Pailaka 36

Zaczęty przez nichiren, Lipiec 18, 2010, 08:36:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nichiren

RuOFF
Robię questa, zabiłem wszystkie mobki, został mi ostatni idę po niego, a tam tylko jego dwóch kumpli, a jego ani widu, ani słychu. Pytanie: co na to poradzić?

br2yd4l

Najprawdopodobniej nie zenchantowałeś duala/updatnąłeś questa po zabiciu 4rtego bosa

Legenda: złamas = paliaka inspector czy co tam, Pełno ich w tym dungeonie

Quest wygląda tak:
Wchodzisz dostajesz od złamasa duale D. 3k Shotów powinno styknąć. patak mają taki jak mid-C duale
Idziesz do water zabijasz pierwszego bosa, dostajesz enchant
Idziesz do złamasa, enchantuje Ci duale idziesz dalej
Zabijasz drugiego na moście idziesz dalej do fire
Zabijasz trzeciego, enchant, enchantujesz u złamasa
Zabijasz czwartego, cośtam, idziesz do złamasa
Wracasz na most od drugiego z wody, plum do środka i zabijasz main bossa i 2 przydupasy

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

MastJedi

należy tylko dodać, ze wcale nie musisz bić tymi dualami, tylko jak masz lepszą broń, to możesz nią lać (coś +++)
Ja tam nigdy nie używałem tych duali.
A teraz sie zastanawiam, czy w ogóle na innych charach (poza mainem) enchantowałem duale... Nie pamiętam...
No, chyba, że Freyia coś zmienia.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

nichiren

Nie, dualami nie biłem mobków. Problem polega na tym, że w zadaniach questowych, mam za cel zabicie tego ostatniego, którego po prostu nie ma.

Ryane

Ja mialem taka sytuacje jak sie nie wyrobilem w czasie i nie abortowalem questa gdy poszedlem tam drugi raz.

nichiren

Hmm, spróbuje zrobić to jutro, już jako Warcryer ;]

MastJedi

Cytat: Ryane w Lipiec 19, 2010, 08:54:25 PM
Ja mialem taka sytuacje jak sie nie wyrobilem w czasie i nie abortowalem questa gdy poszedlem tam drugi raz.
?? że co?
to jest instancja, a nie quest jako taki. Nie musisz abortować questa, żeby wykonać zadanie. Jak się nie zmieścisz w czasie, to Cię po prostu wyrzuca z instancji. I tyle. Paliakę 7x farmiłem dziesiątki razy - właśnie nie ubijając ostatniego smoka. Czekałem na reset czasu - i powrót. Miałem setki potek i herbów. W końcu za którymś razem zabiłem smoka - jak mi się już znudziło. I nie musiałem resetować żadnego questa.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;