Gladiator vs Tresure Hunter

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 07:21:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rusoma

Cytat: Scorpion w Luty 26, 2010, 12:06:49 AM
Cytatzanim ty coś trafisz na ue to będziesz gryzł glebe. skile missujesz jeden za drugim.
Nope, na 10 skilli missujesz 4. Bijesz srednio 1 skill/sek, wiec w 10 sek luzem zabijasz th na EA/UE. Jak przyfarcisz, to zabijesz na 2 skille(jak wejdzie chociaz jeden crit).

Wiesz to statystycznie tak wygląda, bo możesz mieć pecha i nie trafić 6/10 albo szczęście i wpakować 9/10. Generalnie dużo zależy od szczęścia z przewagą dla glada.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Scorpion

CytatWiesz to statystycznie tak wygląda, bo możesz mieć pecha i nie trafić 6/10 albo szczęście i wpakować 9/10. Generalnie dużo zależy od szczęścia z przewagą dla glada.
No wiem. Ale niech nie pierdoli, ze missuje sie jeden skill za drugim bez przerwy bo to bullshit jakich malo.
...

Rusoma

Cytat: Scorpion w Luty 26, 2010, 01:29:24 PM
CytatWiesz to statystycznie tak wygląda, bo możesz mieć pecha i nie trafić 6/10 albo szczęście i wpakować 9/10. Generalnie dużo zależy od szczęścia z przewagą dla glada.
No wiem. Ale niech nie -_-'i, ze missuje sie jeden skill za drugim bez przerwy bo to bullshit jakich malo.

Agree. Jeszcze z PW bym uwierzył bo on ma dodge + ten z 83 daje 75%, ale nie lolth z 40% szansy na unik. Ludzie się nasłuchali jak to dagger nie ownuje i pisza farmazony w każdym temacie.
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...

Azella

gram dużo oly i sporo oglądam więc pewnie nie oglądam co trzeba i myle th z pw :(
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

x3nomorph

Cytat: Azella w Luty 27, 2010, 02:17:43 PM
gram dużo oly i sporo oglądam więc pewnie nie oglądam co trzeba i myle th z pw :(

Twoja gra na oly dalej ogranicza sie do:

"... lag
lag
lag
lag
lag
omg lagz..." ?
new future.

Azella

hm...

moja? pewnie tak. Stoje na perma lagu

Rusoma

Cytat: Azella w Luty 27, 2010, 02:17:43 PM

Widać tak :<

Itherus

stare kotlety smakuja najlepiej.

TH nie ma problemu z gladem na olimpiadzie

Kwadrat

seken

Cytat: Itherus w Lipiec 06, 2010, 08:07:38 AM
   stare kotlety smakuja najlepiej.

TH nie ma problemu z gladem na olimpiadzie
Lepiej, zebys powiedzial jakie lvle eq itp itd.Bo na 83 to th ma jakiegos tam skilla ex cos tam adventuring.Problem polega teraz na tym czy glad trafi skillami czy nie, bo jak na final secret walnie kombo to  th moze miec problemy.

Azella

bo jak glad odpali fs to noże palą hide

ale co ja tam wiem u nas jest lolcomunity na serwerze  :beksa:

Neural

Ja bym powiedział że na Lancerze to same nuby pokroju Azela grają :D a glad wth na exaitg adventher (czy cholera wie jak się to pisze) to będzie miał problem aby coś trafić a na final secret to faktycznie hide i tyle :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Kwadrat

high p atak blunt, hummer crush +300 ele i jak th nie wejdzie bluff to glad>th

Azella

ehhhhhh

to równie dobrze kraśki powinny wygrywać z th

bo ma 2 stuny i FS

Kwadrat

nie, bo kraski maja mniej hp i mniej zadaja (duelist spirit). glad ma szanse na rozwalenie th zanim sam przegra ;> zawsze zostaje opcja duali i aoe rape, 40% na unikniecie skilla to nie jest jakis koszmar

Azella

a co ma dualist spirit do młotka bo nie kumam?

kraśki mają mniej hp? hm... jak juz to może 1k

to jest koszmar bo gald bez załadowań bije słabo do tego mirage

gram tankiem i wiem po ile bie mnie taki th. wiec z glada który ma duuuuuuuzo mnie p defa zrobi wiatrak.

Kwadrat

Cytat: Azella w Lipiec 06, 2010, 11:06:26 AM
a co ma dualist spirit do młotka bo nie kumam?
zwieksza dmg (chyba ze ds znika po zdjeciu duali, nie pamietam)
kraśki mają mniej hp? hm... jak juz to może 1k
oni raczej nie dodaja cona ;p
to jest koszmar bo gald bez załadowań bije słabo do tego mirage

gram tankiem i wiem po ile bie mnie taki th. wiec z glada który ma duuuuuuuzo mnie p defa zrobi wiatrak.
mirage to nie problem
i fakt, th bije mocno ale glad tez bije mocno, wiec to zalezy od szczescia (chociazby kryty ze skilli)

Azella

więc podsumowując:

th>glad chyba że glada dotknie "fura szczęścia"

Mscici3l

azell ty i te twoje mega farty!
Kwadrat ma troche racji bo juz widziałem takie walki gdzie glad wygrywał stunami z th... ale to tylko koxy moga sobie na to pozwolic
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

seken

Cytat: Azella w Lipiec 06, 2010, 11:18:09 AM
więc podsumowując:

th>glad chyba że glada dotknie "fura szczęścia"
Uwielbiam twoje teorie <3

DonK.

to sie historyjki emo martnki nazywa :P prawda tez taka ze u nas glady to cipki wiec moze stad "wiedze" czerpie :D
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Scorpion

Macie tam w ogole jakis gladow z bluntami, czy tak dla szpanu z dualami wylatuja?xD
...

Azarael

Każdy glad POWINIEN nosić blunta w eq. Jeżeli nie stać go na 300 ele no to chociaż te 150 wbite na poczatek.

Alarion

Biorąc pod uwagę brak możliwości enchantu tego stuna, to bym raczej na nim swoich szans nie opierał za bardzo. Ok, jasne, zawsze jest te kilka skromnych %, że wejdzie, ale w pozostałych przypadkach to będzie strata czasu, którą dagger dobrze wykorzysta.

Problem polega faktycznie na tym, że dobrych gladów na Lancerze jest jak na lekarstwo. Z niecierpliwością czekam, aż mój dobry kumpel z reala, co gra gladem już chyba od ponad 4 lat dobije +81 lvl, ubierze się i trochę coś pofrapsuje walk na oly.

A poza tym, z tego co pamiętam, to Ptaq (gracz z Franza, obecnie glad 81 na Lancer) 2 miechy temu mając jeszcze A grade armor zajął chyba 6 miejsce w oly, co świadczy dobitnie o poziomie tej profki.

Jeszcze na koniec, to zwrócę uwagę, że obecny nerf damage'u dotknął chyba najbardziej sztyletów. Tak jak pamiętam wcześniej były dagger (AW w s80) z mojego constu bił się właśnie z tym moim kumplem (S grade, ale draco zamiast IC-ka, bo brak kasy na gdyż odkłada na s80) to dagger jechał go jak burą sukę non stop. Po obecnych zmianach we Freyi, Wygrał tylko jakiś 1/10 duelów i tylko dlatego, że wszedł i bluff i scrytował backstab. Jak na różnicę sprzętu i lvlu, to śmiem twierdzić, że obecnie Tyrek/Glad > dagger. 

A siła glada wraz ze wzrostem ++ skilli i lepszego sprzętu rośnie szybciej, niż potencjał sztyletu.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Azella

zgoda ale we frey wszytko co bazuje na skilach dostało po d4. co nie zmienia faktu że noże bardziej :)