Soul Breaker / Soul Hound - Female [SB]

Zaczęty przez fedur, Styczeń 27, 2008, 04:05:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

jeszcze violent temper jak siądze... ała :D

Blitz

sprawdzal ktos czy paraliz z lighting barier wchodzi jak ktos bije obszarowka innego typa(ma na targecie kogos innego), ale sb tez dostaje dmg ?

playerxxx

Hejka
Jestem na etapie enchantu skilli i moze dye [?] , interesuje mnie tylko pvp

Zastanawiam sie czy "nuki" lepiej enchantowac na power czy pvp i czy oplaca sie enchantowac silence/root

najwiekszy problem mam z gladem/tyrkiem , ( myslalem o tym zeby root`a enchantowac i zabic ich lukiem poza zasiegiem ich skili [?] )

Do pvp chce zrobic 2 rapiery docelowo z healthem earth i dark i teraz pytanie jak je bede przelaczal pomiedzy soba to "nie strace zycia" ?
Jakby jakas doswiadczona kurku opowiedziala o swoim build`zie to byloby milo

Pozdrawiam

Kamal

Jak z health na health przełączysz jajko się stanie :)

silence i root warto ++

playerxxx

Od czego zalezy wejscie root`a? od mojego m.ataku i m.defu przeciwnika?

Kommodus

Cytat: playerxxx w Lipiec 21, 2010, 01:04:31 AM
najwiekszy problem mam z gladem/tyrkiem , ( myslalem o tym zeby root`a enchantowac i zabic ich lukiem poza zasiegiem ich skili [?] )

rozwaliłeś mnie tym tekstem :x

seken

Cytat: playerxxx w Lipiec 21, 2010, 01:04:31 AM
Hejka
Jestem na etapie enchantu skilli i moze dye [?] , interesuje mnie tylko pvp

Zastanawiam sie czy "nuki" lepiej enchantowac na power czy pvp i czy oplaca sie enchantowac silence/root

Do pvp chce zrobic 2 rapiery docelowo z healthem earth i dark i teraz pytanie jak je bede przelaczal pomiedzy soba to "nie strace zycia" ?
Jakby jakas doswiadczona kurku opowiedziala o swoim build`zie to byloby milo

Pozdrawiam
Po co lukiem ich zabijac?Jak bijesz sie z nimi na 6x lvlach to dajesz roota wszedl to death mark steal buffow i na przemian soul of pain i cos tam circle.Jak root nie wszedl to od razu dajesz blinka.Podstawa jest steal buffow.Czesto w walce z gladem zakladalem shadow laske 2h ze sklepu w giran i poprostu bawilem sie w nukera.Problem polega na tym, ze jak jestes z rapierem to nie podejdziesz i nie walniesz sobie check mate i reszte.Glad zacznie swoje kombo i wtedy moze byc ne milo.
Jak walczysz na end game to masz jeszcze latwiej.Zakladamy, ze mamy lv 83 i wiekszosc FS.Powiedzmy, ze nagle pojawia sie war, a tym przeciwnikiem jest glad.Oczywiscie glad odpali swojego dasha.Wtedy mi stealujemy buffy jesli bedzie juz obok nas to dajemy lightening shock.Jak wszedl to poprostu bijemy jak chcemy chociaz ja polecam od razu nukowac.Mamy lightening barier, a to tylko ulatwia walke.
Jasne teraz wszyscy napisza, ze nieznam sie.Ja tylko pisze jak ja walczylem.
@Bula pogrubie  cos, zebys zrozumial...Pewnie dzieki grze na tej rozdzialce umiem czytac ze  zrozumieniem.Pewnie nie rozumiesz co zaznaczylem tak wiec ten 1szy akapit ma sie do low lvli pvp, a ten drugi do end game pvp.Nigdzie o oly nie pisalem moj mistrzu.

bula

B grade shadow bron na oly ... nie znasz sie i walczysz na oly jak kaleka

benio123

Jakie dye dla soul berker dziewczyny?

I: Poczytaj regulamin, potem wszystkie tematy, użyj wyszukiwarki a dopiero potem zdecyduj czy zakładać temat.

Aislinn

Nigdzie nie znalazłam wzmianki o tym, a nurtuje mnie ta kwestia.
Mianowicie, wejście skilla Lightning Shock zależy od str czy dexa? Czy może nie zależy to od niczego, tylko wchodzi kiedy chce?  :P

OneGeer

to od niczego nie zalezy chyba ze enemy na resist para, tylko dmg od p ataku
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Chowder

wie ktos jaki debuff daje skill leopad :)?? (ten z 79 lub 80)

Chowder

na co polecacie enchantować skille Soul Strike and leopad(GE)

OneGeer

soul strike duel, a leopold jak tez ma to tez duel
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Chowder

1.domyslam sie ze to wina mojego serva ze resune kradziezy buffow trwa 2.5 min??
2.blink dziala na zasadzie
a)teleportuje cie w strone ktora patrzysz
b)jezli przeciwnik jest blisko clic blink i cie ,,gdzies'' dalej od nigo teleportuje
3.ilosc dusz zwieksza dmg magiczny, czy wchodzenie debuffa?

Blitz

1) tak
2) jezeli przeciwnik jest blisko to daje mu 2 sekundowego stuna (oczywiscie z pewna szansa na to) i teleportuje cie w tyl. enchantowany odwala naprawde daleko
3) zwieksza dmg kazdego skill, ktory te dusze uzywa, nie daje nic do debuffow(bo i tak ich nie pobieraja)

Winiek

Witam, mam pytanie, jak SB sprawuje się nowej kronice Freii?
Zmiany w grze, pvp itd?

Arimas

Cytat: Winiek w Październik 16, 2010, 10:01:40 PM
Witam, mam pytanie, jak SB sprawuje się nowej kronice Freii?
Zmiany w grze, pvp itd?
Nic się nie zmieniło, nadal kradzież buffów wnerwia wszystkich )

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Winiek

Czyli dalej sb owned dla wprawionego gracza?
Eeee, to można wracać po przerwie na L2  :D

Arimas

Cytat: Winiek w Październik 18, 2010, 10:37:49 PM
Czyli dalej sb owned dla wprawionego gracza?
Eeee, to można wracać po przerwie na L2  :D
Nadal.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz199

dajcie jakieś ciekawe screeny z slh female, mile widziane wymaksowane postacie

Arimas

Cytat: lukasz199 w Listopad 04, 2010, 03:12:09 PM
dajcie jakieś ciekawe screeny z slh female, mile widziane wymaksowane postacie
Zainstaluj sobie ruoffa, wejdź na jakiś serwer i pochodź po miastach

lukasz199

po co ? Chodzi mi bardziej o panel postaci, skilli itp