Erepublik - Chyba najbardziej rozbudowana gra via WWW

Zaczęty przez Anoo, Grudzień 03, 2008, 06:09:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Ryltar

Hermit

Chce ktoś kupić firmę q2 oil w USA? Licencja do Rumuni, stock 3g, 10 pracowników -- 38g
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryane

Shen

wielki update sie szykuje, ja przestaje grac po codziennie klikanie w minute sie skonczy

Ryane

Ja slyszalem, ze bedzie trzeba duzo golda teraz. Jak bede musial duzo dluzej siedziec w grze i nie bede wyrabial z wellness to tez koncze :) Starsi gracze beda miec duzo latwiejsza gre ;/

Koszałek Opałek

Well utrzymac na max. poziomie to nie problem, wystarczy miec domek + chlebek.

Update tak, a wlasciwie kompletne zmiany - nowe skille, nowe specjalizacje, nowy sposob walki ... bedzie fajnie.

Proba na becie? Zaloguj sie: http://beta.erepublik.com

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Materid

Ja juz gralem na becie jakos tak moim zdaniem mało czytelnie. Ale fajne te godziny pracy sa odpoczynku :) moze bedzie to mniej rutynowe niz 3x click ;P
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Ryane

Dzisiaj mam ostatnie dzien pracy (30), by dostac ten caly medal. Przez to v2moze mi to przepasc, jak nie zacznie dzialac erep dzisiaj? :(

Tirius

Cytat: Ryane w Lipiec 06, 2010, 06:18:44 PM
Dzisiaj mam ostatnie dzien pracy (30), by dostac ten caly medal. Przez to v2moze mi to przepasc, jak nie zacznie dzialac erep dzisiaj? :(
Pewnie tak.

Cytat: Ryane w Lipiec 06, 2010, 12:19:49 PM
Ja slyszalem, ze bedzie trzeba duzo golda teraz. Jak bede musial duzo dluzej siedziec w grze i nie bede wyrabial z wellness to tez koncze :) Starsi gracze beda miec duzo latwiejsza gre ;/

Bez golda praktycznie się nie będzie funkcjonowało ;p

Swoją drogą, jestem ciekaw czy usuną bany ^^
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Koszałek Opałek

ciekawe jak bedzie wygladal start .... mialem dzisiaj kupic chleeeebki i ...**...wa nie zdazylem.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

bula

Cytat: Ryane w Lipiec 06, 2010, 06:18:44 PM
nie, w ktoryms insiderze czy gazetce czyjejs bylo ze to bedzie dzien przepracowany/wytrenowany

Hermit

Widzieliście jaki Polska zrobiła fail na koniec v1? Stracone pomorze, niezdobyta przez bug sudovia (ciekawe ile admini dostają kasy za dyskryminację Polski, niewidzenie bugów, brak regionów - pustynia kiedy 4 graniczące z nami regiony to high grain), najmniejszy % graczy którzy zmigraowali skille na świecie.. faile jak nic. To też przez olewanie graczy przez rząd. Teraz dwukliki które niewymigrowały też odejdą, bo mają we wszystkich skillach po równo rozdzielone, co jest niczym zaczynanie od początku. W bitwie o Szkocje brało udział 8 tysięcy polaków, nie licząc tych co nie przylecieli z zagranicy i z obcym obywatelstwem. Więc zapowiadało się dobrze, a tu taki fail.. szkoda, oj, szkoda. Jeszcze każdy poszedł w piechotę więc będziemy powolonym mięsem armatnim.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryane

I co to ma byc? Pierwsze 30 dni przepracowane i medalu nie dostalem... oszukali mnie :(

Shen

Nic nie kumam z tej gry teraz, do tego mieszkam w Rosji. Wystawia konto na allegro, za 23lvl i 100 golda moze pare zlotych dostane ;p

Materid

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Shen

nobody1

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

bula

Koszałek Opałek

Ryane

Ja koncze z tym, jakos nie podoba mi sie to. Do tego skille zle przydzielilem, a pracy nie da rady znalezc...

Koszałek Opałek

Ja tez troche skile "pozornie" spieprzylem ... za duzo w inzynierie poszedlem - nie ma pracy.
Wydaje mi sie jednak, ze to efekt tymczasowy - wszystkie dziedziny beda potrzebne,
poniewaz zmieniaja sie rowniez profile produkcji - jakosc bedzie pociagala za soba koniecznosc zatrudnienia
wyzej wykwalifikowanych pracownikow. Podobnie z uslugami, biletami, itp.

Shen

Mi rozdzielilo po rowno we wszystko, ale nie wiem co dalej rozwijac.

Koszałek Opałek

Chwilowo produkcja, tak ja w starym ... mam nadzieje, ze wszystko ureguluje sie dosyc szybko.
Mysle, ze prowadzacy firmy musza tez najpierw zaprzyjaznic sie z nowymi opcjami i koniecznosciami.