PS, ES, czy Warlock

Zaczęty przez harnas, Grudzień 18, 2005, 03:20:41 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

harnas

Phantom Summoner, Elemental Summoner czy Warlock.Który z nich jest najlepszy do exepienia, który do PvP, który do party a który na na siege.Z tego co czytałem na forum Summony PS zastepują tanka, summony ES maga a Warlocka daggera, dobrze zrozumiałem?I czy Summonerzy są bardzo zabugowani (wiem że na każdym serwerze jest inaczej) ale na paradise widziałem kilku warlocków i 1 ES ale jeszcze żadnego PS :P Może będe 1.I naczym te bugi summonerów mogą polegać (znaczy co może nie działać u summonerów). Że co, cubiki nie będą działać? Czary summonów nie będą działąć? (z tym sie akurat na jednym serwerze spotkałem) Ryltar ty lubisz summonerów więc proszę o wygłoszenie stosownej długości referatu dla gostka napalonego na PS :D :D :D Jeżeli ktoś również zna sie na summonerach również proszę o wygłoszenie swojej opini :P
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Ryltar

Kazdy summon ma takie same stasty  a kai,merro i soulless maja tez takie same.W PvP to ciezko powiedziec bo koty sa szybkie i doganiaja lucznikow i daggerow.Z koleji cienie u ps maja duzy p.atk a jednorozce duzy m.atk.Kwestia gusty kogo wybierasz ale pamietaj ze PS moze jechac tylko na B2M i CLD,Warlock na B2M i CLD i na recharge a ES tylko na Recharge.A bugi polegaja na tym ze stasty sa zawyzone.

Darkenst

Nie rozumiem twoich pojec B2M oco chodzi
Jesli nie grasz juz na servesze Lineage2World to bardzo Cie prosze o PM z twoim konto ProszE :)

Ryltar

Body to Mind,czyta sie:body tu majnd to a two czyta sie tak samo to tak samo jak fuck4you.

Skrzat

moim zdaniem najlepszy do pvp jest PS, do expienia WL a na siege i wojny ES
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Ryltar

Mowia ze Es jest lepszy do pvp bo szybciej rzuca i ma life cubica ale jak kto lubi.widzialem testy summonow(kai,merrow,soulless) i tak:
PvE-merrow
PvP-Kai
Soulles byl posrodku(zabil jako 2 i wygral jedna walke).

Xavierr

:idea:
A może pograj sobie łucznikiem albo nukerem, też jest fajnie.
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Ryltar

Dla mnie nuker i lucznik sa nudni jak cholera.Albo rzucasz sleep+nuke i jak jestes SH lub Necro to B2M i CLD(chociaz necro moze w ograniczonym zakresie summonowac) a ucznikiem to walisz non stop na attack i od czasu walisz speciala.A summonerem to i powalczysz i poleczysz i pobuffujesz masz zawsze tanka na zawolanie i cubici ktore maja rozne wlasciwosci.

harnas

Jakbym chciał pograć nukerem to bym sie pytał o nukerów.TO jest temat o summonerach i bardzo proszę nie walić mi tu żadnych Offtopów oo nukerach,tankach,łuczikch,marchewkach,skrzatach i huj wie jeszcze czego
nick Harnas zawsze i wszędzie....

eSkel

Ja mysle ze ES bylby niezly... Latwiej go exspic na wyzszym lv... Na 72+ czesto jest sytuacja ze z moba dostajesz 0,02 xp (nie na kazdym serwie, to tylko przyklad) a osiołek moze wziąć na siebie z 10 mobow i rozwalic je dosc szybko... IMO...

Ryltar

Niewezmie tyle na siebie bo:
a)Ma mniej hp niz boxer lub mirage
b)nizszy def
c)moga mu to przerwac

eSkel

No taaak ale to co mowisz to jest teoria... Nieraz widzialem jak unicorn bral pytana, obstawe, pare malrukow i co tam jeszcze sie nawinelo i wychodzil z tego calo... Sam sie zastanawiam jak to jest... ale coz, to kolejny dowod na to ze summonerzy na prywatnych serwerach sa przepakowani =)

Darkenst

Hmm warlock ma cubika ktory stanuje,wiec on chyba jest najlepszyw pvp koles dostaje stuna i lezy ;]
Jesli nie grasz juz na servesze Lineage2World to bardzo Cie prosze o PM z twoim konto ProszE :)

eSkel

O ile ten cubic dziala... To tez nie jest pewne na freeshardach :s

Ryltar

Warlock nie ma cubica co stuntuje tylko co paralizuje a to roznica ale rzadko kiedy laduje wiec staje sie dobry ze stormem dopiero od 70+.Stuntujacego ma PS i jest o tyle dobry ze nie budzi ze sleepa.