego gatunku tylko potwory i on po jednym wyciął i potem po angielsku przeczytał że trzeba po 10 a mu się już nie chciało po planszy latać :/

Binio

ęprofesja: DARK WIZARD
Lokacja pocz&plusmn;tkowa: Altar Of Rites
* Porozmawiaj z drowk&plusmn; o imieniu Varika, dostaniesz Seed Of Despair.
* IdĄ do wodospadu na północ od Ziemi Niczyich i porozmawiaj z Charkeren'em.
* Zapoluj na Wood Elf Zombies, w końcu wypluj&plusmn; 3 Remains, które masz dać Charkeren'owi. W zamian otrzymasz Seed Of Anger.
* IdĄ do School Of Dark Arts, przed któr&plusmn; czeka na Ciebie Annika. Masz polować na Skeleton Hunters, Skeleton Hunter Archers i Misery Skeletons. Kiedy zbierzesz 2 Knee Bones Of The Undead, wróć do Anniki i zabierz należne Ci Seed Of Horror.
* Wracaj do ołtarza. Czeka tam Arkenia. Każe Ci polować na Skeleton Scouts, któe możesz łatwo znaleĄć w Ruins Of Agony. Kiedy wypadnie Ci z nich Hearth Of Lunacy, wróć do Arkenii, a dostaniesz od niej Seed Of Lunacy. UWAGA: W RUINACH CZASEM POJAWIA SI SOUL SCAVENGER ZE SWOJ&middot; &brvbar;WITA, NA KTÓRYCH SPOTKANIE NIE JESTE&brvbar; GOTÓW. JE&brvbar;LI GO UJRZYSZ, PRZENIE&brvbar; SI NIECO DALEJ.
* Porozmawiaj z Varik&plusmn;, aby wymienić ziarna na token.
* IdĄ do Grand Master Xenos - rezyduje w Gludin - by stać się Mrocznym Magiem.
To jest Quest na Dark Wizard Pozdro;]
binio

Monika

już dawno zrobiłam ten quest, ale mimo wszystko dzięki za pomoc :roll:

sajmus

School of Dark Arts nie moge tego znalezc, doszlem na piechote do portu az;(

Monika

Binio

Spox troche puźno ale zawsze słóże pomocą ;]
binio

kahlert

A tak dokładnie gdzie jest te miejsce co qesta zaczynasz??
EURO BARRE (kasa za ogladanie reklam :0)
http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=197410336838

stronka jest po franvusku ale wystarczy tylko zainstalowac i poda email i dostejesz punkty a zanie kase

Ryltar

Na mapie to taki filar(altar of rithes).

dudson

sry że wyciągam topic sprzed pół roku, ale po co pisać nowy... moje pytanie: jak wyglądają i gdzie szukać Wood Elf Zombies? :?  przeszedłem chyba całe Swampland i nie znalazłem:/ plz o pomoc

Sengaia

mowiac Wood Elf zombies mieli na mysli Marsh Zombie w tej lokacji czyli masz zabijac marsh zombie ^^
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

dudson

juz sobie poradzilem, dzieki ~~

Meph

Ktory trzeba miec lvl by móc zrobic ten quest bez problemu i stac sie DW?

Koni

możesz zacząć robić na 19. Ale ja questy zaczynam na 20 robić bo masz dostęp do D grade :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Bubba

Meph ty czasem patrzysz date ? Przed Twoim postem ostatni byl 28 maja a Ty piszesz 25 lipca. Ludzie nie odkopujcie takich tematow.

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.