Czym Lepjej Grać Ludźmi Czy Mrocznymi Elfami??

Zaczęty przez Binio, Grudzień 17, 2005, 09:07:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Binio

Mam pytanie czym lepjej grac ludźmi czy mrocznymi elfami obecnie gram elfami mrocznymi jestem magjem Dark Wizard. Ale czy lepjej opłacało by sie grac ludźmi??Prosze o pomoc.  :)
binio

Lasgo87

Użytkownik zbanowany

Binio

binio

Yahzon

Nie ma czegoś że opłaca się grać kimś bardziej, lub mniej. Graj cim czy się gra najfajniej.
Zresztą co znaczy opłaca ? Kto ma więcej kasy, kim szybciej dolevelujesz na płatnej oficjalce, czy what ?
Opłaca dosłownie się jedynie grać krasiem, bo to najmajętniejsze dranie.
Pamiętajcie, nigdy nie sprzeczajcie się z idiotą, sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Monika

pytanie "na poziomie", więc odpowiedź też taka będzie :wink:
graj dark elfem, jest bardziej "cool, trendy i jazzy"

Binio

Spox Monika akurat gram :D muj kumpel muwił że lepjej opłaca sie wziąć ludzi ale Elfy są wypasione ;] dzięki z gury.

A ty Monika kim grasz i jaki lvl bo ja Mrocznymi Elfami 21lvl i jestem Dark Wizard
binio

Monika

Binio

Aha ja 21 Dark Wizard:D a jaki server?? oczywiscie dark elfem:D
binio

Arthas

A wedlug mnie Dark Elfy śmiedzą...Nigdy nie bede grał DE, człowiek rox i tyle.

It's only my opinion  :roll:

Monika

UrShak

a ja mysle, ze ty albo masz 10 lat albo jestes niedorozwiniety.
zadajesz takie glupie pytania i nie umiesz pisac.

jcK.

Pytasz: kim bardziej się opłaca grać DE czy Humanem? Opłacą pod względem czego, szybkiego exp,  pvp, zarabiania kasy? Rozumiesz w ogóle swoje pytanie Binio? Twój post jest bez sensu jak Twoje pytanie. Popracuj troche nad ortografią.
Serwer Infinty\Shadow
Level   6x\7x
Klasa   TH\HE

Ryltar

Jak to mozna grac nukerem...gralem raz zaluje ze stracilem czas...

harnas

Temat w dziale ludzi jaka rasa jest najbardziej oplacalna.....Nie dość że pytanie głupie to jeszcze nie tu gdzie trzeba.A wszyscy to olewają i walą offtopici :P
Jeżeli chcesz mieć jakąś sensowną odpowiedź na swoje pytanie to sformułuj je jakoś normalnie, alboo poczytaj forum i poprzeglądaj stronke może sie dowiesz coś na temat lineage2
nick Harnas zawsze i wszędzie....

gogetto

xaxa rzeczywiscie takie pytania zadaja 10 -11 latki :)
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

THC

T    H   C

Ryltar

Ta bo ciebie na arenie jechali jak worek treningowy to sie wyzywaj :P
Ja tam od ludzi lubie 3 klasy i to wszystko a od DE oprocz SH to kazdego.

Binio

Jasne mroczne elfy nie śmierdzą !!!! :x  :x  :x . A conie pasi ze zadaje takiepytanie to nie komentuj tego!!!

<forum dyskusyjne jest po to aby komentować wypowiedzi umieszczone publicznie. Jak sie nie podoba to pisz sobie w kajeciku w szufladce. Moderator>
binio