Mag

Zaczęty przez Wanderin, Grudzień 18, 2005, 04:01:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wanderin

Jestem nowy w tej branzy mialem wowa ale widze ze tutaj jest troszeczke inaczej:P . Jaka rasa jest najlepszym Magiem jako Nuker/DD lub jak to wy tutaj nazywacie:P??

Luno

Dark elf -> Spellhowler.

Thaald

Dark Elf Spellhowler--->Najwiekszy dmg wsrod magow lecz najmniejszy Casting Speed
Light Elf Spellsinger--->Najmniejszy dmg wsrod magow lecz wywalony w kosmos cast speed(chyba najlepsza postac na pvp i najlatwiejsza)
Human Sorcerer--->Cos pomiedzy SH a SpS czyli sredni dmg i sredni cast
Wymienilem glownych czarujacych z kazdej rasy

FullMetal Alchemist fan

montezuma

Cytat: ThaaldDark Elf Spellhowler--->Najwiekszy dmg wsrod magow lecz najmniejszy Casting Speed
Light Elf Spellsinger--->Najmniejszy dmg wsrod magow lecz wywalony w kosmos cast speed(chyba najlepsza postac na pvp i najlatwiejsza)
Human Sorcerer--->Cos pomiedzy SH a SpS czyli sredni dmg i sredni cast
Wymienilem glownych czarujacych z kazdej rasy

Nie zapominaj Necro ktory zabija wszystke 3 wymienione klasy.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Mag DD? dosc dziwne no ale necro tez jest dobry.

Tyr

SH :D ja tam prefetuje zasade 1strzał=śmierć :D
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Jezeli mam wybierac to bym bral SH gdyby nie to ze gejowate elfy maja magie wody (moj ulubiony zywiol) to bym nim gral.

GlooM

Necro>SpS>SH>Sorc

A jezeli chodzi o dmg to widziales co robi wiazanka Curse Gloom z Curse Death Link?
Smierc i spustoszenie...  :twisted:
(Tak wiem teoretycznie zaden Necrol nie biega z 1 hp ale znam osobiscie znalem kilku ktorzy wyobrazcie sobie biegali ciagle z ~1 hp i xpowali w ten sposob...)

montezuma

Zabilem SR 52lvl swoim Necro 45lvl. BTW Anchor wchodzi w 90-95% we wszystkich co maja min 2lvl mniej od ciebie. Sorc, SpS ma tlko 1 szanse zabica necro, jezeli podejdze blisko i zacznie spamowac aura flare.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

hyrrican

najlepszy mag to jest elf SpS
a jaki jest najlepszy wojownik mi sie wydaje że TH  :D

kahlert

Wiec jakim magiem jest najlepiej expi-ć? I kto ma najwiekszy atack (prosze o pełna nazwe)
EURO BARRE (kasa za ogladanie reklam :0)
http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=197410336838

stronka jest po franvusku ale wystarczy tylko zainstalowac i poda email i dostejesz punkty a zanie kase

montezuma

Cytat: hyrricannajlepszy mag to jest elf SpS

SpS jest dobry tylko na arene i 1vs 1. W mas pvp dlugo nie pozyje.

Cytat: kahlertWiec jakim magiem jest najlepiej expi-ć? I kto ma najwiekszy atack (prosze o pełna nazwe)

Spellhowler
Naia - oficjalny server

Tyr

Cytat: hyrricana jaki jest najlepszy wojownik mi sie wydaje że TH
Wilekim wojem to on moze nie jest LD wime bo długo nim grałem :P i wiem z doświatcznia ze taki DA klepał moby i patrzył tylko jak mu si ss'y kończyły :D a ja ciąle tylko HP, MP, HM, MP, HP...
Lineage 2 Classic EU