Problem z logowaniem

Zaczęty przez kirie, Lipiec 04, 2010, 04:12:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kirie

Siemka. Jestem tu nowy. Chciałem zagrać na tym serwerze, ale mam problem. Otóż ściągnąłem L2 PTS i updatera, zrobiłem co miałem. Na stronie konto działa, natomiast w grze pisze mi "You are currently logging in. Please wait a moment" i nic się nie dzieje... Czy ktoś miał podobny problem? Co robić?

Lokocz

Cytat: kirie w Lipiec 04, 2010, 04:12:06 PM
Siemka. Jestem tu nowy. Chciałem zagrać na tym serwerze, ale mam problem. Otóż ściągnąłem L2 PTS i updatera, zrobiłem co miałem. Na stronie konto działa, natomiast w grze pisze mi "You are currently logging in. Please wait a moment" i nic się nie dzieje... Czy ktoś miał podobny problem? Co robić?
odblokuj w firewallu

kirie

Jak to zrobić? Zapora Windows wyłączona, wszystko powyłączane? Nie instalowałem żadnych firewalli. Czy ktoś potrafi pomóc? Szukałem na necie, ale bez rezultatów...

Edit:
Problem sam się rozwiązał?;) W każdym razie dziękuję za próbę pomocy. Wszystko już działa. Do zobaczenia w grze;]

Lokocz

to teraz sie pochwal co zjebales :D

kirie

To się nacieszyłem... Wbiłem chyba 26 lvl, wchodze wieczorem i ... znowu to samo:| Nie wiem co jest nie tak z tym...

Lokocz

Cytat: kirie w Lipiec 06, 2010, 01:02:34 AM
To się nacieszyłem... Wbiłem chyba 26 lvl, wchodze wieczorem i ... znowu to samo:| Nie wiem co jest nie tak z tym...
no to chyba twoj net cos nawala....

kirie

Znowu mogę grać, po zresetowaniu komputera. Jakoś sobie dam radę. Może kiedyś formata zrobię. Nie mam pojęcia co jest nie tak.