Jak grać postacią z rasy ludzkiej.

Zaczęty przez Binio, Grudzień 19, 2005, 02:59:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Binio

Mam pytanie... mam zamiar grac Ludźmi ale nie wiem o co lata w ludziach kto jest najlepszy jakie wady i zalety są prosze o pomoc:D
binio

UrShak

Monika

binio ty się nigdy nie poddajesz, co nie?

Cyceron

jcK.

Binio człowieku, temat "Kim się bardziej opłaca grać mrocznym elfem czy człowiekiem" Ci nie wyszedł to próbujesz w taki sposób. Chcesz grać magiem czy warriorem ? A pytanie, że nie wiesz o co biega w ludziach jest na poziomie 10-latka. I tak na przyszłość zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz.
Serwer Infinty\Shadow
Level   6x\7x
Klasa   TH\HE

Lasgo87

Binio nie graj w L2 bo to za bardzo inteligętna gra jak na Ciebie  :wink:

Użytkownik zbanowany

Geko

Yahzon

Czuję silną pokusę wykasowania tematu. Na razie tylko ostrzeżenie i korekta nazwy. Zobaczymy czy Binio zdoła temat rozwinąć. Jak nie za 24h temat out.
Pamiętajcie, nigdy nie sprzeczajcie się z idiotą, sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Lasgo87

Binio przeczytaj swoje posty a potem sie nad nimi zastanow  :wink:

Użytkownik zbanowany

Binio

Lasgo87 A coś nie pasi?? Może pierwszy raz gram ale wiem o co loto i nie pierd..... że tonei gra dla mnie odezwał sie wielki inteligętny człowiek!!!!
binio

jcK.

Binio to Ciebie nie usprawiedliwia, że grasz pierwszy raz, fomułuj swoje pytania bardziej zrozumiale i wszystko będzie OK
Serwer Infinty\Shadow
Level   6x\7x
Klasa   TH\HE

Lasgo87

Cytat: BinioLasgo87 A coś nie pasi?? Może pierwszy raz gram ale wiem o co loto i nie pierd..... że tonei gra dla mnie odezwał sie wielki inteligętny człowiek!!!!

nie ma sensu dyskutować :roll:

CytatMam pytanie... mam zamiar grac Ludźmi ale nie wiem o co lata w ludziach kto jest najlepszy jakie wady i zalety są prosze o pomoc:D
wejdz do dzialu rasy i tam poczytaj "o co lata w ludziach kto jest najlepszy jakie wady i zalety" albo bardziej precyzyjnie układaj pytania to forumowicze napewno ci pomoga  :wink:

Użytkownik zbanowany

Binio

Ok spox jakktośmoze niech zamknie ten temat bo ja nie moge:D;]
binio